Komandant bele tehnike
Ističe se
- Poruka
- 2.520
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
te skupstinske pare su na prvom mestu i djitleru, davno sam to napisaoAko vas zanima razlog svađe unutar pokreta Mi
Za 13 poslanika iz bužeta za potrebe redovnog finansiranja ovaj pokret dobija 6000 evra po poslaniku.
Mesečno 78000€, Godišnje 936000€ i za 4 godine3 744 000€ + 500000 € za troškove kampanje.
Dovoljno za raspad!
Bo(t)kan.Људи ја нзм за вас, али мене речи Мудрог Драгослава тако инспиришу, да ја то нмг да вам опишем:
Немој тако да говориш за Српског Команданта и Јунака, Мудрог Драгослава. Ја кад га слушам, мене то невероватно инспирише.Bo(t)kan.
Planiraju da dizu i do 10 000 evra.Ako vas zanima razlog svađe unutar pokreta Mi
Za 13 poslanika iz bužeta za potrebe redovnog finansiranja ovaj pokret dobija 6000 evra po poslaniku.
Mesečno 78000€, Godišnje 936000€ i za 4 godine3 744 000€ + 500000 € za troškove kampanje.
Dovoljno za raspad!
posle formiranja ce mozda u koaliciju sa SNS, kao da sprece Majdan..
Павић хоће нове изборе. Логично јер ће Прави Ми добити још више гласова.
Pravi Mi - 2,8%Павић хоће нове изборе. Логично јер ће Прави Ми добити још више гласова.
Ко је аутор ових статистика?Pravi Mi - 2,8%
MGIN - 1%
Jerković - 0,5%
SNS/SPS - 56 odbornika
I to je čitava poenta njihovog razdora.
Moja procena.Ко је аутор ових статистика?
Ок. Али видећемо. Данас опет отказали конститутивну седмицу скупштине.Moja procena.
Pricas o Aleksandru Vucicu.nestorovic sebe prikazuje kao coveka od principa.
ja licno nemam poverenja u takve, izdace te kad ti je najpotrebnije
svaka principijelnost kosta, samo je nestorovicu racun prebrzo stigao, nije on za politiku to je jasno
Не, него Српски Идеју.вућићеву идеју
м?Не, него Српски Идеју.![]()
Избаци ти Ђиласов сендвич.м?
'та ти хтела казати ?
сендвич избаци из уста прво...
primer je Koštunica...koji je bio nacionalna opcija a na njegovo ime vlast je dobio anacionalni DOS....Pravi Mi ne želi da pravi takvu grešku da dovodi na vlast zapadne slugeDobro kaže Andjelković za ove narodne neće ni sa vlastima ni sa opozicijom a sami ne mogu do većine. Da su zaista opozicija uslovili bi ostalu opoziciju sa dokumentom koji bi svi potpisali. Mogli bi da traže šta hoće na nivou republike i grada od opozicije. Primer je Dritan u CG 2020.