Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne može da se nagađa, reci mi kako ti misliš da je uopšte to mogao izvesti. Ako je poneo šipku sa sobom, onda je baba videla valjda krvavu šipku. Ako je negde sakrio, morao se posle vraćati po nju. Gde i kad je mogao sakriti šipku?

Kad već nije naženo oružje, mora da postoji makar teorija, a nje nema.
Pa da ti neko da 4 sata da sakrijes sipku gde ti hoces i da ti da i auto na upotrebu i ti ne bi umela da je sakrijes..?..E onda stvarno razumem da verujes u to sto pricas... Po tebi je neko mogao negde da je ubije, potapa prste u varikinu donese telo u sred pretrage terena(da se sve to ne primeti na obdukciji), a neko nije moga da sakrije obicnu sipku na beskonacnom prostoru... Stvarno ti je logika diskutabilna...

- - - - - - - - - -

Neka mi neko objasni odakle ova slika tj. cija je? da li je autenticna? Ovo prvi put vidim... Pitanje je da li su ovi neuredni nokti uopste njeni....

Ajde sad samo nekoliko protivrečnosti:

1) Jana je bila sa Zoranom, i ne postoji nikakva indicija da je primetila nešto neobično, niti da je ostavljana sama. Malo je verovatno da dete od 5 godina provede 20 ili više minuta samo, a da ne primeti da nema oba roditelja i da ne uspaniči. 20 minuta na nepoznatom terenu je jako dugo za tako malo dete.

2) Nema oružja, niti ima logičnog objašnjenja odakle se tu stvorilo, niti gde je i kad nestalo.

3) Zoran bez i jedne ogrebotine, iako indicije ukazuju na to da se Jelena borila.

4) Nema većih količina krvi, koje bi bile za očekivati, ni na travi, ni na žabokrečini.

5) Koliko znamo nema vidljivih tragova krvi i blata na prednjem sedištu, na kome je Zoran sedeo, kada se sa Janom odvezao kući, direktno posle ubistva

6) Ne postoje vidljivi tragovi krvi ili blata na Zoranovom odelu. Ako se presvlačio, nejasno je gde je to odelo, nema ostataka paljevine.

7) Nema motiva.

8) Nejasno je što policija nije odmah locirala njen mobilni.

9) Nejasno zašto nije nađena mnogo ranije, telo je bilo blizu mesta nestanka

10) Nema objašnjenja za potpuno uništeni lak na njenim noktima.

- - - - - - - - - -

Neka mi neko objasni odakle ova slika tj. cija je? da li je autenticna? Ovo prvi put vidim... Pitanje je da li su ovi neuredni nokti uopste njeni....

Sve na slici je autentično, vidi se tanga o kojoj je pisano.

Nokti nisu "neuredni", nego spaljeni hemijom. Neuredni nokti bi bili beli iznad korena nokta, a lak bi se zadržao na sredini, ili pri vrhu, ovde je obrnuto. Što znači da su nokti bili sveže nalakirani, da još nisu stigli izrasti (maksimalno par dana), pre nego što je nešto agresivno skinulo lak.

Poslednja izmena:
Pa da ti neko da 4 sata da sakrijes sipku gde ti hoces i da ti da i auto na upotrebu i ti ne bi umela da je sakrijes..?

Koja 4 sata? Tvrdiš da je Jana ostavljena sama 20 minuta, koliko je trajalo ubistvo. Ako ni jana ni ta baba sa kozama nisu videle da dolazi sa krvavom šipkom, znači da je negde pre toga sakrivena, a za to je mogao imati 3-4 minuta, u vrh glave, kakva 4 sata.

Alternativno se vraćao posle da je sakrije, ali se tada već bio presvukao, znači na tom čistom odelu bi opet bili tragovi blata, ako ne i krvi. Da je gazio po močvari, tako i tako. Plus, to sve povećava mogućnost da ga neki svedok vidi ili kamera snimi.

Koja je dakle tvoja teorija?

- - - - - - - - - -

Slika je iz informera, kao što sam već napisala i stavila link. Nego su sad izbrisali tekst i stavili link da preusmerava na pomenuti tekst o Božiću.

Ne mislim da su neredni u tom smislu vec da nisu isturpijani, a normalno bi valjda bilo da manikir pre nego sto radi nokte iste isturpija... Sta znam, to mi je nekako logicno... Ovo kao da su nokti nekoga ko ih je sam lakirao, odrzavao... Cak moram da priznam da mi prsti lice na muske prste....ali dobro...
Nego taj lak koji ti predstavljas kao nesto sto je nemoguce ostetiti je po tvome skinulo neko sredstvo(varikina), koje valjda mora da bude toliko jako da bi nagrizalo kozu Da je to moguce raditi nekim sredstvima koje ne nagrizaju kozu to bi se radilo pa takav lak ne bi skidali turpijanjem u salonima...

Ne mislim da su neredni u tom smislu vec da nisu isturpijani, a normalno bi valjda bilo da manikir pre nego sto radi nokte iste isturpija... Sta znam, to mi je nekako logicno... Ovo kao da su nokti nekoga ko ih je sam lakirao, odrzavao... Cak moram da priznam da mi prsti lice na muske prste....ali dobro...
Nego taj lak koji ti predstavljas kao nesto sto je nemoguce ostetiti je po tvome skinulo neko sredstvo(varikina), koje valjda mora da bude toliko jako da bi nagrizalo kozu Da je to moguce raditi nekim sredstvima koje ne nagrizaju kozu to bi se radilo pa takav lak ne bi skidali turpijanjem u salonima...

Muški, crveno nalakirani nokti, na tangi koja po opisu liči Jeleninoj? Zašto bi bili muški? Žene podjednako često imaju pljosnate nokte, nego to kaširaju dužinom i lakom.

Ako su prsti potapani u varikinu, to bi dovelo i do rascvetavanja nokta, kao na slici. Plus, nokti su se mogli polomiti u borbi. Ako su joj takvi bili i pre toga, onda zato što im struktura nije dobra, to nema veze sa negovanjem i turpijama, ako se rascvetavaju ne može se to tako lako rešiti.

Naravno postoje blaža sredstva za otklanjanje laka, ali ne shvatam zašto bi neko otklanjao sveže nanesen lak, i onda još ostavio tragove pri dnu??? I otkud to objašnjava drečavo plave fleke, i smežuranu kožu oko nokta?

Gledam ovu sliku pokojnice,duga,gusta kosa,pa se pitam na koji nacin bi krv prskala u takvim uslovima,gde je kosa kao nekakva prepreka?
Pricalo se dosta o vremenu Zoranovog poziva policiji,zamera mu se kasnjenje s pozivom ali to su samo novinski izvestaji.Mislim da je to trik pitanje kao i ono dali je bio kod kanala! Problematicno je bas to sto je pozvao prerano sto navodi bas na to da je sve izrezirano i da je samo odradjivao smisljen scenario!
Ti nokti sa slike uopste ne lice na nokte neke pevacice!

Ako su ono zaista njeni nokti i prsti onda to znaci da je lak koji je proveo u vodi(mulju) 20ak sati sam spao... Bez obzira sto on moze na rukama da traje mesecima, a da se ne osteti, bez obzira sto mu voda ne moze nista ipak ga je ona skinula nakon 20ak sati, sto je sasvim realno i logicno... I to na taj nacina da se vidi da nokti nisu nicim trljani vec se nakon toliko boravka u mulju lak sam oljustio... Nije se obrisao, niti rastopio, vec je veza sa noktima popustila i on se jednostavno oljustio... Ono sto je ostalo takodje bi vremenom spalo... Neko sredstvo bi ga mozda topilo i lak bi se morao trljati... Ovde se vidi da nokti nisu trljani, jednostavno su se oljustili i to je sasvim shvatljivo....
Voda moze mnogo toga samo joj treba vremena... Tako nesto moze i da ucini sa stampom na pamuku i slicno...

Poslednja izmena:
Da, nije lako pevati tim noktima.

- - - - - - - - - -

Jeste li vi ljudi svi svoji?

- - - - - - - - - -

Šta tačno ti ne liči na "pevačicine" nokte?

Ne samo iz ovog sto si napisala/o, moze se primetiti da si ti bas neka pametnjakovicka/ pametnjakovic! Pogledaj malo oko sebe,izadji iz tog oklopa u kom zivis pa ti bude jasnije sve! Bezi bre pogledaj slike pokojnice dok je jos bila ziva mozda nesto i vidis! A ako bas zelis i slike ostalih javnih licnosti!

Ako su ono zaista njeni nokti i prsti onda to znaci da je lak koji je proveo u vodi(mulju) 20ak sati sam spao... Bez obzira sto on moze na rukama da traje mesecima, a da se ne osteti, bez obzira sto mu voda ne moze nista ipak ga je ona skinula nakon 20ak sati, sto je sasvim realno i logicno... I to na taj nacina da se vidi da nokti nisu nicim trljani vec se nakon toliko boravka u mulju lak sam oljustio... Nije se obrisao, niti rastopio, vec je veza sa noktima popustila i on se jednostavno oljustio... Ono sto je ostalo takodje bi vremenom spalo... Neko sredstvo bi ga mozda topilo i lak bi se morao trljati... Ovde se vidi da nokti nisu trljani, jednostavno su se oljustili i to je sasvim shvatljivo....
Voda moze mnogo toga samo joj treba vremena... Tako nesto moze i da ucini sa stampom na pamuku i slicno...

Ne verujem da su to slike pokojnice,za lak ne znam,moja gospodja to skida acetonom i kaze da se to moze oguliti duzim radom,pranjem,ciscenjem naprimer!

Budisave nije Klara gledala eksperte koji su pričali o ubistvu Jelene.

To drcno obracanje ostalima govori puno o njoj,pratim ove emisije u kojima se o tome govori i nema tu puno misterije!
Traljava istraga,sve indicije idu u jednom smeru ,e sad sto je to nedovoljno dokaza to je nesto drugo. Sto nisu ovo,sto nisu ono,pa ljudi otkud znate sta je sve uradjeno i sta sve tuzilastvo ima ko dokaz?
Valjda tih 400 strana govori sta se uradilo! Onaj Milosavljevic je najumereniji u izjavama i potpuno jasan! Ja ne iskljucujem ni da je Marjanovicu pomogao neko ko nije iz porodice!

Ne verujem da su to slike pokojnice,za lak ne znam,moja gospodja to skida acetonom i kaze da se to moze oguliti duzim radom,pranjem,ciscenjem naprimer!

Mislim da ipak jesu njeni nokti... Novinari misle na svoj tiraz...Njiima ide u prilog da misterija traje..Oni su objavili sliku noktiju s namerom, ali nigde nisu konsultovali strucnjake, niti objasnili da je moguce da nakon 20 sati u vodi popusti spoj izmedju laka i noktiju i lak se jednostavno oljusti(odvoji od nokta bas kao na slici)...Na slici se vidi da to jeste lak, a ne gel koji se danas jos vise koristi i koji je cvrsci...Medjutim naravno da bi voda sve mogla samo zavisi za koje vreme.... Takodje mogla bi i taj gel da odvoji sa nokta samo je pitanje koliko nokat treba da bude u vodi.. Posto je danas sve loseg kvaliteta, nema razloga da se proizvodi lak koji trpi boravak u vodi od 20h... Voda nakon toliko vremena i pre, prodre u svaku poru, nadje put i odvoji lak od mrtvih celija nokta.... Sasvim realno...

Vidi se sta je uradila i sa tom stampom na tkanini...

Poslednja izmena:
Mislim da ipak jesu njeni nokti... Novinari misle na svoj tiraz...Njiima ide u prilog da misterija traje..Oni su objavili sliku noktiju s namerom, ali nigde nisu konsultovali strucnjake, niti objasnili da je moguce da nakon 20 sati u vodi popusti spoj izmedju laka i noktiju i lak se jednostavno oljusti(odvoji od nokta bas kao na slici)...Na slici se vidi da to jeste lak, a ne gel koji se danas jos vise koristi i koji je cvrsci...Medjutim naravno da bi voda sve mogla samo zavisi za koje vreme.... Takodje mogla bi i taj gel da odvoji sa nokta samo je pitanje koliko nokat treba da bude u vodi.. Posto je danas sve loseg kvaliteta, nema razloga da se proizvodi lak koji trpi boravak u vodi od 20h... Voda nakon toliko vremena i pre, prodre u svaku poru, nadje put i odvoji lak od mrtvih celija nokta.... Sasvim realno...

Vidi se sta je uradila i sa tom stampom na tkanini...

Ne znam to za nokte al ubedjen sam da puno krvi na mestu ubistva nije bilo zbog kose! Ima je puno i pre nego se potpuno ona natopila vec je i potopljena pokojnica a zato i krvarenje u transportu!

Ne samo iz ovog sto si napisala/o, moze se primetiti da si ti bas neka pametnjakovicka/ pametnjakovic! Pogledaj malo oko sebe,izadji iz tog oklopa u kom zivis pa ti bude jasnije sve! Bezi bre pogledaj slike pokojnice dok je jos bila ziva mozda nesto i vidis! A ako bas zelis i slike ostalih javnih licnosti!

Jel ti stvarno misliš da estradne pevačice izgledaju uvek takve kao što ih ti vidiš na bini i u novinama??? Jel misliš da idu na sport u punoj monturi, sve sa šminkom i NADOGRAĐENIM nokitma?

Jesi li čitao/la da je rasprava bila upravo oko pitanja da li su nokti stavljani u varikinu ili neku drugu kiselinu, i da se pod takvim uslovima oštećuje lak i struktura nokta?

Ili zašto smo mi uopšte diskutovali o njenim noktima???

Ne znam to za nokte al ubedjen sam da puno krvi na mestu ubistva nije bilo zbog kose! Ima je puno i pre nego se potpuno ona natopila vec je i potopljena pokojnica a zato i krvarenje u transportu!

Ma nije bilo nikakvo krvarenje u trensportu.,, Nije ni moglo da bude...Slikana je kad je izvucena iz kanala i vidi joj se krvlju natopljena majica, ali i da je ta krv vec odavno na majici... Krv je izlazila u mulj, vodu, ali krv se i zgrusavala, bez obzira sto je u vodi mesta na telu iz kojih je ona curela su zgrusana i nema vise oticanja krvi,....Ubedjen sam da krvi nebi bilo ni da je telo preseceno na pola, jer bi voda svu krv vec izvukla za 20h... Voda ne sprecava isticanje krvi iz tela da bi nakon izvlacenj tek krv pocela da istice...To da je krv tekla tek kada je ona izvucena iz kanala moze da kaze samo Sipka i slicni geniji..

Pa sad si pre par minuta tvrdio da tako ne izgledaju pevačicini nokti, a sad ono fizikalisanje, pranje, čiščenje... i to takvo da 90% laka ode.

Naravno se može skidati acetonom, samo ne razumem zašto bi pokojnica skinula tek nedavno nanesen lak acetonom, i to ne ceo, nego ostavila deo laka i onda tako išla na trčanje?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back