Pri uzimanju lesa forenzicari MORAJU imati rukavice...
A pre forenzicara niko drugi ne sme dirati telo...
Sve i da su bili traljavi pa da nisu imali rukavice, opet njihove DNK postoje u bazi jer to im je posao, tako da ne bi bile "nepoznate DNK"...
—————————————
to ce biti kec u rukavu Zoranovoj odbrani. On će biti oslobodjen, rekoh to davno, a zasta da ga okrive?! Igrao je kako mu je naredjeno. deal is done long time ago. Treba sad malo opet skrenuti sa svih prljavština , izmišljene epidemije malih boginja, vakcina uvezenih sa zapada gde su roditelji imali pravo izbora-1.vakcinisati i rizikovati da će ta ista vakcina biti okidač za mnoge autoimune bolesti, auzam itd (dokazano) - VEĆINA ODBILA! 2.Ne vakcinisati bez ikakvih posledica, kazna, itd( koliko sam obaveštena kazna u srbiji je oko €1500 plus ne primanje u školu /obdanište. 3. opcija za posebne single vakcine privatno oko €100 svaka, ne koktel sa dva živa virusa. Za ovu trecu opciju su se uglavnom većina opredelila. Kakve su to vakcine dosle u Srbiju koje samo u Srbiji moraju obavezno da se prime?! .... Izvinjavam se ako skrećem sa teme, ali od mene više neće dobiti nikakvu diskusiju slučaja Marjanovic/Krsmanovic. Ubistvo u političke svrhe, jasno ko dan. Sto više diskutujete o tome, to ih više hranite, to im treba. Ja mogu od sad da pričam samo o onome zbog čega se sve ovo dešava. Počela sam sa vakcinama , mogu da nastavim sa uvezenom hemoterapijom i koliko ljudi je ubijeno, ljudi koji su imali šanse da prežive. Zašto su naši glumci meta?! Šta je to Glogovac odbio sto nije smeo?! Šta je Todorović odbio sto nije smeo? Ivanovic?! Ubiše ga naši , ne albanci ! Kosovo, odbrojavanje pocinje.... Srbija treba da nestane, e sad vi vidite da li ćete i dalje razglabati o Zoranu da li je kriv ili nije. Nije! ucenjen decom! Nema šta tu više da se priča . Ali ima da se priča o svakodnevnim ubistvima nevinih ljudi ne samo na onkologiji, imam ja i mnogo drugih podataka, zato pazite i šta jedete i šta pijete i gde se lecite, a o sakacenju i trovanju srpske dece od vakcina do reality programa treba da nas je sve sram sto ovog momenta nismo svi zajedno tamo gde treba da budemo.Mislim da nema više vremena za diskusije po forumima.