Vi je speminjete a ne novinari.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dzabe se svadjate.
ako se nose mobilni telefoni ocigledno da je amater a ovde nije navatan niko s njim
Rocki da li je otac od Tijane Jurić i od male Milice išao u Rijaliti.
On se nije sa njom valjao po blatu i klao je nozem... On je nju udarao nekim predmetom, predpostavlja se sipkom, a ona je vecinu udaraca vec bila u nesvesnom stanju... Sto se tice sitnijih tragova oni nisu primetni, niti na njih obraca paznju bilo koji slucajni prolaznik kao ni baba sa kozama koja je od njega bila udaljena pedpostavljam 50ak metara, s obzirom da nista nije upamtila osim da je na nasipu videla muskarca u daljini i dete koje je dotrcalo do koza...Kako ga baba nije videla krvavog i blatnjavog ,posto je izasla na livadi vec oko 17h ,bukvalno u vreme navodnog ubistva?
.
Jedno je tačno.
Nebojša Milosavljević:Ovaj slučaj će biti rešen i Policiji i Tužilaštvu i tu će ostati mimo novinara.
Ne shvatam sa kojim se pravom javnost isključuje.
http://upravusi.rs/vodic-za-novinar.../dokumentarni-izvori/pristup-sudskim-spisima/
"Zakonikom o krivičnom postupku propisani su i drugi razlozi zbog kojih se javnost može isključiti iz postupka ili joj se može uskratiti uvid u spise o njemu. To je moguće radi zaštite morala, nacionalne bezbednosti, interesa maloletnika (čije ime svakako ne sme biti objavljeno) ili privatnog života učesnika u postupku, a i u drugim slučajevima kada bi objavljivanje moglo da omete sprovođenje pravde.
"
Zločin nije degutantan u nekom seksualnom smislu, tako da nema reči o zaštiti morala (a bilo bi baš fazon da počnu da morališu, nakon što su dali fotografije ubijene novinama). Fotografije i sl. bi inače možda bile razlog da se javnost isključi sa pojedinih sednica, ne sa celog suđenja.
Nije maloletan počinilac, i kakvo ugrožavanje nacionalne bezbednosti kod ubistva pevačice?
Dakle, mora da postoji razlog. Isključivanje javnosti iz sudskog postupka je UVEK i ograničavanje prava, tako da mora da ima objašnjenje.
Znaci kada neko zove policiju tj.dezurnog policajca koji se javi ,pored njega sedi brdo inspektora i visih oficira ,i slusaju svaki poziv .....ma daj bree
- - - - - - - - - -
Kakav operater ,kada se dezurni policajac javlja ,ja ne znam gde vi to zivite ,u New York?!

Na 50 -100 metara nije videla niti cula ubistvo ,nemoj da me zezas ?!?!
Sitnijih tragova?On bi bio sav krvav i blatnjav kakvi sitni tragovi?!
I sta rece ti ,otisla sva krv u kanalu pretezno ,u stajacoj zabokrecini?
Neeee neeee.
Još nešto,pored policijskog operatera(ako je neiskusan) pored njega sedi stariji policajac koji ima puno iskustva u operativnom centru,a ako je iskusan takođe sedi iskusniji od njega a pored njih dvojice sedi starešina i sve se snima i sluša.
Time sam hteo da kažem sledeće:
1.Nema šanse da je policijski operater to rekao idi kući žena ti je tamo
2.Da je policajac pored njega čuo i da je rekao to on odmah preuzima vezu
On se nije sa njom valjao po blatu i klao je nozem...
Kiriku ja tebe nista ne razumem....Koja ona ga je videla?Na pocetku livade?
Stvar je u tome što jeste, ako je dva puta izbodena nožem i ako je izgubila obe patike, jaknu, gumicu, torbu itd. u bežanju i rvanju.
Naravno bi bio blatnjav i krvav.
A kako baba nije videla oružje?
Tvoja teorija ima veliku rupu ,ona bi bila puna njegovog DNK ,kao i on njenog ,,,,a pronadjeno je jos najmanje 2 DNK uzorka nepoznatog porekla,kako to objasnjavas ako je on sve sam uradio bez ucesca drugog ili treceg lica?Kakva bre baba? Pa baba ga je videla nakon ubistva na pocetnoj livadi....
Moje misljenje je da je borba bla takva da on nije mogao biti krvaviji i blatnjaviji od jelene... Cak mislim i da se nije puno "zaprljao" s obzirom da ju je odarao nekom sipkom... Moje je misljenje takodje da on naravno nije ulazio u kanal niti ju je ubio u kanalu.. Dovukao ju je polu zivu do kanala(a to je oko par metara) gurnuo telo koje se skotrljalo, upalo u mulj i nije se videlo na povrsini...Patike su spadale tokom vucenja, a trenerka se zaplela za siblje..