Nešto za moju dušu

Nocas sam tebe sanjao i tada se trgnem i shvatim da si ti i na javi, jos moja neodoljiva...

Zato mogu uvek da mirno zaspim, jer znam da si tu negde i necu da potonem i poludim bez tebe.

...i da, uvek osetim i slatkim leptiricima se uverim, da kada si sama, uvek se vracas mojim stihovima, koji te ljube, miluju i opet te u snovima, kao na javi ljube i dodiruju.

...a onda, opet kao i ranije, polako stize prolece, uz pesme sa radija, ljubavne, prepune stihova nasih proslih predivnih trenutaka, zanosa ljubavi, romanticnih osmeha i zbunjenih pogleda od mnogo strasti i emocija.

...i tako, na pocetku svake romanticne noci, kao neprekidni krug, opet te ljubavi pronadjem u snovima i opet znam, da sve ovo nije san i da ga nece odneti novi dan.

https://64.media.tumblr.com/19d643c5fd17608dd868de180b897f44/74f500e3930f901d-35/s540x810/79ee89e2538bf0e429c43043cc362f0d26f392e0.pnj

Znam da si jak,
ali dodji da te mazim.

Poslednja izmena:
Jašar Ahmedovski

"Ceo grad je plakao za nama
I tugu nam delio na pola
Samo mi smo odglumeli sreću
Rastasmo se bez tuge i bola "

Ovo je samo refren. Cela pesma je možda najbolji opis mog najnovijeg, zadnjeg poraza. Ne raščišćavanja nekih starih odnosa(ko ove sedmice) već nečega što ja doživljavam kao najnoviji poraz. Od tada je prošlo nekoliko meseci, ali još uvek boli...

Back