Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Advokati Zorana Marjanovića, koji uveliko pišu žalbu na podignutu optužnicu, navode da je nedopustivo da tužilac u optužnici postavlja pitanja, a ne daje odgovore.
"Optužnica mora da sadrži odgovore. Konstatuje se da je u Jeleninom 'mercedesu' pronađena njena krv na zadnjem sedištu, ali se ne kaže odakle ona tu. Tužilac se pita i gde je Zoranova jakna, ne navodeći koja jakna i šta se sa njom dogodilo. Ima toga još, a sve ćemo to navesti u žalbi sudu", izjavio je advokat Stefan Jokić.

To su sve pretpostavke zato ne navode ,dokaza nema...

Upravo tako... Što se jakne tiče, nju pominju zato što je neki svedok video taj dan Zorana i kod opisa stavio da je imao jaknu... Koja nebuloza, opštepoznato je da očevici retko daju potpuno ispravan opis. Drugo bi bilo da se jakna videla na kameri... Plus, bio je topao dan, znači jakna nije bila potrebna.

Pa onda to je to, što i ja kažem, da tužilaštvo, ako nema nepoborivih pojedinačnih dokaza, mora da rekonstruiše ceo događaj i da ga podupre indicijama.

Ok, ako nema jakne, kad je se onda rešio i gde? Ako je spaljena, gde su ostaci paljevine, neko ko je primetio požar? Ako je bačena u Dunav, da li postoji video zapis nekoga od Marjanovića, kako je taj dan bar išao u pravcu Dunava? Ako je u močvaru, zašto onda nije pretražena?

- - - - - - - - - -

http://www.cbc.ca/m/touch/technology/story/1.3654993

Not only can these dogs detect the scent of human remains under 30 metres of water, some can also detect traces as small as a shard of bone or drop of blood. They can also tell the difference between, say, a dead raccoon and a dead hiker.

Zavisi od psa. Kao kod ljudi, jedan jedva prešao ispit, drugi je izuzetno sposoban za sve, treći se nekako snalazi, ali ima oblasti u kojima je izuzetan, itd.

- - - - - - - - - -

Zavisi podjednako i od vodiča.

- - - - - - - - - -

Znaci da su u pocetku imali cadaver psa/e ,i da je telo bilo u kanalu ,nasli bi ga ,a te price o zadrzavanju molekula .....:bljak:

- - - - - - - - - -

E sad ostaje pitanje kakvog tragaca su imali tacno i koliko je bio obucen dobro ....da ovaj ima dobre advokate ,ovi bi zvali te ljude koji su vrsili pretragu ,i koji su obucavali te pse u predistraznom postupku ,a i posle ...ali ta zona ,ne sme da se cacka nikako..

To i ja mislim, ali imaju još vremena da ih zovu. Pitanje je da li su sledeći dan promenili psa (ili vodiča)

Jel ovo neka sala? Ubistvo moze da se desi i u nekoj ulici u gradu, a da ga niko ne vidi, a kamoli na nasipu... Nema ljudi na stazi u svakom trenutku.... Z je dosao oko 16h na nasip, bio na njemu do 20h kada je otisao da prijavi nestanak... Bio je na nasipu oko 4 sata... Ako ti mislis da stazom na nasipu stalno neko prolazi i da uvek na njoj ima barem nekoga, za tih 4 sata je trebalo da ga sretne stotinak ljudi koji su se dogovorili da jedan za drugim prolaze nasipom... Ako se nisu dogovorili onda ih je trebalo biti mnogo vise pa da primete sve sto se desava za 4 sata... Ovako njega su sreli par ljudi... Deda sa stapom, baba sa kozama, biciklista, jedan svedok na pocetnoj livadi, neko ko je kolima prosao u jednom trenutku ga je video na kraju nasipa kod zadnje rampe i onaj deda sto je kako kaze video zeu, muskarca i dete izmedju i to svi oni su bukvalno na blic obracali paznju na tu stranu(to pokazuje koliko zapravo intenzitet prolaska ljudi tuda, a cak i neki od njih su tek sutra culi sta se na nasipu desilo)... Ima tu dovoljno vremena za mnogo stosta... On je nju ubio kod kanala i kada se osvrnuo i shvatio da to niko nije mogao da vidi on je odvukao les i vratio se na stazu....

Moze to sve da prodje,ali on je morao biti udaljen od deteta minimum petnaestak minuta ali sigurno i vise i kako je mogao znati da niko nece naici na dete koje se samo igra na livadi.To mi je najnelogicnije u celoj prici,nije to tek tako lako da dete samo provede pola sata.Pa ja ostavim dete samo u sobi na dva minuta pa me vec trazi.Inace sto se tice ostalih tvojih pretpostavki,moze biti ali opet obrni okreni ne moze se doci do istine.

I ako je Z. ubio u afektu,onda je morala prethoditi neka zustra svadja,i dete bi to culo.Ili da je uhvatio na delu,ali iskljuceno je da je imala ljubavnika,zbog cega bi onda imao motiv bas u tom trenutku u sred bela dana da je ubije,da ga bes toliko drzi da istrci kilometar,ostavi dete samo i izudara je sa sipkom.Zatim navodno zove porodicu da mu pomogne da zataska.Kako je mogao znati kako ce njegovi reagovati,da li ce pristati.Da mi je rod najrodjeniji ne bih pomogla u tako gnusnom cinu.A kao oni bez razmisljanja otisli da uklanjaju tragove.

Moze to sve da prodje,ali on je morao biti udaljen od deteta minimum petnaestak minuta ali sigurno i vise i kako je mogao znati da niko nece naici na dete koje se samo igra na livadi.To mi je najnelogicnije u celoj prici,nije to tek tako lako da dete samo provede pola sata.Pa ja ostavim dete samo u sobi na dva minuta pa me vec trazi.Inace sto se tice ostalih tvojih pretpostavki,moze biti ali opet obrni okreni ne moze se doci do istine.

Ma džabe im to govoriš, oni samo ponavljaju da nije problem ostaviti dete 20+ minuta samo u nepoznatoj pustari, da ono to ne primeti. Svako dete od 5 god. bi odmah primetilo da nema mame ni tate, počelo bi da plače, histeriše, da doziva, verovatno i samo krenulo da traži. I to bi mu ostalo kao trauma, nešto što bi kasnije ispričalo baki...

Ili da je uhvatio na delu,ali iskljuceno je da je imala ljubavnika,zbog cega bi onda imao motiv bas u tom trenutku u sred bela dana da je ubije,da ga bes toliko drzi da istrci kilometar,ostavi dete samo i izudara je sa sipkom.Zatim navodno zove porodicu da mu pomogne da zataska.Kako je mogao znati kako ce njegovi reagovati,da li ce pristati.Da mi je rod najrodjeniji ne bih pomogla u tako gnusnom cinu.A kao oni bez razmisljanja otisli da uklanjaju tragove.

Da je bila sa ljubavnikom, valjda bi se on javio kao svedok za sve ovo vreme.

Morao je posle tog trčanja i borbe da i sakrije negde to oružje. Rekonstrukcija događaja škripi od početka.

Ma džabe im to govoriš, oni samo ponavljaju da nije problem ostaviti dete 20+ minuta samo u nepoznatoj pustari, da ono to ne primeti. Svako dete od 5 god. bi odmah primetilo da nema mame ni tate, počelo bi da plače, histeriše, da doziva, verovatno i samo krenulo da traži. I to bi mu ostalo kao trauma, nešto što bi kasnije ispričalo baki...

Upravo tako,a bas baki su je ostavili.Sigurno bi dete nesto reklo na sta bi baka posumnjala,a bas baka nikada nije ni naznaku dala da sumnja u Z. I sad kao neke drugarice poznanice sve znaju,a njena majka koja je stotinak metara od nje nije znala za probleme.Pa i da joj nije procala to se vidi i oseti da li je neko srecan,pogotovo majka.

Juka ,Qing nije novi clan ,pisala je ona na ovoj temi ....

Juka se nikome ne podsmeva i u usta ne uzimam ljude sa kojima diskutujem vec diskutujem o ubistvu zene i majke i iznosim svoja misljenja.Npr kiriku se podsmeva tezi da jeca nije ubijena na nasipu!!!!Malo osnovne kulture bi dobrodoslo.Ja se ne podsmevam nikome na ovoj temi jer to nije kulturno.RADI SE O TESKOM UBISTVU i ozbiljnost bi bila poželjna.
Evo sada na hepy je bilo žestoko. Kaze neka baba da je videla ubistvo da su je izneli iz kuce marijanovica?
Sta kazeš na to kiriku? Šešelj kaze da je vladimir ubio itd itd itd...Svak ima svoje misljenje jer se ovaj zločin u javnosti toliko aktivirao da je počeo toliko da iritira javnost da ce polako biti 7 miliona misljenja kako je stradala jelena.
Svemu tome je kiriku kriva aljkava i spora istraga sto se "ŠARLATANIMA" razvio samo istraživački duh.Dakle zbog aljkavosti policije danas imamo da je ubijena u kuci,da je ubica vladimir,da je bilo u kombiju,da je policija bila umorna 1 dan potrage(to je extraŠOU izjava kirikua)
Da je policija radila brzo i efikasno ne bi bilo ŠOU PROGRAMA o kojem ti kiriku pričaš i podsmevas se.
Em su bili aljkavi i spori i još se čude raznim mišljenjima ljudi...vrhunac bahatosti...

Možda su došli do krucijalnog dokaza nakon

2 godine pa ih sad ufatio smeh!!!

VIDET CEMO STA CE BITI JAVNO NA STOLU KAD KRENE SUĐENJE.

Poslednja izmena:
ŠEŠELJ TVRDI PRILIČNO SIGURNO DA UBICA NIJE ZORAN VEC OTAC MU VLADIMIR!!!!

AU HEPY UPADE OPET NEKA BABA KOJA KAZE DA JE VIDELA DA JE IZNESENA IZ KUCE UMOTANA U CEBE I DA JE UBIJENA U KUĆI.

JEL OVO NEKO PODMETANJE ILI SE BABA JAVILA MALO DA VATRU POTPALI?

PA STO NE UFATE SAD TU BABU STO JE MARICA ZVALA I NA POLICIJU ODMAH AKO JE SVEDOK I VIDELA DA JE TELO IZNESENO IZ KUCE MARIJANOVICA.

LAKO JE POLICIJI PROVALITI SA KOJE LOKACIJE JE BABA ZVALA.

Poslednja izmena:
Vidi i taj scenario može biti.

Treba pitati i kirikua šta misli ako nije ubijena na nasipu?Ja ne tvrdim ni ovo ni ono ali logičnije je da nije ubijena na nasipu.

Uhvatit ovu babu i kao svedok nek ide na policiju.Verovatno ćutala iz straha 2 godine(ako ovo nije neka zajebancija i podmetačina)

Kiriku sta ti misliš sa čim bi mogla biti prevezena do one vode gde su je našli?

Sa kojim prevoznim sredstvom?

Stvarno sou program,baba se javila,ocigledno komsinica jer kaze kafenisala je sa drugom babom,znaci njih DVE su videle da su je izneli.Pa gde su bile do sad,cutala dve godine i sad se bas javila i to na televiziji,pa ovo nema nigde.Definitivno se neko nameracio na te Marjanovice,zbog cega?A Maric se nesto bio unervozio kad se baba javila...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back