Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ga ovaj "vidovnjak"...iz Amerike:

JELENU SU UBILI PLAĆENIK, ZORANOV DRUG I ČLAN FAMILIJE! Šokantne tvrdnje Amerikanca kojeg je unajmila porodica Krsmanović
http://www.kurir.rs/crna-hronika/30...rikanca-kojeg-je-unajmila-porodica-krsmanovic

Da vidimo sta trkelja:

- Jelena je 1. aprila definitivno odlučila da napusti Zorana i da sa sobom povede ćerku. Spakovala je svoje i Janine stvari i obavila osnovne obaveze oko ćerke i majke. Te večeri je sa Zoranom otišla kod majke. Tamo je izbila velika svađa između Jelene, Zorana i Zorice Krsmanović. Zoran se fizički obračunao s Jelenom. Njena majka je bila svedok, ali je krivila Jelenu! - kaže parapsiholog i otkriva kako se odigrao zločin.

- Plaćenik je sačekao Jelenu kod majčine kuće, sa dvojicom saučesnika - Zoranovim prijateljem - posrednikom u ubistvu i bliskim rođakom. Čim je izašla, toliko su je pretukli da je izgubila svest. Odvezli su je u jednu od kuća na imanju tog Zoranovog prijatelja, koji je našao ubicu po narudžbi člana Zoranove familije. Dok je plaćenik tukao i ubijao Jelenu, saučesnici su pomagali u tome! Posle ubistva su presvukli Jelenu i uklonili dokaze sa njenog tela. Leš su odvezli na nasip u Borči i bacili ga u kanal - izričit je parapsiholog.

U deo gde spominje zestoku svadju 1. Aprila kod Jelenine majke - ne verujem jer zena to nikad nije pomenula, ni u tragovima...Zato je misteirozno brzo i uklonjena fakticki kao svedok....

Dakle to je izmisljotina verovatno.

A deo gde pominje da su je ubile placene ubice, a ono, sigurno neke i necije placene ubise jesu...to mu je neko šapnuo verovatno...i da su uklonjeni tragovi to nam je svima jasno.
Samo sto ja mislim da je to sve bilo u noci sa 2. na 3. April.
I da je mnogo veca druzina u pitanju...i da je sve u vezi sa politikom i to samim vrhom, a da je ucinjeno ezoterijski za neki sektaski "visi cilj"...

....

I plus na samom pocetku (pre nego sto je zvanicno pronadjena),njena najbolja drugarica je rekla da su imali dobar brak bez nekih vecih trzavica ....takodje mi je cudno zasto nije uzeta ful izjava od njene majke pre nego sto je umrla ,i sama njena majka bi rekla odmah da nesto nije u redu ,da su se posvadjali ,,,,,nego ovaj parapsiholog muti vodu za nekog ,nekog stiti ....

I plus na samom pocetku (pre nego sto je zvanicno pronadjena),njena najbolja drugarica je rekla da su imali dobar brak bez nekih vecih trzavica ....takodje mi je cudno zasto nije uzeta ful izjava od njene majke pre nego sto je umrla ,i sama njena majka bi rekla odmah da nesto nije u redu ,da su se posvadjali ,,,,,nego ovaj parapsiholog muti vodu za nekog ,nekog stiti ....

Који психолог.

Itekako muti, a na netu se moze naci i da je prevarant...
No, da vidimo sta jos nelogicno trkelja:

- Jelenina tetka Miroslava Ilić, rođak Predrag Pavlović Peđa i tetka Ljubica Marković su 31. marta 2016. zvali Jelenu da se vide u kući njene majke. Tog dana je tetka Miroslava bila kod lekara u Beogradui svi su svratili da vide Jelenu. Nakon Peđinog poziva, Jelena je rekla da će doći za sat vremena, jer radi nešto u studiju sa Zoranom, ali je slagala! Rođaci su je čekali više od dva sata i otišli su kući. Tog dana je Zorica izašla iz bolnice, ali Jelena nije imala želju da je vidi. Niko od Jelenine rodbine o tom događaju nije dao izjavu policiji - otkriva Kajsler i dodaje da Zoran, navodno, zna celu istinu.

Dakle on kao "vidi" da su svi se tako kao nameravali skupiti kod Jelenine majke, ali onda kaze DA NIKO TO NIJE ISPRICAO POLICIJI....
Ma daaaj...kakva je to trula prica...
A kao sve se desilo DAN PRE...
Dakle neko je po zadatku ocigledno ovog lika ubacio u pricu...

....

Ta mocna struktura ,organizacija i ubacuje ove likove ,tog iz USA,zatim Radu mafijasicu ,onu "detektivku",Zoricu "podrsku" ,cak i sumnjam da je Sipka ubacen (ali u svakom slucaju ,izgleda da je zastrasen i izmanipulisan ,u to sam siguran).

- - - - - - - - - -

Ја покушавам ето схватити коме З.Марј смета.

U najgorem slucaju je ucenjen ,ali je svakako deo price ,postoje velike indicije...

Ubacivanjem tih likova se pravi rijaliti ,sprdnja sa istragom ,narodom .....a sa druge strane stite nalogodavci i ubice.....

- - - - - - - - - -

U deo gde spominje zestoku svadju 1. Aprila kod Jelenine majke - ne verujem jer zena to nikad nije pomenula, ni u tragovima...Zato je misteirozno brzo i uklonjena fakticki kao svedok....
Dakle to je izmisljotina verovatno.

Zena to nigde nije ni pomenula ....kao ubijena je bukvalno ispred njene kuce ,,,kakve gluposti ....

- - - - - - - - - -

Kao navodno je pretucena ispred kuce njene majke ,i niko nista nije primetio ....glupost par ekselans

Itekako muti, a na netu se moze naci i da je prevarant...
No, da vidimo sta jos nelogicno trkelja:

Dakle on kao "vidi" da su svi se tako kao nameravali skupiti kod Jelenine majke, ali onda kaze DA NIKO TO NIJE ISPRICAO POLICIJI....
Ma daaaj...kakva je to trula prica...
A kao sve se desilo DAN PRE...
Dakle neko je po zadatku ocigledno ovog lika ubacio u pricu...

....

I da je istina,zasto oni nisu to ispricali policiji ,nego je neki parapshilog morao da"vidi " to??!Umesto njih ....trula prica..

Meni je cudno insistiranje obe strane da je Kiza upetljan ,i Krsmanovice treba ispitati ...

Treba ispitati krsmanovice naravno ali mislim da oni veze nemaju sa mozgom ili se ludi prave.Ne bi ga ovi đžaba hapsili da zoran ne zna o cemu se radi.Ako se ispostavi da on nista ne zna onda su nas u tuzilastvu pocaastili extra lakrdijom i morali bi svi podneti otstavke na celu sa stefanovicem.
Mada zna zoka koliko je sati i riskira sebi robiju jer je upetljan ovako ili onako..ako je on nalagodavac zločina isto mu se pise,mada ja i dalje mislim da je alfa i omega svekrva ko god da je ubica.

Ja mislim da policija nudi lažnu sliku u medijma stanja na terenu i da ce na suđenju isplivati nesto sasvim deseto..ova kao nocna slika od pokojnice a ovamo usred dana je pronašli..a i ona slika gore sto se dala uvecati govori da zoranova desna ruka deluje dosta crvenije u odnosu na levu...izuzetno sumljivo,,,nokti i jagodice crveni....što je grom postavio...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back