- Poruka
- 6.684
Marjanovići su definitivno mutni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šešelj kaze da je vladimir ubio itd itd itd...Svak ima svoje misljenje jer se ovaj zločin u javnosti toliko aktivirao da je počeo toliko da iritira javnost da ce polako biti 7 miliona misljenja kako je stradala jelena.
Znači na fotografiji sa Jeleninim telom zaista mogu biti reflektori.
Svi su oni jako"inteligentni" vozaju ovaj narod ,kako im se cefne,,,,ako bude oslobodjen than ,the deal is done a long time ago,innocent woman died for nothing ....
- - - - - - - - - -
A ako bude osudjen ,i niko ne odgovara sto je istragu neko kocio ,onda je pakovanje ,,ili ,ili ?!
A pogotovo ako samo on bude osudjen..
Rocki kome on smeta on nije ni estradni umetnik ni profesionalni kompozitor.
Stvarno sou program,baba se javila,ocigledno komsinica jer kaze kafenisala je sa drugom babom,znaci njih DVE su videle da su je izneli.Pa gde su bile do sad,cutala dve godine i sad se bas javila i to na televiziji,pa ovo nema nigde.Definitivno se neko nameracio na te Marjanovice,zbog cega?A Maric se nesto bio unervozio kad se baba javila...
Milosavljević je tu jedino upravu.
Ne verujem da je Z.Marj uhapšen bez razloga i bez dokaza-Milosavljević.
Šare:Za sada ne postoji ni jedan čvrst dokaz protiv Z.Marj koje mi znamo,a verovatno da postoji relevatni dokaz koji nije procurio u javnost.
Iz jakooo slabog dokaza može da se desi da izmili jak dokaz.
Ubice su to slikale izgleda ,telo je danju pronadjeno ...
Covek s vama ,s pojedinima gubi vreme u jalovim diskusijama...lepo sam napisao dve mogucnosti ,ili je kriv ili nevin ,treca varijanta ne postoji ...i objasnio sam lepo svoje misljenje ,zbog cega tako mislim ..
- - - - - - - - - -
Zivi bili pa videli ,nego je najgore sto moze da se desi ,sto kaze Juka ,da se taj slucaj rastegne ....pa nikad kraja
Roki ja ti kazem da ce se slučaj još dugo razvlačiti dok se mediji,tuzilastvo,advokati dobro ne namlate para....nije poenta da do aprila 2018 zavrse...
Nema smisla....ipak....slučaj atraktivan...
Od cega bi oni živeli da svaki slučaj zavrse za 7 dana???????
Lično ja mislim da oni sve znaju ali se prave mutavi.....
Ko placa te advokate,ko finansira to?Najmanje 100 000 jevrica za taj luksuz do sada!Odakle?
- - - - - - - - - -
Cak i da potraje slucaj par meseci jos ,a da ne govorim o vise godina ,odakle pare za advokate ,niko to pitanje sada ne postavlja??
Neće se jos razvlačiti.