Nemanja 90
Zainteresovan član
- Poruka
- 232
Poceo je juce osmi uni, ja sam se registrovao, a vi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
markomm:Ne mogu nikoga da napadnem zbog zastite novajlija. Sta je to?
Ako mene pitas, mislim da sam nasao nesto na ogame-ovom forumu, a imas i legendu kad udjes u galaksiju.markomm:.
Gde si procitao to za pocetnike?
Verovatno nisi razumeo(ukoliko igras po taktici navedenoj na ovom forumu) da se ona odnosi na pocetak igre u novom univerzumu. Osmi je poceo pre 2-3 dana pa je mozes tamo primeniti. Deo odbrane ti uniste, a deo ti pokvare. Mogu da ti uniste samo odbranu i flotu, ukoliko ti je flota bila na planeti za vreme napada. Kad izgradis recikler, mozes da ga posaljes po rusevine, ali ne samo oko svoje nego i oko drugih planeta. Ako te napadnu dok ti je flota na planeti, i ona ce da puca na napadaca.markomm:Interesuje me posto jos nisam napadao (uspesno), a ni mene jos niko nije napao, sta se desava. Koliko sam shvatio planeta ne moze da se unisti, a moze da se opljacka max 50% res.
E sad, da li se moja skrsena odbrana reciklira?
Da li moze da mi srusi rudnike i ostalo, ili samo odbranu?
Kako da recikliram u orbiti svoje planete?
Da li je moguce da se pored odbrane branim jos i sa flotom?
markomm:Interesuje me posto jos nisam napadao (uspesno), a ni mene jos niko nije napao, sta se desava. Koliko sam shvatio planeta ne moze da se unisti, a moze da se opljacka max 50% res.
E sad, da li se moja skrsena odbrana reciklira?
Da li moze da mi srusi rudnike i ostalo, ili samo odbranu?
Kako da recikliram u orbiti svoje planete?
Da li je moguce da se pored odbrane branim jos i sa flotom?
Nisam siguran da li moze da se reciklira, ali deo odbrane ode na popravku posle borbe.markomm:Hvala! Niste mi samo odgovorili da li se odbrana reciklira?
@Nemanja, u pravu si, nisam uopste razumeo da se to odnosi na nov uni, a i dalje mi nije jasno.
markomm:Ma to je ok, ali sta da radim u starijem iniju? Necu valjda da cekam da se otvori novi?
E,koliko tvornica robota ucestvuje u ubrzavanju procesa pravljenja resursa?