- Poruka
- 6.710
10god zatvora će sigurno dobiti,a onda se diže estrada protiv Policije i Sudstva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зар то стварно постоји, ја мислила неко се зајебава.
- Nakon prijave da je seksualno uznemiravao dečaka, policiji se javilo još nekoliko žrtava. Među njima je i mladić Š. B. koji je ispričao kako da je Kostić i njega seksualno uznemiravao i to svega dvadesetak dana pre nego što će napasti L. J. - priča izvor "Blica".
Navodno, Š. B. je sasvim slučajno naleteo na Kostića - dobio je njegov broj telefona kao osobe od koje može da kupi kokain!
- Mladić je ispričao kako je želeo da kupi kokain te mu je poznanik dao broj telefona osobe kod koje može da nabavi. Kada je pozvao javio mu se Kostić, te su se dogovorili da se nađu. Nakon susreta, Kostić je predložio da odu u njegov stan, na šta je on pristao. Dao mu je da povuče crtu kokaina, a onda je nasrnuo na njega želeći da imaju seksualne odnose - kaže naš sagovornik.
Prema njegovim rečima, Š. B. je uspeo da pobegne, a tom prilikom ukrao mu je telefon, koji je policiji kasnije poslužio kao dokaz protiv Kostića.
- Dečaku L. J. (15) Kostić je jednom prilikom dao "kamagru", a da to dečak nije znao - navodi izvor "Blica".
Kako saznajemo, ova dva mladića nisu jedina, već se policiji javilo još žrtava poznatog dizanera. Oni će narednih dana biti ispitani.
Он ће попити мардељу а мамина и татина дечица ће отићи код другог дилера.
On radi u sklopu onog projekta, emisije "Neki novi klinci" slično pinkovim zvezdicama, ja to ne gledam pa ne znam jel isto na Pinku ali pedofila postaviti da radi sa decom....
Gori su ti koji su to dozvolili od samog ovog degenerika bolesnog jer svi znaju da je narkomancina i pedofilcina još od pre 10 godina, kad je počeo da se vucara u javnosti sa onom ludom kreketusom Karleusom, čak joj je i kum, nije to od juče
Ne znam da l si nekad bacila pogled na one Pinkove zvezdice i ja sam na koji minut dok saltam kanale i jeza me uhvati svaki put.
Male devojčice nasminkane ko one ispod mostova, ono maltretiranje te dečice, a roditelji ponosni... Ima roditelja i roditelja.
Pre godinu mi došla ćerka od brata iz Sombora, prelepa devojka da se upiše na faks.
Kad nisam umrla tih mesec dana dok sam je "čuvala", a i njoj sam se ja sigurno smučila savetima tipa "nosi svoju čašu sa sobom i ne ispustaj iz vida" i sl savetima, a nije bilo šanse da zaspim dok se ne vrati kući.
Srećom pa je otišla dalje, ja tu brigu ne bih podnela.
Ја сам била у шоку кад сам од ћерке пред прославу МАЛЕ матуре чула да неке њене другарице иду у соларијум и да раде нокте.
Немам речи која је то сељана и примитивизам.
Он ће попити мардељу а мамина и татина дечица ће отићи код другог дилера.
Pa dobro ako oće pošteno da kupe drogu za sopstvene potrebe to ne znači da moraju i da prime u bulju od lerdija koji im prodaje , osim ako nisu baš tako ugovorili .