Nesto mi ga (je) zao

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sex iz samilosti ... da li ste se ikad sazalili nad nekim i pruzili mu sex kao nagradu, i sta mislite o tom cinu ?

Prvi bold: ne. Ne valja to nikako. Nista dobro iz toga ne moze da ispadne.

Drugi bold: ako se sazalis nad nekime, tu sex ne pruzas kao nagradu, nego bas kao samilost, i ne verujem da tu niti jednoj strani moze da bude ok posle toga.
Onaj ko prima samilost, kada shvati da je iz samilosti uradjeno, imam utisak da ce se jos jadnije osecati, a onaj koji pruza ... hm... mozda se i na momenat oseti kao neka osoba koja eto cini neko "dobro delo", ali ne verujem da bi taj osecaj mogao da potraje.

Tako da, svakako, ne nikako.

Prvi bold: ne. Ne valja to nikako. Nista dobro iz toga ne moze da ispadne.

Drugi bold: ako se sazalis nad nekime, tu sex ne pruzas kao nagradu, nego bas kao samilost, i ne verujem da tu niti jednoj strani moze da bude ok posle toga.
Onaj ko prima samilost, kada shvati da je iz samilosti uradjeno, imam utisak da ce se jos jadnije osecati, a onaj koji pruza ... hm... mozda se i na momenat oseti kao neka osoba koja eto cini neko "dobro delo", ali ne verujem da bi taj osecaj mogao da potraje.

Tako da, svakako, ne nikako.

Čisto sumnjam da to neko iz samilosti radi.
Moguće u nekim brakovima 20. god, pa da otaljaju jedno drugo. Međutim, to nije iz sažaljenja, nego onako rutinski, vojnički pod obavezno.

Nije ciljano, i donekle doslo je neocekivano ... ali se ispostavi kako ste samo pokusvali da nekom uljepsate dan jer ga stisce jedan tezak period, htjeli ste da uradite nesto da bi se ta osoba bolje osjecala .... tipa

Nije ciljano, i donekle doslo je neocekivano ... ali se ispostavi kako ste samo pokusvali da nekom uljepsate dan jer ga stisce jedan tezak period, htjeli ste da uradite nesto da bi se ta osoba bolje osjecala .... tipa

Sta znam ... meni se to ne svidja nikako.
Al, ok, ima nas raznih. Mozda bi se neko i pronasao u tome, mozda nekome to i moze na neki nacin da bude ok.

Kakav je to sex iz samilosti ?
Koliko sam ja obavešten, samilost označava
saosećanje.
Uglavnom u tuzi.
Zagrliš nekog, pa plačeš sa njim...

A, neko 'oće da jeb'e.
U ovom tužnom trenutku ?

Budibogsnama....

Pa eto vidiš.
Neko uživa u tuđoj tuzi i onda mu se ****.
Čist sadizam.

- - - - - - - - - -

Ljudi zar je tesko pojmiti da neko stupi u sex samo da bi se "partner" bolje osjecao ?

dadoh obajšnjenje malopre.

Back