Prava hronologija dogadjaja bi dosta toga pokazala ,ja iskreno ne verujem da je ovo prava hronologija sto se forsira u javnosti ,a da ne govorim o potenciranju da je ubijena na nasipu ,to necu ni da uvrstim .....
Znaci ispada da mu tuzilastvo cini uslugu ,kako bi on za pola sata ili manje uspeo da sve tragove sakrije ,da se otarasi oruzja ,odela ,da sto manje ostavi tragova ,da niko ne vidi....nista??
I pri tom taj prijatelj policajac je ubrzo i dosao na nasipu ,on je rekao da su zajedno trazili .....
- - - - - - - - - -
Milion faktora tu ima i pitanja ,,,,,ali treba znati prave cinjenice ,i to moze da se poveze bez nekih vecih poteskoca ...
- - - - - - - - - -
Nemoguce da taj prijatelj policajac ne bi primetio nesto ,da je bio prljav ,unezveren ...da se tusirao ,,, ocito da nije ,da se brijao ,nije ....eventualno da je delovao uplaseno i zabrinuto ,gde je ona ..kada je policajac tacno dosao na nasipu ,,,,znaci nikako se ne uklapa da je ona ubijena na nasipu ...cak i Sipkina teorija mi ima vise smisla ,mada i ona je puna i prepuna rupa i nelogicnosti ,da neko baca telo usred vikenda ,i da je to bio planiran zlocin od strane amatera ,no comment at all,,,..a sto se tice te babe ,to mi smrdi na Sipku...