Nestvarne scene u Šri Lanci: Demonstranti zapalili premijerovu kuću, upali u predsedničku rezidenciju i kupaju se u bazenu

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.568

NESTVARNE SCENE U ŠRI LANCI Demonstranti zapalili premijerovu kuću, upali u predsedničku rezidenciju i kupaju se u bazenu (VIDEO)​

Šri Lanku su u subotu zahvatili nasilni protesti u kojima je premijerova kuća u Kolmombu zapaljena, dok je hiljade demonstranata upalo u kuću predsednika Gotabaje Rajapakse i preuzelo njegovu kancelariju. Uprkos svim dešavanjima na ovoj ostrvskoj državi, koja prolazi kroz najgoru ekonomsku krizu od sticanja nezavisnosti, Rajapakse je nastavio da prkosi zahtevima da podnese ostavku, prenosi Gardijan.

Screenshot_20220709-215247_Gallery.jpg

https://www.blic.rs/vesti/svet/nest...=push&utm_campaign=2022-07-09-VIDEO-NESTVARNE

Egzotični letnji peti oktobar. Valja se okupati posle suzavca i pendreka. :lol:

Voli kofer vise od zivota haha
rekli da nece da ga voze brodom badava, nego da mu za kartu treba bar 1 kofer para, zato on, a inace ne bi, postenjacina - ostaje mu drugi, donji ves itd, koji vuce osoba iza njega

kad stigne na odrediste onda ce da koristi kreditne kartice, ali kapetan rece samo kesijana, rizicno je da te kupimo, zameramo se buducoj vladi nacionalnoj sri lanke, nego da plati posteno

kako ce nase postenjacine, SOJICI da begaju, mi nemamo brodove, tj. vi tamo, osim ako u medjuvremenu ne izbijete na neko more?

Poslednja izmena:
Pa, ovo se cela zemlja digla na noge!
Doveo ih do prosjackog stapa, a dugovi narasli na 50-ak milijardi

sad lepo mmf da im obrise dug jer su se hrabro digli na noge [nema sanse da placaju, mislim pola da isplate do 2027]... indija im je pozjmila jos 3 mlrd sad da prezive, rusi dali neku naftu isto. a zapad, mmf bi da im oguli kozu s ledja, tesko, nemaju nista? samo da pratimo dalje sta ce da bude, moj im je savet da traze od indije da ih usvoji, da budu INDIJA, geografski i jesu njihovi

jer ako im indija sada daje pare kada znaju da nemaju nista, to je iz ljubavi, nije iz interesa, a zapadu da pokazu srednji prst za stari dug, bankrot

ako se ovo sve ostvari molim da me se prizna za geoanaliticara na krsti broj 1. za egzoticne zemlje, pa da kane neko ambasadorsko mesto savetnika u toplim morima, ide starost reuma, a i kredencijali bi se nasli

Poslednja izmena:

NESTVARNE SCENE U ŠRI LANCI Demonstranti zapalili premijerovu kuću, upali u predsedničku rezidenciju i kupaju se u bazenu (VIDEO)​

Šri Lanku su u subotu zahvatili nasilni protesti u kojima je premijerova kuća u Kolmombu zapaljena, dok je hiljade demonstranata upalo u kuću predsednika Gotabaje Rajapakse i preuzelo njegovu kancelariju. Uprkos svim dešavanjima na ovoj ostrvskoj državi, koja prolazi kroz najgoru ekonomsku krizu od sticanja nezavisnosti, Rajapakse je nastavio da prkosi zahtevima da podnese ostavku, prenosi Gardijan.

Pogledajte prilog 1184732

https://www.blic.rs/vesti/svet/nest...=push&utm_campaign=2022-07-09-VIDEO-NESTVARNE

puna podrska gradjanima Sri Lanke...Allahu Akbar...Allah je u nasim srcima...jos, da se malo dohvati i oruzja, bila bi to šprava revolucija

Spontano kao i uvek. Srđu Otpora zaposlili da cepa karte na bazenu. Uzimao pare za ulaznice, a nije ih izdavao. Oni nasilno ušli u bazen. Šta će ljudi?

Doveo ih do prosjackog stapa, a dugovi narasli na 50-ak milijardi

sad lepo mmf da im obrise dug jer su se hrabro digli na noge [nema sanse da placaju, mislim pola da isplate do 2027]... indija im je pozjmila jos 3 mlrd sad da prezive, rusi dali neku naftu isto. a zapad, mmf bi da im oguli kozu s ledja, tesko, nemaju nista? samo da pratimo dalje sta ce da bude
Hm... recept za neprepisivanje... ali šta zna narod, ne samo taj nego i svaki drugi, pa i mi?
Mi smo kreditno sposobni, i sad... maže mi neko oči da su se neke velike afere završile/obustavile, a samo su se preimenovale i dešavaju nam se pred nosevima.
Ma, super!

rekli da nece da ga voze brodom badava, nego da mu za kartu treba bar 1 kofer para, zato on, a inace ne bi, postenjacina - ostaje mu drugi, donji ves itd, koji vuce osoba iza njega

kad stigne na odrediste onda ce da koristi kreditne kartice, ali kapetan rece samo kesijana, rizicno je da te kupimo, zameramo se buducoj vladi nacionalnoj sri lanke, nego da plati posteno

kako ce nase postenjacine, SOJICI da begaju, mi nemamo brodove, tj. vi tamo, osim ako u medjuvremenu ne izbijete na neko more?
nadam se, da pomlatimo nase lopurde...od najmanjih lopovcica, do samih lopurdi

Pa, ovo se cela zemlja digla na noge!
Treba da angažuju one naše stručnjake da ih prebroje, koliko circa može da bude na metru kvadratnom sa majicama i bez... :eek:
Leeeto jeee...
Naravno, nema greške kad se sve profesionalno izorganizuje.
Naši stručnjaci su tamo i upravo se time bave - jel dovoljno, jel treba da ih je još više i tako to, i tako to...
Ironično, ali sve si dobro opisao,

Hm... recept za neprepisivanje... ali šta zna narod, ne samo taj nego i svaki drugi, pa i mi?
Mi smo kreditno sposobni, i sad... maže mi neko oči da su se neke velike afere završile/obustavile, a samo su se preimenovale i dešavaju nam se pred nosevima.
Ma, super!
Ne bih nikad učestvovao u nečem što se organizuje spolja, a skoro uvek je tako.

Ne bi mi učestvovali ni u čemu. Kad se setim nevažećih glasačkih papirića i plus toga koliko je planirano da izađe, a koliko je izašlo...
Kapiram da ni u čemu i ne učestvujemo, a to je takođe super. Za neke!

Hm... recept za neprepisivanje...
onda uzivajte
oni nisu imali pare da uvezu ni gorivo, ni hranu, ni lekove, a zemlja duzna 50 milijardi - kako to? gde su otisle pare da odjednom nemaju ni cvonjka?
neko je bio krajnji nedomacin, da ne kazem lopurdska izdajica pobegavsi sa koferom .

Ovo je tek početak, biće još lomova po svetu, ima još dosta država koje su pred bankrotom.
moraju da odbiju da placaju belosvetskim bankama tj mmf-u pre nego ostanu bez cvonjka, onda je kasno, jer indija je ovima dala te 3 milijarde jer su njihovi najblizi, a nisam siguran da ce se zemlje smilovati onima koji ostanu bez dinara, a nisu im prijateljske; samo ce im reci da je i kod njih kriza i da su se istrosili na ukrajinu i da nemaju. ne daju

poslednju paru sacuvati u slamarici za crne dane, i to zlatnu, a ne papirnu

a sri lanka daleko od ociju, daleko od srca

Naravno, nema greške kad se sve profesionalno izorganizuje.
Naši stručnjaci su tamo i upravo se time bave - jel dovoljno, jel treba da ih je još više i tako to, i tako to...
Ironično, ali sve si dobro opisao,

Ima ovde nekih koji su učestvovali i opet bi, vole mnogo Srbiju, toliko da ne pitaju NATO za cenu.

Back