Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šešelj kaze da je vladimir ubio itd itd itd...Svak ima svoje misljenje jer se ovaj zločin u javnosti toliko aktivirao da je počeo toliko da iritira javnost da ce polako biti 7 miliona misljenja kako je stradala jelena.

Šešelj onomad reče kako je Z. presvlačio mrtvu jelenu, zato što ima njegov masivan DNA na njenom donjem vešu. Ono, muževljev DNA na ženinom vešu.

Al valjda se on u to dobro razume, jel su i on Zoran nadprosečno inteligentni IQ od 200, obojica. Al malo sutra.

Svi su oni jako"inteligentni" vozaju ovaj narod ,kako im se cefne,,,,ako bude oslobodjen than ,the deal is done a long time ago,innocent woman died for nothing ....

- - - - - - - - - -

A ako bude osudjen ,i niko ne odgovara sto je istragu neko kocio ,onda je pakovanje ,,ili ,ili ?!

A pogotovo ako samo on bude osudjen..

Baš tako. Ako je osuđen, postoji ta varjanta da je deal urađen sa njim... pljujemo tebe i porodicu dve godine, al bar ne idete u buvaru, dobro i vama i nama... ili je neko peti ubio Jelenu, a ovamo će biti muž je, al nemamo dovoljno dokaza, sve smo pokušali, kriv je sudija...

Covek s vama ,s pojedinima gubi vreme u jalovim diskusijama...lepo sam napisao dve mogucnosti ,ili je kriv ili nevin ,treca varijanta ne postoji ...i objasnio sam lepo svoje misljenje ,zbog cega tako mislim ..

- - - - - - - - - -

Zivi bili pa videli ,nego je najgore sto moze da se desi ,sto kaze Juka ,da se taj slucaj rastegne ....pa nikad kraja

]
=Nenad988;35483281]Da mogu biti.[/QUOTE]
Rocki kome on smeta on nije ni estradni umetnik ni profesionalni kompozitor.

On jeste kompozitor ,i to mu je posao ,i zaradjuje od toga i ima profi studio za snimanje ,i dobar je sa pripadnicima zandarmerije takodje...on nije "obican"covek ,i plus imao paranormalna iskustva ,astrali i te stvari...

Jedino sto nije pre ubistva bio javna licnost ,dok njegova ubijena zena jeste..

Stvarno sou program,baba se javila,ocigledno komsinica jer kaze kafenisala je sa drugom babom,znaci njih DVE su videle da su je izneli.Pa gde su bile do sad,cutala dve godine i sad se bas javila i to na televiziji,pa ovo nema nigde.Definitivno se neko nameracio na te Marjanovice,zbog cega?A Maric se nesto bio unervozio kad se baba javila...

Tu babu smesta da policija preispita...baba misli ostalala ononimna!!!!!!Aha....da vidimo hoce li je namamit i do suda....ako ovo nije neka namestaljka sa ovom babom?

- - - - - - - - - -

Milosavljević je tu jedino upravu.

Ne verujem da je Z.Marj uhapšen bez razloga i bez dokaza-Milosavljević.

Šare:Za sada ne postoji ni jedan čvrst dokaz protiv Z.Marj koje mi znamo,a verovatno da postoji relevatni dokaz koji nije procurio u javnost.

Iz jakooo slabog dokaza može da se desi da izmili jak dokaz.

A da zorana nisu uhapsili kao najslabiju kariku kod marijanovica racunajuc da ce progovoriti?

- - - - - - - - - -

Ubice su to slikale izgleda ,telo je danju pronadjeno ...

Ubice slikale usred noći?To im palo na pamet namesto da beže odmah posle zločina?Te ubice baš neke bahate ubice nema šta.
SAd ce bit i pitanje kada je uopšte telo pronađeno!Dramatičan ovaj slučaj.

Covek s vama ,s pojedinima gubi vreme u jalovim diskusijama...lepo sam napisao dve mogucnosti ,ili je kriv ili nevin ,treca varijanta ne postoji ...i objasnio sam lepo svoje misljenje ,zbog cega tako mislim ..

- - - - - - - - - -

Zivi bili pa videli ,nego je najgore sto moze da se desi ,sto kaze Juka ,da se taj slucaj rastegne ....pa nikad kraja

Roki ja ti kazem da ce se slučaj još dugo razvlačiti dok se mediji,tuzilastvo,advokati dobro ne namlate para....nije poenta da do aprila 2018 zavrse...

Nema smisla....ipak....slučaj atraktivan...

Od cega bi oni živeli da svaki slučaj zavrse za 7 dana???????

Lično ja mislim da oni sve znaju ali se prave mutavi.....

Roki ja ti kazem da ce se slučaj još dugo razvlačiti dok se mediji,tuzilastvo,advokati dobro ne namlate para....nije poenta da do aprila 2018 zavrse...

Nema smisla....ipak....slučaj atraktivan...

Od cega bi oni živeli da svaki slučaj zavrse za 7 dana???????

Lično ja mislim da oni sve znaju ali se prave mutavi.....

Ko placa te advokate,ko finansira to?Najmanje 100 000 jevrica za taj luksuz do sada!Odakle?

- - - - - - - - - -

Cak i da potraje slucaj par meseci jos ,a da ne govorim o vise godina ,odakle pare za advokate ,niko to pitanje sada ne postavlja??

Zanimljiv je i slucaj jedne mnogo poznatije licnosti Kurt Cobain-a ....navodno samoubistvo ....a u stvari naruceno ubistvo ,iscenirano ,zato sto je planirao razvod od Courtney ,i da je bukvalno ostavi bez icega,a samim tim planirao da se povuce iz show biza...svasta je tu pronadjeno ,fake oprostajno pismo ,dopisano od strane zene.....ona je imala neku jaku vezu ,potplatila ,istraga je veoma lose vodjena ,traljavo....

A ovde imamo slucaj gde motiv nije utvrdjen ,i neko je ocito iscenirao mesto gde je telo pronadjeno ,kada kazem motiv ,mislim na motiv ,zasto bi je muz ubio ,ali postoje mnogi drugi motivi ,mnoge face ,persone su se ovajdile od tudje nesrece ....

- - - - - - - - - -

The obvious questions: 1. IF Cobain injected three times a lethal dose of heroin, COULD he then pick up a shotgun and shoot himself? Wouldn't he have been immediately incapacitated? Based on the heroin, (morphine), blood levels found in Cobain's body, preliminary research indicates Kurt Cobain would have been almost immediately incapacitated. He could not have picked up that shotgun. He could not have pulled that trigger! 2. If Cobain injected himself with a deliberate heroin overdose, why would he ALSO shoot himself in the head with a shotgun, leaving his baby daughter - the love of his life - with horrific visual images to remember him by? Why not just "go to sleep" on the overdose and never wake up? more info at www.cobaincase.com

- - - - - - - - - -

Facing the potential consequences of exposure, Courtney Love, her wealthy and powerful friends, her attorney's and the symbiotic "rock press" have engaged in an effort to keep the public from learning the true facts about Kurt's death.
These are people who are motivated by profit rather than truth. Courtney's attorneys have consistently threatened those in various media outlets with "potential lawsuits" if these journalists were to give me a platform from which to discuss my investigation of the Cobain Case.

- - - - - - - - - -

The shotgun was fully loaded with three shells. It was purchased and loaded for protection, not suicide.
The police claim there were no legible fingerprints on this shotgun!
The truth is, the shotgun wasn't even checked for fingerprints until May 6th, nearly one month after Cobain's body was found.
There was no "suicide" note!

Podseca na ovaj slucaj ,,,odjednom iskacu "dokazi"

- - - - - - - - - -

Ovde nije u pitanju jedan mesec ,nego godinu i po dana ,vestace telefone posle godinu i po dana ,nalaze krv posle skoro dve godine ,vrse analize posle dve godine,nagadjaju da je spalio neku jaknu ,dokaza za to nema ,javljaju se neki lazni svedoci ,a ministar kaze da je ispitano preko 2000 ljudi i izvestaceno preko 1000 telefona ,i nisu uspeli da nadju motiv ,niti su vestacili telefone osumnjicenih ,,,koje proseravanje ...

Ko placa te advokate,ko finansira to?Najmanje 100 000 jevrica za taj luksuz do sada!Odakle?

- - - - - - - - - -

Cak i da potraje slucaj par meseci jos ,a da ne govorim o vise godina ,odakle pare za advokate ,niko to pitanje sada ne postavlja??

Ja sam odmah to pitanje postavio.Cim je angazovao ove advokate.Logično.Posto zorana brane ili je svekrva izula kesu(nisam siguran)ili je porodica deo nekog kulta pa te gazde tog kulta troše lovu......Ne vidim trecu opciju.

Neće se jos razvlačiti.

Znaci dosta im 2 godine sto su imali posla??????

Pa znali su sve 7 dan a razvukli ga na 700 dana.....

Nisu oni naivni vec sta bi radili da zavrse sve za 7 dana...treba da se napoji ona elita i ona svita i onolike žene po tuzilastvima....ko kusiji pasa ih ima tamo

Policija je svoj posao verujem brzo odradila ali onda sledi razvlacenje gospode sa vrha...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back