Nešto da vam ispričam

Fora od jutros koju mi je pričao brat. Kaže čita on na nekom forumu izjavu jednog lika kako mu se baba bavila prodajom prostituki svojevremeno. Kaže priča tako baba njemu kad dođe loš period, padne promet, posao ne ide nikako nije mijenjala namještaj nego *****. :zcepanje:

ne bih volela da u svojoj rl blizini imam osobu kao sto si ti
nazivas zenu glupom, jadnom i nesrecnom, mozes da hranis time svoj ego da si bolja, dostojanstvenija, pametnija...
ti znas bolje nego ona da je njoj lose, a informises se okolo naokolo
znas i ko u kojoj sobi spava i kakav im je seksualni zivot (tj ti su zakljucila da je nepostojeci)
uzas:metla:

Jel?

Pa da ti tetka kaže mozda ti i sa gorima od mene ispijaš kafu i druzis se pa ces posle da deliš utiske na temama tipa nož u ledja.

Ovo sam neki dan čula i nisam pametna kako neke žene na svašta pristaju .

Ona razvedena sa dvoje pa skoro odraslo djece preko neta upozna novu ljubav neki i beograda kad sam ga videla došlo mi da poFratim

Nešto on nije vrijedna ima dvoje dece iz takodje propalog braka i došo je kod nje u stan da parazitira

E sad našli su ogroman stan odviše skup njena plata ode za kiriju on je pričao da su morali da nadju veći stan jer on hotje svoju sobu a njoj je dosadilo da spava kod njene ćerke u sobi .

Kakav je to brak ? Kontala sam mozda je fiktivan al opet on nije imao kesh da plati + ona radi on onako ponekad nesto nadje al se ne zadržava na radnom mjestu .

Da je kreše očito ne čim nespavaju u istoj sobi ....

ja sam tek u poznijim godinama shvatio koliko mnogo ljudi ne spava zajedno sa supružnikom/com u istoj sobi i malo je reći da sam se začudio...i imao sam neko uverenje da je tu bračni krevet must have, u najmanju ruku kauč...šta god, ali zajedno...a deca u svoju sobu, da mogu ljudi da se jebu kad im se oće...kad ono nije vidiš tako...
e sad...i pored toga većina njih funkcioniše...a kako ? ne znam

ja sam tek u poznijim godinama shvatio koliko mnogo ljudi ne spava zajedno sa supružnikom/com u istoj sobi i malo je reći da sam se začudio...i imao sam neko uverenje da je tu bračni krevet must have, u najmanju ruku kauč...šta god, ali zajedno...a deca u svoju sobu, da mogu ljudi da se jebu kad im se oće...kad ono nije vidiš tako...
e sad...i pored toga većina njih funkcioniše...a kako ? ne znam

Meni nije normalno spavati odvojeno i mislim da je najpametnije razvesti se.

Sad spavam sama jer je muž odsutan i nikako ne utvrdim san isto tako kad radi tretju smjenu spavam ali ne kvalitetno

Back