Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 18.467
Ukrašću ja za tri.Ne znam ko bi mogao, al Ćaci juče pokušali da otmu transparent Mašinci protiv mašinerije, čak sam čula da nudili 5000 evra ko ga ukrade. Samo kažem...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukrašću ja za tri.Ne znam ko bi mogao, al Ćaci juče pokušali da otmu transparent Mašinci protiv mašinerije, čak sam čula da nudili 5000 evra ko ga ukrade. Samo kažem...![]()
Piju li nam vuci sa izvora vodu....Nemoj se sramiti, slobodno nastavi pjevat! Znamo da znaš tekst.![]()
Sad će opet za par dana pumpati Vučićevi portali iz Srbije "Ustaška policija uhapsila nevinog Srbina: Htio je zastavu samo popeglati pa bi je vratio", "Ustaše proganjaju Srbe na ljetnom odmoru u Kninu", "Crnokošuljaška NDH policija privela i predala bez ikakva razloga nevinog Srbina sudu u Šibeniku", "Uhapšen Srbin u Hrvatskoj: Kriv je samo zato jer je Srbin"...
Nisam,al koda jesam.![]()
Mi to nikad nismo povezivali.Šahovnica je deo hrvatskog grba bar od 16. veka i ne treba je povezivati sa ustašama i ekstremistima.
Može li se desiti da se neki Hrvat zapio, malo zezao, pa je skinuoSad će opet za par dana pumpati Vučićevi portali iz Srbije "Ustaška policija uhapsila nevinog Srbina: Htio je zastavu samo popeglati pa bi je vratio", "Ustaše proganjaju Srbe na ljetnom odmoru u Kninu", "Crnokošuljaška NDH policija privela i predala bez ikakva razloga nevinog Srbina sudu u Šibeniku", "Uhapšen Srbin u Hrvatskoj: Kriv je zato jer je Srbin"...
Upitacu: Koji to vi?Mi to nikad nismo povezivali.![]()
Osveta za tihijevu šajbu od neki dan.Sad će opet za par dana pumpati Vučićevi portali iz Srbije "Ustaška policija uhapsila nevinog Srbina: Htio je zastavu samo popeglati pa bi je vratio", "Ustaše proganjaju Srbe na ljetnom odmoru u Kninu", "Crnokošuljaška NDH policija privela i predala bez ikakva razloga nevinog Srbina sudu u Šibeniku", "Uhapšen Srbin u Hrvatskoj: Kriv je samo zato jer je Srbin"...![]()
Pojedinačni incident.Može li se desiti da se neki Hrvat zapio, malo zezao, pa je skinuo?
Može, ali s obzirom na ljetne odmore, obilazak rodnog kraja, tenzije oko Thompsonovih koncerta i nadolazeće Oluje, malo je vjerojatno da je bilo tako. Osim toga, Hrvatima je zastava svetinja, ma koliko bili pijani.Može li se desiti da se neki Hrvat zapio, malo zezao, pa je skinuo?
Pdobro, apsili ste zastavu pirata sa Kariba misleći da su četnici napali sa mora.Sad će opet za par dana pumpati Vučićevi portali iz Srbije "Ustaška policija uhapsila nevinog Srbina: Htio je zastavu samo popeglati pa bi je vratio", "Ustaše proganjaju Srbe na ljetnom odmoru u Kninu", "Crnokošuljaška NDH policija privela i predala bez ikakva razloga nevinog Srbina sudu u Šibeniku", "Uhapšen Srbin u Hrvatskoj: Kriv je samo zato jer je Srbin"...![]()
Osveta za tihijevu šajbu od neki dan.![]()
Htjeo si pitat čija je zastava nestala?Nestalo mi pitanje.![]()
Brale ima Boga.Simo hvala ti sto si nas osvetio!
A imas ti jos pitanjasta te briga
![]()
Htjeo si pitat čija je zastava nestala?![]()
A ono, moze Simo i sad da odgovoriKljučno bilo nestalo pitanje, sva ostala zavisila od Siminog odgovora
Poštenom nalazaču nagrada!
Nema pršuta i bukare vina za tebe.Ključno bilo nestalo pitanje, sva ostala zavisila od Siminog odgovora
Poštenom nalazaču nagrada!
Neki dan su se cerekali tvojoj šajbi,nek se sad cerekaju!Simo hvala ti sto si nas osvetio!
A ono, moze Simo i sad da odgovori![]()
Svejedno se radilo o prekršaju, jer građani po zakonu nemaju pravo javno vješati piratske zastave. A taj koji je stavio piratsku, imao je namjeru staviti četničku, ali nedostajalo je cojones.Pdobro, apsili ste zastavu pirata sa Kariba misleći da su četnici napali sa mora.
Upamtio on, a mogu i da ponovim, taman mi treba odmorNe može, nema pitanja, nestalo.![]()
Bio vaš čovek iz Švicarske. Sa detetom. A zastava filmska pobogu.Svejedno se radilo o prekršaju, jer građani po zakonu nemaju pravo javno vješati piratske zastave. A taj koji je stavio piratsku, imao je namjeru staviti četničku, ali nedostajalo je cojones.