NESTAŠICA NEOŽENJENIH FRAJERA IZNAD 30

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ajde, mirko, prtina :lol: kad kazem starac mislim momcic od 40 do 45 godina, a ti si, koliko cujem odavno presisao tu kategoriju... a osim toga i ja cu jos malo pa u onu koka-supa kategoriju tako da prosh'o voz :lol:

Starac je kada predje sedamdeset...bar u ovoj ruznijoj populaciji:aha: a ovi drugi su jos klindurija, sta ces kada kasnimo sa odrastanjem:sad2:

Godinaaaa..:-D
U mom okruzenju nema bas puno neozenjenih frajera u ranim 30-im. Ili su svi ozenjeni ili oni sto nisu su u vezama. Uglavnom malo ima slobodnih ali su i oni nekako nefleksibilni. Kakva su vasa iskustva u vasoj sredini?
Gde naci normalnog, neozenjenog, slobodnog muskarca u ranim 30-im,da nije mamin sin.? Ajde..samo posteno. I ozbiljno pitam, obzirom da ste redom siznuli na veze sa ozenjenim.:wink:

juuuuu Ninaaaaaa, ju ju

Godinaaaa..:-D
U mom okruzenju nema bas puno neozenjenih frajera u ranim 30-im. Ili su svi ozenjeni ili oni sto nisu su u vezama. Uglavnom malo ima slobodnih ali su i oni nekako nefleksibilni. Kakva su vasa iskustva u vasoj sredini?
Gde naci normalnog, neozenjenog, slobodnog muskarca u ranim 30-im,da nije mamin sin.? Ajde..samo posteno. I ozbiljno pitam, obzirom da ste redom siznuli na veze sa ozenjenim.:wink:
Iskreno? Nikako... ili jako teško. Sa likom koji u tim godinama nije oženjen ili u dugoj vezi nešto opasno nije u redu... Malobrojni su oni koji su eto sticajem okolnosti ostali sami, a ne zato što su kreteni.

Dakle tema je 'Nestašica neoženjenih frajera iznad 30.' Prvo me interesuje definicija frajera. Šta bi to trebalo da bude? Pretpostavljam da je to mladić/čovek lepog izgleda i primerenog ponašanja koji nije siromašan (ne mora da bude bogat, al samo da nije socijala). I onda neko ovde pita što nema takvih preko 30? Pa normalno je da nema. Ako lepo izgleda i normalno se ponaša naravno da će ga neka upecati ranije. Nije niko lud da se suzdržava do 30-e ako ga devojke saleću. Neoženjenih muškaraca preko 30 u Srbiji ima na hiljade, ali ako gledamo po ovoj mojoj definiciji frajera onda to oni verovatno nisu, jer da jesu oženili bi se odavno. Dakle vi koje tražite frajere, bogami načekaćete se. Jedino da čekate da se neki razvede pa da eventualno pokušate da ga prisvojite. Ali bolje bi vam bilo da ne maštate mnogo i da nebudete probirljive jer godine prolaze.

Iskreno? Nikako... ili jako teško. Sa likom koji u tim godinama nije oženjen ili u dugoj vezi nešto opasno nije u redu... Malobrojni su oni koji su eto sticajem okolnosti ostali sami, a ne zato što su kreteni.

Tako se moglo razmisljati prije 20 i vise godina dok smo zivjeli u normalnom drustvu i dok je sve funkcionisalo kako treba. A sada poslije toliko godina totalne poremecenosti u svim porama drustva promijenili su se i standardi vezani za brak koji su kod nas vazili vijekovima. Moj pradeda se ozenio sa 28 godina, deda sa 23, otac sa 25 a ja sa 35. I vjeruj mi da uopste nisu malobrojni normalni momci - samci sa 30+. Zivimo u takvom vremenu kada je mnogima tesko stvoriti uslove za brak i zato on kod mnogih dolazi kasno a kod mnogih bogami i nikada.

Back