Несторовић се обрушио на Вучића и Дачића: У току терор против Срба на КиМ!

Наравно, др. Нестор је мудар човек, није наивчина, а није ни издајник да ради против своје земље и да урушава њене институције.

Што би реко Чича Дража ,,Још није време ни прилика, господо, још нисмо спремни. Војо наточи дер коју".

Pogledajte prilog 1494794

:D ;)
Lice lice....
 
Ти сумњаш у родољубље др. Нестора??
hahaha.kao onda kada je naciji porucio da slobodno može da ide u Trst u kupovinu jer je korona maciji kašalj, posle cega je na hiljade bilo zaraženih..rodoljublje na visini..što tada nije prozvao Vučića i Dačića za Kosovo..nego slatka parica od korene bila tada. :mrgreen:
 
populizam ali i on se ogradio ne tera ljude u juriš i u rat nego kaže nije sad trenutak kad se stvore uslovi i nameste okolnosti onda ćemo da vidimo nešto itd...
Наравно, само мудро. И Мајор Коста Барац је схватио да се не сме срљати, већ да се мора сачекати прави тренутак:

1707240508951.png


;)
 
Jedini spas je povući narod odozdo da se bagra nema na kome iživljavati a KiM nikad ne priznati. Naseliti te ljude u Srbiju i RS da normalno žive, i čekati pogodan trenutak vrijeme za povratak čitavog KiM.

Sve ostalo je političko prepucavanje a narod trpi i proklinje državu koja je rekla da će ga braniti pa ništa.
Од вас Босанаца кад би се чула паметна политичка реч, вицеви би престали бити реалност
 
hahaha.kao onda kada je naciji porucio da slobodno može da ide u Trst u kupovinu jer je korona maciji kašalj, posle cega je na hiljade bilo zaraženih..rodoljublje na visini..što tada nije prozvao Vučića i Dačića za Kosovo..nego slatka parica od korene bila tada. :mrgreen:
Па прозвао их је. И комплетан неспособни ,,кризни штаб". Зато је и био гоњен тада.
 
Др. Нестор одлучно осудио дивљање опорбе:


Ако је веровати колеги @ИПХ ЗИЛОТ+ , ово ,,циганија" није увреда, већ сленг, тако да се. Нестор није никога увредио, али је јасно рекао да је ово што раде против Србије. И у праву је!
 

Несторовић се обрушио на Вучића и Дачића: У току терор против Срба на КиМ!!!​


На Косову и Метохији је у току беспоштедни терор против преосталог српског народа чији су режисери – западне силе на челу са САД, Великом Британијом и Немачком, а инструмент је “нови албански фирер” Аљбин Курти, наводи група “МИ – Глас из народа” у саопштењу.​


Licnost-Danas-Branimir-Nestorovic-ATAimages-Antonio-Ahel.jpg


“Међутим, имају саучеснике. Или, боље речено, колаборанте – владајућу СНС-СПС коалицију. И у Другом светском рату се знало ко су били окупатори и агресори, а ко колаборанти”, кажу они.

“МИ – Глас из народа” оцењује да “данашња издаја и срамота коју доживљавамо на Косову и Метохији је без преседана”.


Изјаву председника Српске листе Златана Елека да је у току “Олуја без испаљеног метка” кажу да то није уобичајена “алиби-жалопојка” представника власти, већ и “будућа оптужница”.

“Предаја Косова и Метохије без испаљеног метка – макар и без потписа – је срамота која се неће моћи опрати. Черчилов прекор упућен Чемберлену после Минхена одзвања и данас…”, додају, преноси Данас.


Државни врх Србије је у великој заблуди ако мисли да ће пасивно прихватити констатацију да ће земље Квинте бити “директни саучесници уколио дође до егзодуса српског народа са КиМ”, што сматрају пребацивањем одговорности И изговора за нечињење и немо посматрање “етничког чишћења нашег народа”.

Потписивање Бриселског споразума директно је резултирало данашњом “терористичком окупацијом севера КиМ”.


“МИ” од носилаца власти у Србији, конкретно председника Вучића, захтевају да што пре изађе с конкретним предлогом одбране српског народа И државности на Косову, али да то не подразумева “пуко писање” силама-окупаторима и агресорима.

“Време је за свестрану мобилизацију по овом кључном државном питању, реципроцитет у односима са терористичком творевином у Приштини, и активно укључивање пријатељских сила у одбрану нашег народа, права и суверене територије. Власт која не брани земљу губи легитимитет”, наводе.

https://srbin.info/politika/nestoro...ica-i-dacica-u-toku-teror-protiv-srba-na-kim/


Bravo za Doktora! Samo rokaj doco!!!

Pisaj po izdajnicima!!!
Reko je ok.
 
Hahaha "Vučiću, čuj me"!
Jasno je kao dan da sve što Vučić misli a ne sme da izgovori, ovaj super genije istrtlja. Kao, napada vlast, on je žustar, kritičar, ne boji se... A u stvari samo obavlja prljavi posao za vlast - huška na rat i loži i zamlaćuje ljude glupostima.
 
Да ли смо свесни да Срби и сада док седимо и овде се дописујемо напушају Космет. и да се ти којисада одлазе се виш враћати неће
kako tumacis, onu zgradurinu na Gazivodama....vlasnistvo uspesnog biznismena Milana Radojicica
 
Наравно да није зато сада и раде Шиптари.Нама никад није моменат.Зар је био моменат кад су дахије секле главе ?
Ne može sada, bira se trenutak kad niko od njihovih sponzora neće moći baš ništa da učini, sačekajmo još malo.
 

Back
Top