Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitanje:

1.Ako
nije ubica a saučesnik jeste zašto je vodio Jelenu u smrt?

2.Zašto je davao razne izjave + 2 izjave nije dozvolio da se pusti gde je malo više govorio o svemu?

3 Zašto je veš mašina radila za vreme ubistva što nije normalna pojava?

4:Zašto su odmah auto prodali?

To nije do nas da rekonstruišemo valjda, nego do istrage.

1. AKO je on uopšte vodio bilo gde, postoji više opcija. Jedna je, kao što sam rekla, diler drogama. Nije očekivao da će biti ubijena.

2. Nije trebao pustiti ni jednu izjavu. To je bila greška, a to može biti čista glupost.

3. Zašto nije normalna pojava da veš mašina radi??? Jel se to tvoja isljučuje i kvari kad neko nedge strada, ili šta?

Neki programi za mašine, npr iskuvavanje, peru po nekoliko sati. Onda, postoji tajmer. Ja mašinu uvek unapred isprogramiram, tako da završi onda kad imam dovoljno vremena da širim veš, da se ne bi izgužvao. Često uveče sve ubacim i isprogramiram mašinu da pere sutradan posle podne, kad znam da ću doći kući. A možda je žena jednotavno bila u tom poslu kad se sve desilo, pa ubacila veš da joj ne stoji prljav na gomili kad policija dođe i stisnula dugme. Ne kontam šta je tu čudno da mašina radi, i koje ti to zaključke izvodiš iz toga???

4. Pisalo je negde da je bio Jelenin auto. Možda im je trebao novac za advokate. Opet, ne kontam koje ti to zaključke izvlačiš iz kupovine? Valjda pooliciji nije problem naći kupca. Veće je pitanje, zašto policija nije konfiskovala auto, ako misle da je ono neki dokaz.

4. Pisalo je negde da je bio Jelenin auto. Možda im je trebao novac za advokate. Opet, ne kontam koje ti to zaključke izvlačiš iz kupovine? Valjda pooliciji nije problem naći kupca. Veće je pitanje, zašto policija nije konfiskovala auto, ako misle da je ono neki dokaz.

To je ogroman problem policije ....kako ce to objasniti ,,tj.tuzilastvo

Nije zbog novca ,kupili su drugi auto mercedes ,malo noviji

Ali optuznica tvrdi nesto drugo ,trece ....to nije u redu ...ako je na drugom mestu ,kao sto vecina nas veruje ovde,zasto se to nije ispitalo do kraja ,ako je muz u pitanju ,u cemu je tu problem?

Nego teorija nasip stiti pozadinu slucaja ,ako neko postrada bolje muz da postrada nego neko od glavonja...

- - - - - - - - - -

Cinjenica je da teorija nasip ne resava slucaj ,nego ga ostavlja nedorecenim ,nezavrsenim...

Izvini Klaro ali njoj je snaja ubijena ona pere veš što meni i možda drugima nije normalno.

Mnogo nešto troluješ, Šerlok.

Ne pere ona veš, nego ga pere mašina, koju je i Jelena mogla da namesti, pre nego što je otišla na trčanje.

I na kraju krajeva, objasni nam kako se to čovek "normalno" ponaša, kad mu snaja nestane (to da je ubijena su saznali tek sutradan)? Jel ima neki obrazac i za to?

Neko popije sedative, puši cigaru za cigarom i bulazni nešto za novine, pa ti to ne valja. Neko možda i sprema nešto po kući, jer ne zna šta drugo sa sobom, pa ti i to sumnjivo. Ajde, objasni nam, kako bi neko trebao da se ponaša, kad mu se desi tragedija u porodici, pa da tebi ugodi?

Ko da mu stave.

Njegov sektaški gazda....zbog ne poštivanja sektaskih pravila.....ako su marijanovici deo neke sekte....

- - - - - - - - - -

Sta bi sa Sipkom ,kako ga zastrasili vise ga nema u javnosti ?!

Kulturno ga zamolili da se više ne petlja....i čovek se sklonio.Očigledno ne odgovara nekome da je ubistvo po šipki izvrseno van nasipa....ja realno isto mislim da je ono naucna fantastika da je za par minuta ubio zenu da ga niko nije video usred dana ali ajde sta cemo....vlast je to....ako kontra tvrdis dobiješ po prstima...šipka seinteligentno sklonio kad je video gde se meša...

- - - - - - - - - -

Rocki ja ću uvek ostati pri tome da je ubijena na drugom mestu i da je on počinioc ili saučesnik trećeg nema.

Kombi u pokretu mesto ubistva i u njemu više počinilaca...

Pitanje:

1.Ako
nije ubica a saučesnik jeste zašto je vodio Jelenu u smrt?

2.Zašto je davao razne izjave + 2 izjave nije dozvolio da se pusti gde je malo više govorio o svemu?

3 Zašto je veš mašina radila za vreme ubistva što nije normalna pojava?

4:Zašto su odmah auto prodali?

1.Znao je da je vodi na nasip smrti kao ubica ili neko kome je naređeno da je dovede tamo...

2.Sve to je pokusaj da se opravda...tako je to bar izgledalo u javnosti...da se opravda da mu je zena ubijena

3-To sa masinom moze biti i da su prali ves reda radi.....ne mogu verovati da je prao krvavu odecu...valda bi je unistio,spalio....

4-To sa autom je zaista sumljivo...realno je jako sumljivo da baš tada prodaju....moguce da je bilo i kasno jer je policija odmah vestačila auto.

- - - - - - - - - -

Trebali su odmah Niški Forenzički Centar angažovati i sudske veštake,po meni nema baš Šipka toliko znanja kao što ima Niški Centar.

POtrebno je angazovati dojče ekipu iz wisbadena....interpol itd...

- - - - - - - - - -

Dobro pitanje.

I neka se manu lude fore:ne sme ići na poligraf zbog aure.

Jel milica mogla po zakonu da ide na prepoznavanje tela?Zar ne idu samo najuži članovi porodice?

Tomozda govori koliko im je bila bitna kad su milicu poslali.To tako izgleda.

- - - - - - - - - -

Kulturno ga zamolili da se više ne petlja....i čovek se sklonio.Očigledno ne odgovara nekome da je ubistvo po šipki izvrseno van nasipa....ja realno isto mislim da je ono naucna fantastika da je za par minuta ubio zenu da ga niko nije video usred dana ali ajde sta cemo....vlast je to....ako kontra tvrdis dobiješ po prstima...šipka seinteligentno sklonio kad je video gde se meša...

Mislis smestenom saobracajkom ga "zamolili",molim te Sipka nemoj da nas kaaraas u mozak vise "

- - - - - - - - - -

4-To sa autom je zaista sumljivo...realno je jako sumljivo da baš tada prodaju....moguce da je bilo i kasno jer je policija odmah vestačila auto.

Ljudi ,je li vi citate ,auto je prodat posle vise od godinu dana ,ne odmah ,nego ovaj troluje ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back