gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.055
bitan je jedan koji ima integritet,fleksibilan,tu je afekcija...za srecan zivot
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gotovo to...Kolike su sanse za brak nakon toga sta mislite?Ako se devojka nije udala do tad da li znaci da i nema nameru
Mozemo razmotriti drugaciji kriterijum za Beograd i provinciju...
Ništamoze i u 40.sta joj fali...
Najcesca zabluda balkanskog primitivca.Ništa
Samo je niko nije teo
...izvini kosmopolito nismo te prepoznli...Najcesca zabluda balkanskog primitivca.
Zar je toliko tesko shvatiti da zene mogu da odbiju muskarca za brak? Zato sto ga naprimer, ne vole?
ko je napisao i gde, da morate?A zašto se moramo udati??
Nisam kosmopolita samo sa vaspitana da treba da cenim (volim) muskarca s kojim treba da provedem zivot....izvini kosmopolito nismo te prepoznli...
Pa valjda da bi se za par meseci razveli, tako je interesantnije...A zašto se moramo udati??
... uocava se da si vaspitana...Nisam kosmopolita samo sa vaspitana da treba da cenim (volim) muskarca s kojim treba da provedem zivot.
Najcesca zabluda balkanskog primitivca.
Diši. Nisam pitala tebeko je napisao i gde, da morate?
... mene izgleda neko zesce sprda na ovom forumu...
vrteska a?
A ima logikePa valjda da bi se za par meseci razveli, tako je interesantnije...

Disem direktorka veruj..Diši. Nisam pitala tebe![]()
A vaspitano je da neko kaze za zene posle 40-te da ih niko nije hteo? Na stranu sto to najcesce i nije istina.... uocava se da si vaspitana...![]()
Ne znam, kad sam imala 27 i prvi put se zaposlila, neke zene (doduse manje obrazovane) su mi govorile da je bolje udati se pa razvesti i da cu tako proci bolje u zivotu, nego da se ne udam.A ima logike
Valjda tetkama, strinama i ostalim smrdihalama ljepše zvuči neudata od neudavana![]()
prodji temom i videces koliko sam na primer ja branio stav da je to iskljucivo pravo zene zeli li ili ne i kada da se uda.A vaspitano je da neko kaze za zene posle 40-te da ih niko nije hteo? Na stranu sto to najcesce i nije istina.
Ali bas sam zato napisala primitivnog balkanca a ne svakog. Nisu svi isti, vec samo primitivci tako misle.prodji temom i videces koliko sam na primer ja branio stav da je to iskljucivo pravo zene zeli li ili ne i kada da se uda.
prob je sto si generalizacijom sve balkance nazvala tako kako jesi.
repliciras onom ko je to napisao.Ali bas sam zato napisala primitivnog balkanca a ne svakog. Nisu svi isti, vec samo primitivci tako misle.
Ja obrnuto. Ne bih mogla da zamislim da imam dete bez muza, sad, ako sticajem "vise sile" on ode ili umre, druga je stvar.Za pola godine punim 32. I nikada se nisam manje željela udati kao u ovih pola godine nakon što napunih 31. Razloga je mnogo a idu od razočaranja u ljubav do spoznaje da mi je super, presuper ovako. Ne kažem da neću, ali ne vidim nijedan dobar razlog zašto bih-čak i ako se zaljubim do nebesa. Ako i dijete poželim imati, a poželjeću-šta mi stoji na putu da ga imam? Nikakva "pljačka" nije vezati se za nekoga papirom samo zato što je to red.
na ovome se radilo.Za pola godine punim 32. I nikada se nisam manje željela udati kao u ovih pola godine nakon što napunih 31. Razloga je mnogo a idu od razočaranja u ljubav do spoznaje da mi je super, presuper ovako. Ne kažem da neću, ali ne vidim nijedan dobar razlog zašto bih-čak i ako se zaljubim do nebesa. Ako i dijete poželim imati, a poželjeću-šta mi stoji na putu da ga imam? Nikakva "pljačka" nije vezati se za nekoga papirom samo zato što je to red.