Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Telo je nadjeno kada su nasip blokirali izjutra oko 9-10 sati

- - - - - - - - - -

A datum su pomerili 13h ,12 h ...da ne bi ispalo zasto je nocu nisu nasli ,da ne ispadne kako su je tako rano nasli ...tako je neko pustio namerno tu info ,isto kao sto su lupali kada je telefon pronadjen ,kada su njene stvari pronadjene .....mi i dan danas ne znamo to ,a to je veoma bitna stavka....

- - - - - - - - - -

Kada je pronadjen ,njen telefon ,stvari ,kada..?

- - - - - - - - - -

Kada su njene stvari pronadjene ,sigurno nije dugo proslo i do pronalaska tela....

Sad ako ne kazu sta je bilo sa onom babom,onda stvarno nema smisla.Cekam na hepiju posle rucka bas da vidim sta je tema,posto su emisiju pretvorili u sagu o Marjanovicima.

- - - - - - - - - -

Nista se ovde ne zna..njena majka je rekla da se cula sa njom oko 15.30 h,a ovi pricaju nesto sasvim deseto

Da,tako su pisali,cula se sa mamom u pola cetiri i rekla da ide da istrci jos jedan krug,pa sta su zaboga radili do pet na nasipu ako je tek tad ubio,a kao utvrdjeno je da se oko pet to desilo.

Ako baba nije podmetnuta zbog gledanosti naci ce je policija bez brige......pa ako se zajebava babetina u haps je koji dan da ovce broji...samo strogo treba...svak nek odgovara i za najmanje postupke pa cemo izaci na pravi put....

- - - - - - - - - -

Telo je nadjeno kada su nasip blokirali izjutra oko 9-10 sati

- - - - - - - - - -

A datum su pomerili 13h ,12 h ...da ne bi ispalo zasto je nocu nisu nasli ,da ne ispadne kako su je tako rano nasli ...tako je neko pustio namerno tu info ,isto kao sto su lupali kada je telefon pronadjen ,kada su njene stvari pronadjene .....mi i dan danas ne znamo to ,a to je veoma bitna stavka....

- - - - - - - - - -

Kada je pronadjen ,njen telefon ,stvari ,kada..?

- - - - - - - - - -

Kada su njene stvari pronadjene ,sigurno nije dugo proslo i do pronalaska tela....

Jesi siguran da telo nisu nasli u toku noci a objavili u 10 da su nasli?

Sad ako ne kazu sta je bilo sa onom babom,onda stvarno nema smisla.Cekam na hepiju posle rucka bas da vidim sta je tema,posto su emisiju pretvorili u sagu o Marjanovicima.

- - - - - - - - - -

Da,tako su pisali,cula se sa mamom u pola cetiri i rekla da ide da istrci jos jedan krug,pa sta su zaboga radili do pet na nasipu ako je tek tad ubio,a kao utvrdjeno je da se oko pet to desilo.
On je rekao da su dosli na nasipu oko 15 h ,majka je pricala sa njom oko 15.30h ,a da je on oko 16 h krenuo u potragu ,majka ju je pozvala ,i nije se ona javila vec neko drugi ....e sad ,advokati kazu da je on zvao policiju 3-4 puta posle 17 h ,17.30 h ...a da je u policiju direktno prijavio u 19.30 h....potraga je krenula oko 22 h ,na nasipu bili oko 23 h ,negde se kaze da su cak u dva sata napustili nasip ,a zadnji ljudi ma nasipu su bili do 4 ,,,Sipka je to rekao ,znaci od 4-6 je bilo otvoreno ....

- - - - - - - - - -

Po ovoj logici bi ispalo da je on imao najmanje sat vremena za uklanjanje tragova ,u optuznici pise nesto drugo ,da je jedva imao pola sata ,i to je pitanje ,totalno nelogicno .....veze sa mozgom nema.

Prava hronologija dogadjaja bi dosta toga pokazala ,ja iskreno ne verujem da je ovo prava hronologija sto se forsira u javnosti ,a da ne govorim o potenciranju da je ubijena na nasipu ,to necu ni da uvrstim .....

Znaci ispada da mu tuzilastvo cini uslugu ,kako bi on za pola sata ili manje uspeo da sve tragove sakrije ,da se otarasi oruzja ,odela ,da sto manje ostavi tragova ,da niko ne vidi....nista??

I pri tom taj prijatelj policajac je ubrzo i dosao na nasipu ,on je rekao da su zajedno trazili .....

- - - - - - - - - -

Milion faktora tu ima i pitanja ,,,,,ali treba znati prave cinjenice ,i to moze da se poveze bez nekih vecih poteskoca ...

- - - - - - - - - -

Nemoguce da taj prijatelj policajac ne bi primetio nesto ,da je bio prljav ,unezveren ...da se tusirao ,,, ocito da nije ,da se brijao ,nije ....eventualno da je delovao uplaseno i zabrinuto ,gde je ona ..kada je policajac tacno dosao na nasipu ,,,,znaci nikako se ne uklapa da je ona ubijena na nasipu ...cak i Sipkina teorija mi ima vise smisla ,mada i ona je puna i prepuna rupa i nelogicnosti ,da neko baca telo usred vikenda ,i da je to bio planiran zlocin od strane amatera ,no comment at all,,,..a sto se tice te babe ,to mi smrdi na Sipku...

"Jelenina krv bila je izmazana na zadnjem sedištu „mercedesa“, te je oprana. Veštačenje ovog automobila otkrilo je mračnu tajnu ove porodice i direktno ukazalo na njihovu umešanost u ovaj zločin - objašnjava naš sagovornik."

https://www.blic.rs/vesti/hronika/d...-prao-jeleninu-krv-sa-zadnjeg-sedista/wg4f1mv

I opet, krv je mogla nastati drugom prilikom. Ako su oni veštačili ili makar pregledali bilo šta odmah posle događaja, valjda bi videli da je sedište još mokro od vode, sve da se krv i ne vidi golim okom... Znači, ako je neko samo površno pregledao auto.

A iskreno, svako valjda danas zna, da se krv ne može tako lako oprati. Ni u veš mašini, a tek ne na sedištu od auta. Polazim od toga, da bi svako malo dosetljiviji, isekao taj deo sedišta na kome je fleka i odstranio ga (u tu crnu rupu, u kojoj su nestali krvavo odelo i oružje).

Pa i generalno gledajući, da je Zoran nju ubio, zar ne bi bilo daleko logičnije da se pravi da je kobojagi našao njeno telo, pre nego što policija stigne? Time je mogao objasniti biološke tragove (koji skoro da ne postoje, ali to nije mogao znati, ako je on ubica).

Prava hronologija dogadjaja bi dosta toga pokazala ,ja iskreno ne verujem da je ovo prava hronologija sto se forsira u javnosti ,a da ne govorim o potenciranju da je ubijena na nasipu ,to necu ni da uvrstim .....

Znaci ispada da mu tuzilastvo cini uslugu ,kako bi on za pola sata ili manje uspeo da sve tragove sakrije ,da se otarasi oruzja ,odela ,da sto manje ostavi tragova ,da niko ne vidi....nista??

I pri tom taj prijatelj policajac je ubrzo i dosao na nasipu ,on je rekao da su zajedno trazili .....

Rocki, da li je moguće da je ta nazovi zabuna oko vremena zimsko / letnje vreme?

Kontam da se ubistvo desilo kratko posle vraćanja sata na letnje vreme, možda se to namerno unosi zabuna u celu priču i ne koriguje greška?

I plus on je dosta vremena izgubio na razgovore ,zvanja ,poruke ....kada bi on sakrio bilo sta ,kako bi mogao da uspe to ...nemoguce ....sa policijom je najmanje razgovarao 10 minuta ,pa sa prijateljem policajcem ,pa sa njegovima ....pa nju zvao pre toga ....on je najmanje 20 minuta potrosio na razgovore i svo to cimanje ,pa plus kada je poceo da je trazi.....ma ne uklapa se uopste ....samo se uklapa njegova prvobitna verzija da su dosli na nasipu oko 15 h...

Pitanje isto ,ako je on ubica ,(Sipkina teorija ,na to se odnosi) ,zasto bi on napravio pakao svojoj porodici ,detetu ,kad i sam zna kakvi su mediji lesinari i da bi ga rastrgli ,ako je planirao ovako nesto ....?!

Ako je ubistvo bilo u afektu, ne bi izlazio pred kamere dok nije 100% siguran u svoju priču (ako bi izlazio uopšte), nije baš takva budala. A niko ne može da složi priču tako brzo. Njegova nije nelogična, i detalji se uklapaju - nije mogao sa pozicije videti mesto napada, Jana nije ništa videla, primetila, itd.

Sve što je on radio, se od početka tumačilo njemu na teret, iako njegove reakcije nisu toliko nelogične. Normalno je da će prvo da potraži sam Jelenu, naravno da će se prvo obratiti nekom poznaniku iz policije, pogotovo ako ga je opereter ismevao... naravno da će prvo misliti da joj je pozlilo, a posle da je možda otmica. Koliki god on čudak bio, to su sve prirodne reakcije nekoga kome se to desi.

Rocki, da li je moguće da je ta nazovi zabuna oko vremena zimsko / letnje vreme?

Kontam da se ubistvo desilo kratko posle vraćanja sata na letnje vreme, možda se to namerno unosi zabuna u celu priču i ne koriguje greška?

Ma ne verujem 27-28 marta se vracao sat ....neko namerno sigurno unosi zabunu ,jedino da vreme vestacenja nije korigovano po letnjem ,tj.da se vreme nije automatski korigovalo kako treba ....ma ne verujem u to ,znas i sama da kompjuteri ,smartfonovi automatski podesavaju to letnje ili zimsko racunanje vremena....zasto ne bi i server telekomunikacija to cinio ,,,,totalno nelogicno ....

Sve što je on radio, se od početka tumačilo njemu na teret, iako njegove reakcije nisu toliko nelogične. Normalno je da će prvo da potraži sam Jelenu, naravno da će se prvo obratiti nekom poznaniku iz policije, pogotovo ako ga je opereter ismevao... naravno da će prvo misliti da joj je pozlilo, a posle da je možda otmica. Koliki god on čudak bio, to su sve prirodne reakcije nekoga kome se to desi.

Prema tuzilastvu on nije imao mnogo vremena da je trazi sa kcerkom,prema njima on je najvise vremena potrosio na pozive ,,,ako svrstavaju u optuznici taj period 17-17.30h ,,,zato je veoma vazno ko je prvi dosao na nasipu ,kada je dosao ,?mislim na osnovu izjava da je policajac dosao prvi ,jer mu otac nije znao gde se ta lokacija tacno nalazi ....ako je policajac dosao oko 18 h ,nije on imao mnogo vremena da je trazi sam sa kcerkom ,a baba na nasipu bukvalno nista nije videla ....kako da ne?!

- - - - - - - - - -

Neko je cak spomenuo da je na facebooku bila objava u tom periodu 18-19 h,da je nestala ,ako ne i pre .....malo

- - - - - - - - - -

I sto je cudno ,on je rekao da je video babu sa ovcama ,kozama ,na nasipu ,a ona je rekla da njega nije videla ,vec neko dete sa starijim covekom ?!

- - - - - - - - - -

Znaci da rezimiram ,vazno je kada je policajac dosao na nasipu ,kada su njegovi dosli ,gde su se tada kretali ,sta su tacno radili ,i ko je jos bio sve tu ?!

Ma ne verujem 27-28 marta se vracao sat ....neko namerno sigurno unosi zabunu ,jedino da vreme vestacenja nije korigovano po letnjem ,tj.da se vreme nije automatski korigovalo kako treba ....ma ne verujem u to ,znas i sama da kompjuteri ,smartfonovi automatski podesavaju to letnje ili zimsko racunanje vremena....zasto ne bi i server telekomunikacija to cinio ,,,,totalno nelogicno ....

Pa i mislim da neko to koristi.

- - - - - - - - - -

Ma ne verujem 27-28 marta se vracao sat .....

To je manje od nedelju dana pre ubistva. Ako je vreme pomereno, onda je majka koristila letnje a uveštačenju eventualno zimsko, koje je osnovno. Ne verujem mnogo, ali treba i to iumati u vidu

Samo sam htela da vam kažem da je meni pre 4 godine ubijena bliska osoba, u subotu na nedelju. Mesto zločina su svi redom izgazili, tužilac je došla na uvidjaj, saslušala sve svedoke (niko nije video ubistvo) koji su izneli svoje mišljenje. Telo je odnešeno na sudsku medicinu, a nedeljom ne rade glavni doktori. Sutra su doneli njegove stvari i patike u najobičnijoj kesi, bez uradjenih analiza, pa je slučajno na saučešću bio prijatelj iz suda koji nije mogao da veruje da tako donose stvari, pa je zvao policiju da dodju po to i uzmu sa rukavicama. Napominjem da u tom trenutku ubica nije bio uhapšen. Eto da znate kako se rade uviđaji. Na osnovu rekla kazala svedoka.

Nisu u 10 objavili ,nego u 12-13 h ,,,,siguran sam 95% da nije nocu ...

javno su zaista izasli sa telom u to vreme ali ja mislim da su ga nasli preko noći....teoretski moguće da zavaraju ubice....

- - - - - - - - - -

Telo je nadjeno ujutru.

SAd vise nisam siguran da je tako.....moguce i po noci da je izvuceno

- - - - - - - - - -

Oni koji su pronasli telo su najbolji svedoci,njih niko ziv nije ni spomenuo ,svedoci su oni sto su bili na nasipu ,iako pasivni ,poput novinara...

Koliko je bilo ljudi u noci potrage na nasipu?Otprilike?i koliko policije?zna li se to?

Samo sam htela da vam kažem da je meni pre 4 godine ubijena bliska osoba, u subotu na nedelju. Mesto zločina su svi redom izgazili, tužilac je došla na uvidjaj, saslušala sve svedoke (niko nije video ubistvo) koji su izneli svoje mišljenje. Telo je odnešeno na sudsku medicinu, a nedeljom ne rade glavni doktori. Sutra su doneli njegove stvari i patike u najobičnijoj kesi, bez uradjenih analiza, pa je slučajno na saučešću bio prijatelj iz suda koji nije mogao da veruje da tako donose stvari, pa je zvao policiju da dodju po to i uzmu sa rukavicama. Napominjem da u tom trenutku ubica nije bio uhapšen. Eto da znate kako se rade uviđaji. Na osnovu rekla kazala svedoka.

Manja, žao mi je što si izgubila dragu osobu na tako stravičan način. Nadam se da je ubica uhapšen i osuđen.

Strašno je šta se sve radi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back