gospodjica14
Poznat
- Poruka
- 7.429
Reče kaluđerica i stavi koorton na šapuriku!!!
Uzgred...
Svaki resurs je moguće nadoknaditi sem vremena.

Da su svi takvi dziberi kao ti otisla bih u kaludjerice. Sreca pa nisu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reče kaluđerica i stavi koorton na šapuriku!!!
Uzgred...
Svaki resurs je moguće nadoknaditi sem vremena.

Pa što se tako zlatna udaješ kontra same sebe???
Da su svi takvi dziberi kao ti otisla bih u kaludjerice. Sreca pa nisu.
![]()
koji li su razlozi da neko digne temu od pre hrista...:/
bez starca nema udarca... valjda... nemam pojma, pricam napamet
kad kazem starac mislim momcic od 40 do 45 godina, a ti si, koliko cujem odavno presisao tu kategoriju... a osim toga i ja cu jos malo pa u onu koka-supa kategoriju tako da prosh'o voz 
ajde, mirko, prtinakad kazem starac mislim momcic od 40 do 45 godina, a ti si, koliko cujem odavno presisao tu kategoriju... a osim toga i ja cu jos malo pa u onu koka-supa kategoriju tako da prosh'o voz
![]()
a ovi drugi su jos klindurija, sta ces kada kasnimo sa odrastanjem

Godinaaaa..:-D
U mom okruzenju nema bas puno neozenjenih frajera u ranim 30-im. Ili su svi ozenjeni ili oni sto nisu su u vezama. Uglavnom malo ima slobodnih ali su i oni nekako nefleksibilni. Kakva su vasa iskustva u vasoj sredini?
Gde naci normalnog, neozenjenog, slobodnog muskarca u ranim 30-im,da nije mamin sin.? Ajde..samo posteno. I ozbiljno pitam, obzirom da ste redom siznuli na veze sa ozenjenim.:wink:
ih..od 30 ko šaše...ali od 45! nemagi![]()

i, kako sad stvari stoje, nakon...6 godina?
Odustale, prijo, sramota ih da više izlaze u čaršiju, tako rasparne-.
Ono, jopet im velim: mante se tih matoraća, da su šta vredeli dosad bi se oženili, držite se omladinaca!

Iskreno? Nikako... ili jako teško. Sa likom koji u tim godinama nije oženjen ili u dugoj vezi nešto opasno nije u redu... Malobrojni su oni koji su eto sticajem okolnosti ostali sami, a ne zato što su kreteni.Godinaaaa..:-D
U mom okruzenju nema bas puno neozenjenih frajera u ranim 30-im. Ili su svi ozenjeni ili oni sto nisu su u vezama. Uglavnom malo ima slobodnih ali su i oni nekako nefleksibilni. Kakva su vasa iskustva u vasoj sredini?
Gde naci normalnog, neozenjenog, slobodnog muskarca u ranim 30-im,da nije mamin sin.? Ajde..samo posteno. I ozbiljno pitam, obzirom da ste redom siznuli na veze sa ozenjenim.:wink:
Iskreno? Nikako... ili jako teško. Sa likom koji u tim godinama nije oženjen ili u dugoj vezi nešto opasno nije u redu... Malobrojni su oni koji su eto sticajem okolnosti ostali sami, a ne zato što su kreteni.
Da bre zamisli nije napravio stan i kola do 30e..pa i banke vise ne drze tolki kesh i da je pljacko ne bi uspeo