Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U ovom slucaju postoji neki dil izmedju advokata odbrane i tuzilastva i ko zna koga sve ,tako se svi ponasaju ,sumnjivo ?!

Od DB advokatice je i krenula cela medijska prica....a koja je slučajno...bas te subote kafenisala s novinarkom Kurira.....kad zazvoni telefon...
Sve ti jasno...i ritualno ubistvo i sudjenje verovatnno unapred rezirani...

....

Snajku su zvali da svedoci cisto radi reda ,eto da ne ispadne toliko providno ,da nesto tu ne stima ,a jeste providno,i to do bola ,sta se tu skriva?!

- - - - - - - - - -

То сам учинио ја, Драган Кецман. Иако је и моја лична и безбедност моје породице често била Дамоклов мач, који се клатио над мојом главом, ни у једном тренутку нисам устукнуо, заташкао, зажмурио на истину. Не осећам се одговорним за његове, и туђе неуспехе и пропусте, на које сам благовремено указивао, предлажући мере за успешно и професионално разрешење ћорсокака неуспешних истрага, о чему такође постоји интерна документација.

Zato si covece i smenjen ,postenje te je smenilo,zato sto ne cutis ,ne trpis nepravdu ,zato sto nekome nije odgovaralo sto si na tom mestu i u to vreme bio kada su se mnogi slucajevi lomili...

Sumnjivo ponasanje advokata:1)introvertnost ,zatvorenost za javnost ,pasivnost2)insistiranje od pocetka da je ubijena na nasipu 3) bukvalno niko od svedoka nije ni pozvan od strane odbrane ,sto itekako ne ugrozava rad tuzilastva 4)sto kaze Nenad zasto nisu probali da koce slucaj ,na drugaciji nacin 5) ismejavanje Sipke ,umesto da se koncentrisu na odbranu svog klijenta ,i to na televiziji/ama sa nacionalnom frekvencijom

Sumnjivo ponasanje tuzilastva:1)udaljavanje Teodore sa slucaja 2)ignorisanje Sipkinih zahteva 3)insistiranje na nasip teoriji 4)Prekasno dostavljanje dokaza ,odugovlacenje 5)slucaj je dosta kasno policijski "zavrsen ",nakon sto su se medijski izivljavali nad njim,kasno je podignuta optuznica

- - - - - - - - - -

Celokupno ovo ponasanje ukazuje da se ovde nesto skriva,da ne zele da se previse otkrije i sazna

BTW

Prvi obaveštajac Britanije na sastanku kod Vučića
http://www.telegraf.rs/vesti/politi...-obavestajne-sluzbe-u-zvanicnoj-poseti-srbiji
8. februar 2018 | 20:25

+

Šef CIA na sastanku sa Haradinajem: Evo o čemu su razgovarali (FOTO)
http://www.telegraf.rs/vesti/politi...sa-haradinajem-evo-o-cemu-su-razgovarali-foto
9. februar 2018 | 10:05

Dakle dva prva coveka dve glavne zapadne sluzbe, Mi6 i CIA su dosla u ISTI DAN u Beograd i Pristinu...

Tog dana bese podignuta i optuznica protiv Zorana...
Tog dana dodjose i obdukcioni nalazi Olivera Ivanovica iz Pristine u Beograd...
Dakle velika neka operacija se sprovodi ocigledno...

+

Tog dana umro (a vrlo verovatno indirektno ubijen...) Glogovac...a kako bi opstenarodna tuga i fokus na tu tuznu vest napravili dimnu zavesu ovim gore sastancima...
A jos kako je bio bolestan niko ne bi ni posumnjao...
Ali posto se oglasila NATO Milicka...onda je sve jasno...

...

Poslednja izmena:
Да ли сам одговоран што је мој наследник, мени наметнути заменик, често, мимо моје сагласности, а на основу директиве из врха МУП-а, водио случајеве уместо мене? Питам се за шта је он данас награђен, чином мог разрешења? За које конкретне професионалне успехе? За ријалити истрагу убиства певачице Јелене Крсмановић? За бахато прескакање хијерархије, одсуство тимског рада, аматеризам? Није он из најдубље сенке и добре залеђине решавао нерешене случајеве, и оне новијег датума и у претходних 20-так година. То сам учинио ја, Драган Кецман.

Да ли сам одговоран што је мој наследник, мени наметнути заменик, често, мимо моје сагласности, а на основу директиве из врха МУП-а, водио случајеве уместо мене? Питам се за шта је он данас награђен, чином мог разрешења? За које конкретне професионалне успехе? За ријалити истрагу убиства певачице Јелене Крсмановић? За бахато прескакање хијерархије, одсуство тимског рада, аматеризам? Није он из најдубље сенке и добре залеђине решавао нерешене случајеве, и оне новијег датума и у претходних 20-так година. То сам учинио ја, Драган Кецман.

Kecmana su verovatno sklonili jer je bio posten i nepotkupljiv ocigledno...i nije zeleo da ucestvuje u rijaliti reziji ovog ritualnog zlocina...

...

Te smrti jesu cudne ,pogotovo Glogovca ,ode covek kao nista,..

- - - - - - - - - -

Neka opasna sekta hara Srbijom kao kuga

Ocigledno se svim tim smrtima prave "dimne zavese"... za neka druga desavanja...
Dakle svesno se manipulise fokusom i emocijama citave javnosti...
Otuda i sve te iznenadne smrti popularnih likova i svi ti misteriozni zlocini....

...

Zato je i meni veoma sumnjivo ,da ako ovaj nije ubica ,on ju je odveo onda dzelatima,kako bas taj dan ?!...eto kazu da su bili i svedoci koji su cudesno umrli ,iznenada,,,,ocigledno su nekom" promakli " ti svedoci tada ,pa su morali biti uklonjeni ,pa onda onaj poziv sa majkom ,ona takodje veoma brzo preminula....kazu da je kuma zvala tada ,zasto je bas tada zvala ??

- - - - - - - - - -

Ko pljuje drkadzijo ,jer vidis da ljudi umiru kao pokoseni ,pogotovo poznati ili manje poznati ili koji su povezani sa slucajem?

Zoranu Marjanoviću, mužu ubijene pevačice Jelene Marjanović pozlilo je u ćeliji Centralnog zatvora u Beogradu kada je saznao šta je sve otkriveno u istrazi i da mu preti maksimalnih 40 godina zatvora, saznaje Kurir!

Marjanović je potpuno potonuo, pa je počeo da šeta ćelijom i glasno zapomaže... Nastala je drama, a čuvari su brzo reagovali...

EKSKLUZIVNO U KURIRU pročitajte kako je Zoran Marjanović podneo vest o podizanju optužnice za ubistvo supruge, posle čega je nastao haos iza rešetaka, zbog čega je zatvorska straža intervenisala...

- - - - - - - - - -

Glogovac je umro od bolesti a ne od sekte niti je umešana CIA kako Grom priča.

- - - - - - - - - -

Galopirajući rak.

I ovi (svedoci)sto su naprasno preminuli nisu imali galopirajuci rak

- - - - - - - - - -

Neka jaka sekta stoji iza ovog zlocina ,koja vuce sve konce teledirigovano...ja nisam umesao Glogovca ,mene ne prozivaj ,ja sam konstatovao kako je covek odjednom preminuo...ne stavljaj mi reci u usta

Ne znam ali to nije uopšte važno za slučaj.

Roki ne ti.

Majole nisu nikakve fotografije nego jedna jedina fotografija crno bele skice necijeg nokta.... A pored nje neko parce plastike prelakirano i nakon toga po tvrdnji Sipke ubaceno u varikinu(to je taj njegov "eksperiment)....
Dajte nadjite tu fotografiju nokta na osnovu koje je on zakljuci da su nokti potapani u varikinu pa da zbog toga "sa sigurnoscu" nije ubijena na nasipu... Dajte fotografiju pa da konstatujemo kako je Sipka giga mega forenzicar, necuven u istoriji forenzike... Ali kad kaze ono;" moj tim i ja smo nedvosmisleno utvrdili", meni stvarno jurne eksplozivna dijareja.... kakva varikina? Da li je neko od vas zena stavljao nadogradnju noktiju,prvo isturpijaju tvoj nokat pa ti stavljaju gel preko,e onda ako posle nekog vremena skines taj gel,ispod je nokat toliko ostecen da ni ako premazes bilo koji lak on se skine i izgleda upravo kao na tim slikama.Pogotovo ako je duze u vodi.A obzirom da Miloseva zena radi to ulepsavanje noktiju,verovatno je Jelena cesto stavljala i skidala nadogradnju.

Zoranu Marjanoviću, mužu ubijene pevačice Jelene Marjanović pozlilo je u ćeliji Centralnog zatvora u Beogradu kada je saznao šta je sve otkriveno u istrazi i da mu preti maksimalnih 40 godina zatvora, saznaje Kurir!

Marjanović je potpuno potonuo, pa je počeo da šeta ćelijom i glasno zapomaže... Nastala je drama, a čuvari su brzo reagovali...

EKSKLUZIVNO U KURIRU pročitajte kako je Zoran Marjanović podneo vest o podizanju optužnice za ubistvo supruge, posle čega je nastao haos iza rešetaka, zbog čega je zatvorska straža intervenisala...

- - - - - - - - - -

Glogovac je umro od bolesti a ne od sekte niti je umešana CIA kako Grom priča.

- - - - - - - - - -

Galopirajući rak.

sto mislis da ne moze neko da uvali galopirajuci rak nekom

http://www.telegraf.rs/vesti/hronik...kljucnu-recenicu-a-dogodilo-se-upravo-obrnuto

Znao je da ce da bude ubijena ,to je to

- - - - - - - - - -

Qing je sve u pravu ,sto je rekla

- - - - - - - - - -

Pri uzimanju lesa forenzicari MORAJU imati rukavice...

A pre forenzicara niko drugi ne sme dirati telo...

Sve i da su bili traljavi pa da nisu imali rukavice, opet njihove DNK postoje u bazi jer to im je posao, tako da ne bi bile "nepoznate DNK"...
—————————————
to ce biti kec u rukavu Zoranovoj odbrani. On će biti oslobodjen, rekoh to davno, a zasta da ga okrive?! Igrao je kako mu je naredjeno. deal is done long time ago. Treba sad malo opet skrenuti sa svih prljavština , izmišljene epidemije malih boginja, vakcina uvezenih sa zapada gde su roditelji imali pravo izbora-1.vakcinisati i rizikovati da će ta ista vakcina biti okidač za mnoge autoimune bolesti, auzam itd (dokazano) - VEĆINA ODBILA! 2.Ne vakcinisati bez ikakvih posledica, kazna, itd( koliko sam obaveštena kazna u srbiji je oko €1500 plus ne primanje u školu /obdanište. 3. opcija za posebne single vakcine privatno oko €100 svaka, ne koktel sa dva živa virusa. Za ovu trecu opciju su se uglavnom većina opredelila. Kakve su to vakcine dosle u Srbiju koje samo u Srbiji moraju obavezno da se prime?! .... Izvinjavam se ako skrećem sa teme, ali od mene više neće dobiti nikakvu diskusiju slučaja Marjanovic/Krsmanovic. Ubistvo u političke svrhe, jasno ko dan. Sto više diskutujete o tome, to ih više hranite, to im treba. Ja mogu od sad da pričam samo o onome zbog čega se sve ovo dešava. Počela sam sa vakcinama , mogu da nastavim sa uvezenom hemoterapijom i koliko ljudi je ubijeno, ljudi koji su imali šanse da prežive. Zašto su naši glumci meta?! Šta je to Glogovac odbio sto nije smeo?! Šta je Todorović odbio sto nije smeo? Ivanovic?! Ubiše ga naši , ne albanci ! Kosovo, odbrojavanje pocinje.... Srbija treba da nestane, e sad vi vidite da li ćete i dalje razglabati o Zoranu da li je kriv ili nije. Nije! ucenjen decom! Nema šta tu više da se priča . Ali ima da se priča o svakodnevnim ubistvima nevinih ljudi ne samo na onkologiji, imam ja i mnogo drugih podataka, zato pazite i šta jedete i šta pijete i gde se lecite, a o sakacenju i trovanju srpske dece od vakcina do reality programa treba da nas je sve sram sto ovog momenta nismo svi zajedno tamo gde treba da budemo.Mislim da nema više vremena za diskusije po forumima.

.........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back