Neudate posle 32

to kasnije je sve kompromis a ne izbor

ne udaju se jer su ih zajebali feministickim budalastinama
pa sad postoji more samosvenih, obrazovanih, inteligentnih i nezavisnih nesrecnih isfrustriranih zena
koje su jeli u stvari jako srecne, samo sto nisu ali jesu jer lepo izgledaju a u stvari ne izgledaju ni lepo
al mogu da budu uvek lezbejke
u redovima debelih ruznih izopacenih obolelih sodomita uvek ima mesta

Nezgodno jeste. Tačno je da baš tu u nekim godinama čovek prelomi i postane mnogo teži. Naglo.
Očekivanja od braka su mu mnogo veća a neke lične navike sve izraženije. Zdravlje sve lošije.
Čovek bi trebao da osnuje poridicu pre tridesete.
A i tačno je i da su žene tu malo u većem problemu što se te granice tiče.

Ma teški su ljudi postali.

...izvini kosmopolito nismo te prepoznli...
Nisam kosmopolita samo sa vaspitana da treba da cenim (volim) muskarca s kojim treba da provedem zivot.

Ako ti brak nudi neko koga ne cenis ili ne volis, po cemu bi pristao na to mucenje? Samo zato da neki tako "levak" ne kaze "niko je nije hteo"?

To nije feminizam ni kosmoplitizam, vec odbijanje da se kalkulise zarad okoline i "sta ce neko da kaze".
A zašto se moramo udati??
Pa valjda da bi se za par meseci razveli, tako je interesantnije...

A ima logike ;)
Valjda tetkama, strinama i ostalim smrdihalama ljepše zvuči neudata od neudavana :)
Ne znam, kad sam imala 27 i prvi put se zaposlila, neke zene (doduse manje obrazovane) su mi govorile da je bolje udati se pa razvesti i da cu tako proci bolje u zivotu, nego da se ne udam.

Nikada mi to nije bilo jasno zasto, iako su medju njima i bile vec neke raspustenice. Ako je zbog dece, da imam dete sa nekim debilom, ni to nije resenje.

Jednostavno, nema razloga zasto se neko ne udaje, osim da nije nasiao na srodnu dusu koju bi voleo i cenio, isto onoliko kao i on/a nju. Nema neke filozofije.

Za pola godine punim 32. I nikada se nisam manje željela udati kao u ovih pola godine nakon što napunih 31. Razloga je mnogo a idu od razočaranja u ljubav do spoznaje da mi je super, presuper ovako. Ne kažem da neću, ali ne vidim nijedan dobar razlog zašto bih-čak i ako se zaljubim do nebesa. Ako i dijete poželim imati, a poželjeću-šta mi stoji na putu da ga imam? Nikakva "pljačka" nije vezati se za nekoga papirom samo zato što je to red.

Za pola godine punim 32. I nikada se nisam manje željela udati kao u ovih pola godine nakon što napunih 31. Razloga je mnogo a idu od razočaranja u ljubav do spoznaje da mi je super, presuper ovako. Ne kažem da neću, ali ne vidim nijedan dobar razlog zašto bih-čak i ako se zaljubim do nebesa. Ako i dijete poželim imati, a poželjeću-šta mi stoji na putu da ga imam? Nikakva "pljačka" nije vezati se za nekoga papirom samo zato što je to red.
Ja obrnuto. Ne bih mogla da zamislim da imam dete bez muza, sad, ako sticajem "vise sile" on ode ili umre, druga je stvar.

I itekako bih se udala da se zaljubim ludo, ali naravno s godinama se sve manje bas "ludo" zaljubljujem(o), iako stoji da se moze zaljubiti uvek.

Nisam se udala jer su me prosili neodgovarajuci i koje nisam volela, a ko mi se svidjao nije me prosio ili izgleda, ni voleo.

I to je to, bar kod mene.

na ovome se radilo.
svakako zadrzacu svoj stav, iskren, pravo svakoga je da radi sta zeli.
ali toliko popularizacije nekih ideja moralo je da da svoj plod
mada opet ponavljam svako bira svoju srecu

Back