NESTAO DARKO KOSTIĆ

Зар то стварно постоји, ја мислила неко се зајебава.

Zove se rohipnol, tako nekako, nema ni miris ni ukus, najčešće je sipaju u piće i žrtva se posle silovanja, napada ničega ne seća, vrlo opasna droga.

Ja sam ovu narkomancinu pedofilcinu par puta srela uživo, jeza da te uhvati u sred dana samo da stanes pored njega, mene odraslu ženu a ne dete.

A saučesnici koji su njemu takvom dozvolili da radi sa decom, gde je njihovo hapšenje?

Opet neki jači od zakona.

- Nakon prijave da je seksualno uznemiravao dečaka, policiji se javilo još nekoliko žrtava. Među njima je i mladić Š. B. koji je ispričao kako da je Kostić i njega seksualno uznemiravao i to svega dvadesetak dana pre nego što će napasti L. J. - priča izvor "Blica".

Navodno, Š. B. je sasvim slučajno naleteo na Kostića - dobio je njegov broj telefona kao osobe od koje može da kupi kokain!

- Mladić je ispričao kako je želeo da kupi kokain te mu je poznanik dao broj telefona osobe kod koje može da nabavi. Kada je pozvao javio mu se Kostić, te su se dogovorili da se nađu. Nakon susreta, Kostić je predložio da odu u njegov stan, na šta je on pristao. Dao mu je da povuče crtu kokaina, a onda je nasrnuo na njega želeći da imaju seksualne odnose - kaže naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, Š. B. je uspeo da pobegne, a tom prilikom ukrao mu je telefon, koji je policiji kasnije poslužio kao dokaz protiv Kostića.

- Dečaku L. J. (15) Kostić je jednom prilikom dao "kamagru", a da to dečak nije znao - navodi izvor "Blica".

Kako saznajemo, ova dva mladića nisu jedina, već se policiji javilo još žrtava poznatog dizanera. Oni će narednih dana biti ispitani
.

https://www.blic.rs/vesti/hronika/j...ostic-osumnjicen-da-je-decacima-davao/c63bc56

- - - - - - - - - -

Дакле, дечица су неке ствари сама тражила од дотичног манијака.

Он ће попити мардељу а мамина и татина дечица ће отићи код другог дилера.

On radi u sklopu onog projekta, emisije "Neki novi klinci" slično pinkovim zvezdicama, ja to ne gledam pa ne znam jel isto na Pinku ali pedofila postaviti da radi sa decom....

Gori su ti koji su to dozvolili od samog ovog degenerika bolesnog jer svi znaju da je narkomancina i pedofilcina još od pre 10 godina, kad je počeo da se vucara u javnosti sa onom ludom kreketusom Karleusom, čak joj je i kum, nije to od juče

On radi u sklopu onog projekta, emisije "Neki novi klinci" slično pinkovim zvezdicama, ja to ne gledam pa ne znam jel isto na Pinku ali pedofila postaviti da radi sa decom....

Gori su ti koji su to dozvolili od samog ovog degenerika bolesnog jer svi znaju da je narkomancina i pedofilcina još od pre 10 godina, kad je počeo da se vucara u javnosti sa onom ludom kreketusom Karleusom, čak joj je i kum, nije to od juče

Ма немам појма ни за тај шоу нити ме брига. Питам се шта ће малолетни дечаци у његовом стану уопште.

Slika ih, radi im foto albume valjda, svaka šuša danas se predstavlja ko fotograf, kad nema smisla ni zašta uhvati se za fotkanje :roll:

Jadna dečica su valjda odlazila zbog fotki, slikanja i ko zna koliko ih je silovao, nije ovo dete prvo.

Rezonuju ljudi čim je on deo te emisije to daje kakvu takvu garanciju, nije s ulice, a žrtve kasnije sramota i evo dokle je to dovelo.

Sramota je i nesrećne devojke i žene i jedva se odluče da prijave silovatelja, a ne te decacice koje je ovaj bolesnik spopadao.

Pobrkala si, taj koji se spominje s kokainom je već odrastao, ima preko 18 godina, a i njega je spopadao kad je bio mali pa je pobegao od njega u inostranstvo čim je mogao da ode, a narkomanija je često sastavni deo tog esyradnog mulja i zabokrecine.

Pa i odrasli se odaju alkoholizmu i narkomaniji posle neke strašne epizode, ne čudi me što i ta deca popuste.

Eh šta rade...

Gledaju Pink i valjda pokušavaju da preko te svoje dece nadju svoje mesto pod srpskim suncem danas.

Kad u dnevnim terminima na tv-u sa nacionalnom frekvencijom gde se precednik i sam promoviše više nego na javnom servisu, veličaju ***** i pedercine i predstavljaju ko elita ovog društva šta očekivati od neke sirotinje iz predgrađa, provincije nego da u to bar delimično poveruju, "srpski san:".

Kad prostitutku plastikanerku Soraju najavljuju ko multimedijalnu umetnicu, a i mala deca znaju šta joj je pravo zanimanje sa sve joj koleginicama po zanatu koje se prikazuju u onom skarabudzu rijalitiju iako hapšene ko zna koliko puta zbog kurvanha i podvodjenja i kriminalnih radnji,

Pa neku seljancicu kojoj je domet uspeha jahanje na Ćazimu na jahtama predstave ko potencijalnu zvezdu,

Pa zrenjaninsku kurvestiju koja se ebavala s Arapima po Dubaiju dok se i njima nije zgadila, predstave ko stjuardesu iako ne dobacuje ni preko 150cm i ovih dana predstavljaju ko heroinu, borkinju za brak i porodicu, a poebala se pred celom nacijom u klozetu pred muževim očima dok on na susednom krevetu hefta malu posvudusu i to sve prolazi u stilu "ne verujte svojim očima i zdravom razumu no masnokosom Željku i podbulom mu masnom ženom Milicom" itd itd

Pa kako da neka Desa iz pripizzdinaca ne pomisli šta su takvi bolji od mog čeda koji peva ko slavuj, a ovaj pedofil istaknuti član ekipe koja to njeno čedo treba da proslavi i eto sta se dešava.

Da sve ne bude crno evo ovi roditelji tog 15-godisnjaka su stisli mooda i prijavili matorog narkomana pedofila.

- - - - - - - - - -

Mada čisto sumnjam da će tu nešto epohalno da se desi, malo ga drže u pritvoru dok se prašina ne slegne i eto njega opet da hara sa svojim drugarima.

Jak je gej lobi i mogu da vrsljaju gde hoće i šta hoće.

Ni posle pronalaska one droge za silovanje prošle godine ni dlaka s glave mu nije zafalila, neće ni zbog ovog za šta se zna godinama unazad.

Родитељи, памет у главу.

Пуштати децу од 15 година и млађу саме је тотално ван памети.

Сем ако вам паре нису баш толико битне, онда нема кукања.

Ne znam da l si nekad bacila pogled na one Pinkove zvezdice i ja sam na koji minut dok saltam kanale i jeza me uhvati svaki put.

Male devojčice nasminkane ko one ispod mostova, ono maltretiranje te dečice, a roditelji ponosni... Ima roditelja i roditelja.

Pre godinu mi došla ćerka od brata iz Sombora, prelepa devojka da se upiše na faks.
Kad nisam umrla tih mesec dana dok sam je "čuvala", a i njoj sam se ja sigurno smučila savetima tipa "nosi svoju čašu sa sobom i ne ispustaj iz vida" i sl savetima, a nije bilo šanse da zaspim dok se ne vrati kući.
Srećom pa je otišla dalje, ja tu brigu ne bih podnela.

Ne znam da l si nekad bacila pogled na one Pinkove zvezdice i ja sam na koji minut dok saltam kanale i jeza me uhvati svaki put.

Male devojčice nasminkane ko one ispod mostova, ono maltretiranje te dečice, a roditelji ponosni... Ima roditelja i roditelja.

Pre godinu mi došla ćerka od brata iz Sombora, prelepa devojka da se upiše na faks.
Kad nisam umrla tih mesec dana dok sam je "čuvala", a i njoj sam se ja sigurno smučila savetima tipa "nosi svoju čašu sa sobom i ne ispustaj iz vida" i sl savetima, a nije bilo šanse da zaspim dok se ne vrati kući.
Srećom pa je otišla dalje, ja tu brigu ne bih podnela.

Ја сам гледала целу прву сезону, деца су била предивна, тек од четвртифанала су имали и сценски наступ и костимографију, до тад су били права деца.

А и тада није било ништа претерано, све дискретно.

Након тога више нисам могла да гледам, јер су почели са тим пренемагањем одмах, смучило ми се.

Најгоре је што је то и иначе тренд, гледам ћеркине другарице, имају своју шминку :eek:

Деца 4. разред основне, то се праве фризуре, носи се маркирана гардероба, гадно, Ребека, гадно...

Причам са мајкама, њима је све то нормално, још се чуде што моја није таква...

Ја сам била у шоку кад сам од ћерке пред прославу МАЛЕ матуре чула да неке њене другарице иду у соларијум и да раде нокте.

Немам речи која је то сељана и примитивизам.

Ја сам била у шоку кад сам од ћерке пред прославу МАЛЕ матуре чула да неке њене другарице иду у соларијум и да раде нокте.

Немам речи која је то сељана и примитивизам.

Дотле још нисмо дошле :lol:

Али, за 4 године, видећемо...

Притом, родитељи мисле ваљда да дете треба да одлучује само.

Наравно да треба, треба да буде и самостално, али зна се докле.

И зна се да деца најбоље уче на личном примеру.

Моја ћерка не верујем да ће посећивати соларијум и ићи на надоградњу ноктију, јер нема од кога да види.

А нарочито неће сама ићи на фоткање код неког чике.

Mina sve se nosi iz kuće, a ponešto i od profesora.

Gledam sebe iz tog perioda iako mi skoro ništa nisu zabranjivali sama sam sebi postavljala granice, gledala od majke, tako i tvoja.

Imala sam jednu profanku ruskog, razrednu, opaka ženica koja me posebno gotivila iako nije bilo vidljivog razloga sem što sam bila dobar đak al i drugi su.
Počeli drugari da me zezaju da imam protekciju pa i zato što se ne sminkam jer joj je to bilo rak rana i dodjem jedan dan nafrakana ubi Bože, imam bejbi fejs i stvarno mi ne stoji al da im pokažem da ne cvikam.

Udje profanka u razred, počne uobičajeno dnevnik, raspored i odjednom počne da se valja od smeha :"da znaš na šta ličis tako nafrakana sama bi sebi plakala, ajde briši i umi se da se ne brukas".
To me bolje opametilo nego da mi je tresnula keca il kaznu.

Jedna od odvratnijih priča o devijantnostima mi je o bogarom liku koji je skupljao cigančiće, perače šajbni.....nikad to ne biste rekli za njega, kad su mi pričali likovi iz kraja, došlo mi da povraćam......

age of consent је у Србији 14, а то је колико ја знам најниже у Европи. и онда се нација као нешто узбуди кад неки болесник преложи секс клинцу, док родитељи у безбројним шоу програмима буквално подводе своју малолетну децу.

Back