Pitanje:
1.Ako nije ubica a saučesnik jeste zašto je vodio Jelenu u smrt?
2.Zašto je davao razne izjave + 2 izjave nije dozvolio da se pusti gde je malo više govorio o svemu?
3 Zašto je veš mašina radila za vreme ubistva što nije normalna pojava?
4:Zašto su odmah auto prodali?
To nije do nas da rekonstruišemo valjda, nego do istrage.
1. AKO je on uopšte vodio bilo gde, postoji više opcija. Jedna je, kao što sam rekla, diler drogama. Nije očekivao da će biti ubijena.
2. Nije trebao pustiti ni jednu izjavu. To je bila greška, a to može biti čista glupost.
3. Zašto nije normalna pojava da veš mašina radi??? Jel se to tvoja isljučuje i kvari kad neko nedge strada, ili šta?
Neki programi za mašine, npr iskuvavanje, peru po nekoliko sati. Onda, postoji tajmer. Ja mašinu uvek unapred isprogramiram, tako da završi onda kad imam dovoljno vremena da širim veš, da se ne bi izgužvao. Često uveče sve ubacim i isprogramiram mašinu da pere sutradan posle podne, kad znam da ću doći kući. A možda je žena jednotavno bila u tom poslu kad se sve desilo, pa ubacila veš da joj ne stoji prljav na gomili kad policija dođe i stisnula dugme. Ne kontam šta je tu čudno da mašina radi, i koje ti to zaključke izvodiš iz toga???
4. Pisalo je negde da je bio Jelenin auto. Možda im je trebao novac za advokate. Opet, ne kontam koje ti to zaključke izvlačiš iz kupovine? Valjda pooliciji nije problem naći kupca. Veće je pitanje, zašto policija nije konfiskovala auto, ako misle da je ono neki dokaz.