Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.ivonazivkovic.net/SLUCAJ DANIJELA J.htm

A sada pažljivo pročitajte izvode iz nekoliko najuticajnijih srpskih novina i pogledajte kako se izvode "dokazi" u slučaju Danijela J. od nepoznatih izvora iz policije, svedoka koji bi da im se ne objavljuje ime itd. Kada ovo pažljivo analizirate, videćete da u Srbiji sudovi nisu ni potrebni. Mediji i neimenovani policijski izvori dokazuju SVE!

- - - - - - - - - -

STARA PAZOVA - Enigma o misterioznim nestancima ljudi iz opštine Stara Pazova po svemu sudeći biće uskoro razrešena.

I ovo je zanimljivo ...ko je bese u ovoj prici povezan sa Starom Pazovom??

http://www.ivonazivkovic.net/SLUCAJ DANIJELA J.htm

A sada pažljivo pročitajte izvode iz nekoliko najuticajnijih srpskih novina i pogledajte kako se izvode "dokazi" u slučaju Danijela J. od nepoznatih izvora iz policije, svedoka koji bi da im se ne objavljuje ime itd. Kada ovo pažljivo analizirate, videćete da u Srbiji sudovi nisu ni potrebni. Mediji i neimenovani policijski izvori dokazuju SVE!

- - - - - - - - - -

STARA PAZOVA - Enigma o misterioznim nestancima ljudi iz opštine Stara Pazova po svemu sudeći biće uskoro razrešena.

I ovo je zanimljivo ...ko je bese u ovoj prici povezan sa Starom Pazovom??

Pravi dokaz.

U to vreme u medijima se pojavila informacija da je pored Jelenine spomen-ploče na mestu ubistva u Borči pronađen neki kolac. Ja sam tada došla u Beograd da vidim Zoranovu i Jeleninu ćerku Janu i sedela sam sa njim u igraonici dok se Jana igrala. Videvši vest o kolcu, Zoran je prokomentarisao: "Ovo je znak da će još neko od Jelenine porodice biti ubijen". Taj njegov komentar još mi odzvanja u ušima - kaže Teodora.

Ja nikome ovde ne verujem ,svi lazu i izmisljaju u ovom slucaju ,ili interpretiraju stvari kako im neko kaze ....

- - - - - - - - - -

U to vreme u medijima se pojavila informacija da je pored Jelenine spomen-ploče na mestu ubistva u Borči pronađen neki kolac. Ja sam tada došla u Beograd da vidim Zoranovu i Jeleninu ćerku Janu i sedela sam sa njim u igraonici dok se Jana igrala. Videvši vest o kolcu, Zoran je prokomentarisao: "Ovo je znak da će još neko od Jelenine porodice biti ubijen". Taj njegov komentar još mi odzvanja u ušima - kaže Teodora.

Bese i ona "vidovnjakinja" je to rekla ....ali je ona rekla da svi znaju ,javno ...

Sve sto zuta stampa spinuje nema veze sa istinom ...tako je oduvek bilo ..

- - - - - - - - - -

Policija ni onda to nije istrazila ,niti ce sada ....

- - - - - - - - - -

https://www.srbijadanas.com/vesti/h...mila-jezive-pretnje-poziv-stigao-u-2018-03-05

Klasičane pretnje za ono sto je cackala mecku i angazovala Šipku a i ovog Amerikanca(ako je to istina).....jer da nije angazaovala te ljude ne bi je niko dirao....hrabra žena u svakom slučaju...

Angazovala prevaranta iz Amerike ...

Биће да се сами ангажују.

Mozda su Amera ubice angazovale?

- - - - - - - - - -

Tako da ne sumnjam generalno u to da je to stvarno rekao. Sad, da li je mislio da preti time, ili se uplašio, ja ne znam. "Jelenina porodica" se može odnositi pre svega na užu porodicu, muža, dete... ne tamo neku sestru treće koleno

Tacno!!Jelenina porodica je porodica gde je udata ,gde ima dete ,to je njena porodica ...a ne neke sestre ..

- - - - - - - - - -

To bi bilo onda Jelenina familija...porodica su joj muz ,dete i oni ostali sa kojima je zivela ....

- - - - - - - - - -

Nego klasicno spinovanje ,pogresna interpretacija ,ja sam to odavno rekao i u vezi "vidovnjakinje" kada je to perfidno rekla ....znaci neko je pretio Marjanovicima putem medija ,i postavljanjem koca ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back