danas je moj tata napunio 54 godine a ja imam 17 dakle razlika je 37 godina i onda pomislim da ne znam ni jednu osobu koja ima roditelje da su toliko stariji pa kako je kod vas da li je ta razlika velika kao kod mene ??????????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ju mala-slatka seka...Kako se zove,sta je u horoskopu?Meni su mala deca tako slatka,ali nikad nisam htela niti ZATRAZILA batu ili seku.Ja sam jedinica...A deca kazu da su jedinice sebicne,to nije tacno...neven:a slusaj ti ovo moja sestra ima dve a moj cale 44 godine pa ti vidi. :wink:
Blago tebi...JEDINICA!Mislim super je meni sa mojom sekom bliznakinjom ali bih volela da nemam batuMike girl:I ju mala-slatka seka...Kako se zove,sta je u horoskopu?Meni su mala deca tako slatka,ali nikad nisam htela niti ZATRAZILA batu ili seku.Ja sam jedinica...A deca kazu da su jedinice sebicne,to nije tacno...neven:a slusaj ti ovo moja sestra ima dve a moj cale 44 godine pa ti vidi. :wink:![]()
zove se milica i u horoskopu je vodolija.pa treba da pokusas ja sam moje na taj poduhvat ubedio i ako su poprilicno matoriMike girl:I ju mala-slatka seka...Kako se zove,sta je u horoskopu?Meni su mala deca tako slatka,ali nikad nisam htela niti ZATRAZILA batu ili seku.Ja sam jedinica...A deca kazu da su jedinice sebicne,to nije tacno...neven:a slusaj ti ovo moja sestra ima dve a moj cale 44 godine pa ti vidi. :wink:![]()
da jos ako je stariji u potpunosti te razumem...moj stariji brat je... :? :? ...ne da se to opisati ali sreca moja pa je na fakultetu i retko dolaziBliznakinja:Blago tebi...JEDINICA!Mislim super je meni sa mojom sekom bliznakinjom ali bih volela da nemam batuMike girl:I ju mala-slatka seka...Kako se zove,sta je u horoskopu?Meni su mala deca tako slatka,ali nikad nisam htela niti ZATRAZILA batu ili seku.Ja sam jedinica...A deca kazu da su jedinice sebicne,to nije tacno...neven:a slusaj ti ovo moja sestra ima dve a moj cale 44 godine pa ti vidi. :wink:![]()
![]()
![]()
Ma ja sam srecna sto sam jedinica!neven:zove se milica i u horoskopu je vodolija.pa treba da pokusas ja sam moje na taj poduhvat ubedio i ako su poprilicno matoriMike girl:I ju mala-slatka seka...Kako se zove,sta je u horoskopu?Meni su mala deca tako slatka,ali nikad nisam htela niti ZATRAZILA batu ili seku.Ja sam jedinica...A deca kazu da su jedinice sebicne,to nije tacno...neven:a slusaj ti ovo moja sestra ima dve a moj cale 44 godine pa ti vidi. :wink:![]()
![]()
Pa znas sta i ja sam jedinica-i to mi se SVIDJA kao i tebi-ali mislim da je to ipak jedna strana SEBICNOSTI!!!!!!!Ali ponekad,kada mi je strasno DOSADNO pozelim da imim BRATA ili SESTRU!!! :wink:Mike girl:Ma ja sam srecna sto sam jedinica!neven:zove se milica i u horoskopu je vodolija.pa treba da pokusas ja sam moje na taj poduhvat ubedio i ako su poprilicno matoriMike girl:I ju mala-slatka seka...Kako se zove,sta je u horoskopu?Meni su mala deca tako slatka,ali nikad nisam htela niti ZATRAZILA batu ili seku.Ja sam jedinica...A deca kazu da su jedinice sebicne,to nije tacno...neven:a slusaj ti ovo moja sestra ima dve a moj cale 44 godine pa ti vidi. :wink:![]()
![]()
Blago tebi ti bar imas-kada ti je dosadno sa kim da pricas i da se zezasneven:zove se milica i u horoskopu je vodolija.pa treba da pokusas ja sam moje na taj poduhvat ubedio i ako su poprilicno matoriMike girl:I ju mala-slatka seka...Kako se zove,sta je u horoskopu?Meni su mala deca tako slatka,ali nikad nisam htela niti ZATRAZILA batu ili seku.Ja sam jedinica...A deca kazu da su jedinice sebicne,to nije tacno...neven:a slusaj ti ovo moja sestra ima dve a moj cale 44 godine pa ti vidi. :wink:![]()
![]()
Pozdravi sestricu-i ja sam VODOLIJA!!!!!!!!neven:zove se milica i u horoskopu je vodolija.pa treba da pokusas ja sam moje na taj poduhvat ubedio i ako su poprilicno matoriMike girl:I ju mala-slatka seka...Kako se zove,sta je u horoskopu?Meni su mala deca tako slatka,ali nikad nisam htela niti ZATRAZILA batu ili seku.Ja sam jedinica...A deca kazu da su jedinice sebicne,to nije tacno...neven:a slusaj ti ovo moja sestra ima dve a moj cale 44 godine pa ti vidi. :wink:![]()
![]()
Mike girl:Ma ja sam srecna sto sam jedinica!neven:zove se milica i u horoskopu je vodolija.pa treba da pokusas ja sam moje na taj poduhvat ubedio i ako su poprilicno matoriMike girl:I ju mala-slatka seka...Kako se zove,sta je u horoskopu?Meni su mala deca tako slatka,ali nikad nisam htela niti ZATRAZILA batu ili seku.Ja sam jedinica...A deca kazu da su jedinice sebicne,to nije tacno...neven:a slusaj ti ovo moja sestra ima dve a moj cale 44 godine pa ti vidi. :wink:![]()
![]()
NI KOD MENE!Pozdrav! :wink:Sasha85:Mike girl:Ma ja sam srecna sto sam jedinica!neven:zove se milica i u horoskopu je vodolija.pa treba da pokusas ja sam moje na taj poduhvat ubedio i ako su poprilicno matoriMike girl:I ju mala-slatka seka...Kako se zove,sta je u horoskopu?Meni su mala deca tako slatka,ali nikad nisam htela niti ZATRAZILA batu ili seku.Ja sam jedinica...A deca kazu da su jedinice sebicne,to nije tacno...neven:a slusaj ti ovo moja sestra ima dve a moj cale 44 godine pa ti vidi. :wink:![]()
![]()
Me too... :wink: I u opste nije tacno da su jedinice sebicne... Barem kod mene nije tako...
maral86va:danas je moj tata napunio 54 godine a ja imam 17 dakle razlika je 37 godina i onda pomislim da ne znam ni jednu osobu koja ima roditelje da su toliko stariji pa kako je kod vas da li je ta razlika velika kao kod mene ??????????