Netmurna tema :)

gost 151384

Elita
Poruka
22.756
Kaze meni jedna forumasica da se zimi pisu samo tmurne teme....eeee pa necemo to dozvoliti
Ajmo da pisemo nesto veselo
Na primer koliko vam i kog alkohola treba da sa tmurnog predjete u netmurno stanjez:lol: i sta ste veselo tada uradile
Da li ste kao i ja zaboravile gde ste parkirale auto:rotf: (prvi put)
a drugi da ste uopste dosle autom
dakle tema je netmurno alkoholisano stanje............ANEGDOTE
i ne mora anegdota da bude obavzno vezana za vas alkohol..moz i za tudji...a moz i bez alkohola :)
poklonite se i pocnite :)

Poslednja izmena:
Kaze meni jedna forumasica da se zimi pisu samo tmurne teme....eeee pa necemo to dozvoliti
Ajmo da pisemo nesto veselo
Na primer koliko vam i kog alkohola treba da sa tmurnog predjete u netmurno stanjez:lol: i sta ste veselo tada uradile
Da li ste kao i ja zaboravile gde ste parkirale auto:rotf: (prvi put)
a drugi da ste uopste dosle autom
dakle tema je netmurno alkoholisano stanje............ANEGDOTE
poklonite se i pocnite :)

ne smem, necu se nikad udati onda :sad2:

pa sta da ti kazem upravo sam popila dve case nekog vina al izgleda ili da je jako ili da sam bila gladna uglavnom imam intervju za sat vremena a jos ne znam ni o cemu cu da pricam
sto je najgore osecam da cu super da ga izvedem :lol:
mislim imam ja svasta da pisem na temu ali posto ce vecina da se udidi i pravi da je fino onda cu da cutim

hm...pa ti onda ispricaj sta s desilo tvojoj drugarici.i ovako mnogi ovde tvrde da nista nije licno :)
dakle sta j uradila tvoja drugarica:zper:
hahahhah...
MOJA DRUGARICA je pre par godina pijući jedno mnogo dobro vino, pred fajront u jednom klubu-uzela pevaču mikrofon i raspalila po sopstvenom repertoaru kombinacije malo roka, malo panka...Toliko je opaka bila ta MOJA DRUGARICA, da je gazda zaključao lokal pred zoru, a unutra je ostalo društvo MOJE DRUGARICE, konobari i bend I svi su se dobro zezali...Posle je neko častio klopom, družinu unutra...I kada su se najeli, svi su se razišli da vare, svojim kućama. I MOJA DRUGARICA takođe, a negde oko podne bolela je glava, ali nije bljuvala niti puzala-jer to dame ne rade :) Samo je popila kafetin i pila kuvani paradajz i hebala na glassve redom...Odbila pevački angažman :D

hahahhah...
MOJA DRUGARICA je pre par godina pijući jedno mnogo dobro vino, pred fajront u jednom klubu-uzela pevaču mikrofon i raspalila po sopstvenom repertoaru kombinacije malo roka, malo panka...Toliko je opaka bila ta MOJA DRUGARICA, da je gazda zaključao lokal pred zoru, a unutra je ostalo društvo MOJE DRUGARICE, konobari i bend I svi su se dobro zezali...Posle je neko častio klopom, družinu unutra...I kada su se najeli, svi su se razišli da vare, svojim kućama. I MOJA DRUGARICA takođe, a negde oko podne bolela je glava, ali nije bljuvala niti puzala-jer to dame ne rade :) Samo je popila kafetin i pila kuvani paradajz i hebala na glassve redom...Odbila pevački angažman :D

bravo za TVOJU DRUGARICU:rotf:
a sto odbi aranzman :)

Back