Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pri uzimanju lesa forenzicari MORAJU imati rukavice...

A pre forenzicara niko drugi ne sme dirati telo...

Sve i da su bili traljavi pa da nisu imali rukavice, opet njihove DNK postoje u bazi jer to im je posao, tako da ne bi bile "nepoznate DNK"...

...

Nije baš tako lako, kontaminacija dokaznih materijala (u šta spadaju i tela) su redovan problem. U Nemačkoj su onomad tražili navodnog serijskog ubicu, zato što se njegov DNA pojavljivao u vezi sa više nerazjašnjenih slučajeva širom zemlje. Da bi se na kraju ispostavilo da je DNA pripadao čistaču u jednoj laboratoriji, koji se nije držao propisa. To je samo jedan od mnogih primera. Skoro uvek kad se nađe nepoznat DNA, uzima se u obzir i ta mogućnost. Znači, da ipak nisu koristili rukavice i da nisu zavedeni, ili da je te rukavice neko pre njih koristio, ili da su se oni u tim rukavicama rukovali sa novim saradnikom... ili da je neko zabrljao nešto u transportu, ili u laboratoriji. Dovoljno da obdukcijski sto nije bio dovoljno dobro očišćen, da ne idem dalje.

- - - - - - - - - -

Ali to je stvar tužilaštva, znači ne mogu oni samo da pretpostave kontaminaciju, nego bi trebalo i da je dokažu...

Nokti unistavani varikinom :dash: utvrdio Sipka na osnovu tamo neke skice ko zna cijeg jednog nokta... Kakav je to forenzicar?.... A zatim na osnovu toga Sipka utvrdio da nije ubijena na nasipu , jer je kako kaze nemoguce da je neko donosio varikinu na nasip da joj unisti nokte... Da li neko slusa sta on prica i na koji nacin "nesumnjivo utvrdjuje"... Kakav cirkus...
A najveci cirkus je to sto se mediji ne zadrzavaju kod pravih cinjenica... Sto ne pominju zvanicne dokumente, sto ne pominju imena obducenata koji potpisuju zvanicne dokumente, sto je sve ono sto je istinito i realno u zapecku, jer nije interesantno, ali su zato tu razni privatni detektivi, privatni forenzicari, strucnjaci u penziji i ostali sarlatani...

Pozdrav.

Takodje,kad vec spominjes papire ne mogu a da se ne nasmejem na citiranje krivicne prijave od 15.09.2017 (lepo se vidi) i predstavljanje tog teksta kao teksta optuznice. Da li novinari misle da je narod toliko nepismen?

Nista im ne verujem ni za pricu o DNK. Jedna prica je sutradan potirala drugu. Toliko gluposti u novinama da je to za anale komedije.

Naravno da necemo saznati pravu istinu i detalje toka istrage kao i rezultate do nekog zvanicnog saopstenja ili sudjenja ako saopstenja ne bude. I naravno da novinari traze bele magove,sta se cudis?

Pri uzimanju lesa forenzicari MORAJU imati rukavice...

A pre forenzicara niko drugi ne sme dirati telo...

Sve i da su bili traljavi pa da nisu imali rukavice, opet njihove DNK postoje u bazi jer to im je posao, tako da ne bi bile "nepoznate DNK"...
—————————————
to ce biti kec u rukavu Zoranovoj odbrani. On će biti oslobodjen, rekoh to davno, a zasta da ga okrive?! Igrao je kako mu je naredjeno. deal is done long time ago. Treba sad malo opet skrenuti sa svih prljavština , izmišljene epidemije malih boginja, vakcina uvezenih sa zapada gde su roditelji imali pravo izbora-1.vakcinisati i rizikovati da će ta ista vakcina biti okidač za mnoge autoimune bolesti, auzam itd (dokazano) - VEĆINA ODBILA! 2.Ne vakcinisati bez ikakvih posledica, kazna, itd( koliko sam obaveštena kazna u srbiji je oko €1500 plus ne primanje u školu /obdanište. 3. opcija za posebne single vakcine privatno oko €100 svaka, ne koktel sa dva živa virusa. Za ovu trecu opciju su se uglavnom većina opredelila. Kakve su to vakcine dosle u Srbiju koje samo u Srbiji moraju obavezno da se prime?! .... Izvinjavam se ako skrećem sa teme, ali od mene više neće dobiti nikakvu diskusiju slučaja Marjanovic/Krsmanovic. Ubistvo u političke svrhe, jasno ko dan. Sto više diskutujete o tome, to ih više hranite, to im treba. Ja mogu od sad da pričam samo o onome zbog čega se sve ovo dešava. Počela sam sa vakcinama , mogu da nastavim sa uvezenom hemoterapijom i koliko ljudi je ubijeno, ljudi koji su imali šanse da prežive. Zašto su naši glumci meta?! Šta je to Glogovac odbio sto nije smeo?! Šta je Todorović odbio sto nije smeo? Ivanovic?! Ubiše ga naši , ne albanci ! Kosovo, odbrojavanje pocinje.... Srbija treba da nestane, e sad vi vidite da li ćete i dalje razglabati o Zoranu da li je kriv ili nije. Nije! ucenjen decom! Nema šta tu više da se priča . Ali ima da se priča o svakodnevnim ubistvima nevinih ljudi ne samo na onkologiji, imam ja i mnogo drugih podataka, zato pazite i šta jedete i šta pijete i gde se lecite, a o sakacenju i trovanju srpske dece od vakcina do reality programa treba da nas je sve sram sto ovog momenta nismo svi zajedno tamo gde treba da budemo.Mislim da nema više vremena za diskusije po forumima.

Pozdrav.

Takodje,kad vec spominjes papire ne mogu a da se ne nasmejem na citiranje krivicne prijave od 15.09.2017 (lepo se vidi) i predstavljanje tog teksta kao teksta optuznice. Da li novinari misle da je narod toliko nepismen?

Postoje daleko gori primeri, ako se pitaš za kolike imbecile nas oni smatraju. Nezavisno od toga, fabrikovanje optužnica i činjenica je krivično delo. Dakle, ako novine to rade već evo drugu godinu za redom, onda je to propust izvršnih organa, koji imaju preča posla (tipa prodavanja fotografija sa mesta zločina novinarima).

- - - - - - - - - -

Naravno da necemo saznati pravu istinu i detalje toka istrage kao i rezultate do nekog zvanicnog saopstenja ili sudjenja ako saopstenja ne bude.

Misliš zvaničnije saopštenje od onog koje je dao premijer i predsednik države? Teško.

Fotografije je neko dao i Sipki,odnosno po njegovoj tvrdnji advokatskoj kancelariji sa kojom saradjuje. I te fotke izgleda kruze mesecima. A da pitas sve sluzbenike svaki ce da kaze "nisam ja".

Apsolutno. Volim da verujem u to da ne mogu da istrebe tešku korupciju čak ni u svojim redovima, ipak mi je sistematska korupcija i rupa u bezbednosnim organima draža od alternative, odnosno od pomisli da namerno truju narod senzacijama, ispiranjem mozga, i time kupuju socijalni mir.

- - - - - - - - - -

Nokti unistavani varikinom :dash: utvrdio Sipka na osnovu tamo neke skice ko zna cijeg jednog nokta...

Sve se vrti oko te fotografije, na kojoj se jasno vidi da je lak skinut varikinom. Pitanje je jedino autentičnosti iste.

Sve se vrti oko te fotografije, na kojoj se jasno vidi da je lak skinut varikinom. Pitanje je jedino autentičnosti iste.
Majole nisu nikakve fotografije nego jedna jedina fotografija crno bele skice necijeg nokta.... A pored nje neko parce plastike prelakirano i nakon toga po tvrdnji Sipke ubaceno u varikinu(to je taj njegov "eksperiment)....
Dajte nadjite tu fotografiju nokta na osnovu koje je on zakljuci da su nokti potapani u varikinu pa da zbog toga "sa sigurnoscu" nije ubijena na nasipu... Dajte fotografiju pa da konstatujemo kako je Sipka giga mega forenzicar, necuven u istoriji forenzike... Ali kad kaze ono;" moj tim i ja smo nedvosmisleno utvrdili", meni stvarno jurne eksplozivna dijareja...

- - - - - - - - - -

Danas u novinama..pronadjena Jelenina krv u Zoranovim kolima..a pre 2 godine gde je bila ta krv?
...

Bila je kao saznanje u mislima forenzicara koji su radili u istrazi... Nije im padalo na pamet da o tome pricaju sa novinarima...Za razgovor sa novinarima su zaduzeni sarlatani.... Ono glavno u istrazi je zatvoreno u krugu od nekoliko ozbiljnih ljudi...

Majole nisu nikakve fotografije nego jedna jedina fotografija crno bele skice necijeg nokta.... A pored nje neko parce plastike prelakirano i nakon toga po tvrdnji Sipke ubaceno u varikinu(to je taj njegov "eksperiment)....
Dajte nadjite tu fotografiju nokta na osnovu koje je on zakljuci da su nokti potapani u varikinu pa da zbog toga "sa sigurnoscu" nije ubijena na nasipu... Dajte fotografiju pa da konstatujemo kako je Sipka giga mega forenzicar, necuven u istoriji forenzike... Ali kad kaze ono;" moj tim i ja smo nedvosmisleno utvrdili", meni stvarno jurne eksplozivna dijareja...

http://pink.rs/hronika/40335/ubica-...-gde-je-najverovatnije-ubijena-pevacica-video

Nije nedvosmisleno, ali se vidi da je lak oštećen. Pitanje je, kao što sam već rekla, jedino autentičnosti snimka, znači da li je njen nokati ili nije.

- - - - - - - - - -

Bila je kao saznanje u mislima forenzicara koji su radili u istrazi... Nije im padalo na pamet da o tome pricaju sa novinarima...Za razgovor sa novinarima su zaduzeni sarlatani.... Ono glavno u istrazi je zatvoreno u krugu od nekoliko ozbiljnih ljudi...

I da li su ti ozbiljni forenzičari svoje misli podelili i sa premijerom, pa onda on sa šarlatanima, ili su šarlatani sa njim?

I da li su ti ozbiljni forenzičari svoje misli podelili i sa premijerom, pa onda on sa šarlatanima, ili su šarlatani sa njim?
Pa premijer tj. predsednik ima svoje ljude svuda i on preko njih veoma lako dolazi do pravih informacija... Medjutim u ovom slucaju ti njegovi ljudi nisu direktno strucnjaci koji su vrsili obdukciju vec mu je taj njegov glasnik preneo pogresnu procenu da ce slucaj brzo biti resen....Tako je bilo na pocetku... Mnogo posle toga, a malo pre hapsenja su verovato do njega dospele i kopije slika sa obdukcije... Mozda je i on sam to trazio, zna se da voli da zabada nos svuda...

Na toj slici se ne vidi nista... Kako je dosao u njen posed i da uzmemo da je autenticna, sta kaze? Tu vidimo s leve strane neko parce plastike na kom je izvrsio eksperiment u kome mu je pomagao neki manikir(komedija) i neku skicu jeleninog nokta, ako je njen... Ma bukvalno nista, a kapiram da mu je na pamet pala varikina iz neke podsvesti kada je slusao o vajnom pranju kuce varikinom, mislim da tim ludacima tako dolaze te ideje... Imaju ipak neki uzrok.... A jos kad je cuo da se varikinom ispiraju instrumenti obdukcije sve mu je bilo "jasno"...

Potpisivanje sporazuma sa Natom 2016 , pitanje Kosova,potapljanje Valj.Gracanice ,izbori ,pitanje izbeglica ,resavanje ubistva ubijenih novinara (Dade ,Pantica Curuvije) ,smenjen nacelnik koji je radio na slucaju.....

- - - - - - - - - -

Helikopter slucaj

- - - - - - - - - -

https://www.slobodnaevropa.org/a/tacka-na-slucaj-helikopter-niko-nije-kriv/27830782.html

Odluka doneta krajem juna 2016 kada je Marjanovic slucaj bas bio aktuelan

- - - - - - - - - -

https://www.blic.rs/vesti/politika/...unitet-evo-na-sta-se-srbija-obavezala/f37w446

Poslednja izmena:
...

PROPALI U ZEMLJU! Nestala dva svedoka Jeleninog ubistva!
http://www.espreso.rs/vesti/hronika/223683/propali-u-zemlju-nestala-dva-svedoka-jeleninog-ubistva
- Obojica su u vreme zločina bila u blizini mesta ubistva. Ipak, preminuli su vrlo brzo posle toga, a da nisu dali izjave u tužilaštvu. Policija im je uzela biološki trag, kako bi bio izolovan DNK uzorak.

Na telu Jelene Marjanović su, inače, pronađena dva nepoznata DNK uzorka. Prema saznanjima iz istrage, oba su muška, ali nisu potpuno čista, odnosno došlo je do mešanja više bioloških tragova od različitih osoba. I pored toga, utvrđeno je da ne potiču od Marjanovića, ali ni od te dvojice svedoka.

Njima je, prema rečima sagovornika iz istrage, posthumno uzet DNK i upoređen sa onima pronađenim na telu Jelene Marjanović, odnosno na njenoj donjoj trenerci i domalom prstu leve ruke. Interesantno je da je s tog prsta nestala i njena venčana burma, koju, inače, nikada nije skidala.

- Jedan od ova dva svedoka je preminuo nekoliko meseci posle ubistva pevačice - objašnjava sagovornik.

- Navodno, reč je o prirodnoj smrti. Ipak, obdukciju niko nije zatražio, što ostavlja neki trag sumnji, jer je reč o muškarcu u srednjim godinama, koji se bavio sportom i bio dobrog zdravlja. Postoji poklapanje u vremenu da je u tom periodu od 17 do 18 časova bio na nasipu. Ovog biciklistu zabeležile su i neke od kamera u Borči i Crvenki.

Drugi svedok je, navodno, digao ruku na sebe. Nije ostavio oproštajno pismo, a bliski srodnici nisu tražili obdukciju. Ostala je misterija da li je njegova smrt inscenirana ili ne. Nekoliko meseci pre ubistva Jelene Marjanović izašao je sa izdržavanja višegodišnje kazne zatvora.

Dakle..jasno je kao dan....da istinu o ovom zločinu nikad necemo saznati...kao i to da se iza ovog ritualnog zločina krije nesto veliko i mračno...

...

to ce biti kec u rukavu Zoranovoj odbrani. On će biti oslobodjen, rekoh to davno, a zasta da ga okrive?! Igrao je kako mu je naredjeno. deal is done long time ago. Treba sad malo opet skrenuti sa svih prljavština , izmišljene epidemije malih boginja, vakcina uvezenih sa zapada gde su roditelji imali pravo izbora-1.vakcinisati i rizikovati da će ta ista vakcina biti okidač za mnoge autoimune bolesti, auzam itd (dokazano) - VEĆINA ODBILA! 2.Ne vakcinisati bez ikakvih posledica, kazna, itd( koliko sam obaveštena kazna u srbiji je oko €1500 plus ne primanje u školu /obdanište. 3. opcija za posebne single vakcine privatno oko €100 svaka, ne koktel sa dva živa virusa. Za ovu trecu opciju su se uglavnom većina opredelila. Kakve su to vakcine dosle u Srbiju koje samo u Srbiji moraju obavezno da se prime?! .... Izvinjavam se ako skrećem sa teme, ali od mene više neće dobiti nikakvu diskusiju slučaja Marjanovic/Krsmanovic. Ubistvo u političke svrhe, jasno ko dan. Sto više diskutujete o tome, to ih više hranite, to im treba. Ja mogu od sad da pričam samo o onome zbog čega se sve ovo dešava. Počela sam sa vakcinama , mogu da nastavim sa uvezenom hemoterapijom i koliko ljudi je ubijeno, ljudi koji su imali šanse da prežive. Zašto su naši glumci meta?! Šta je to Glogovac odbio sto nije smeo?! Šta je Todorović odbio sto nije smeo? Ivanovic?! Ubiše ga naši , ne albanci ! Kosovo, odbrojavanje pocinje.... Srbija treba da nestane, e sad vi vidite da li ćete i dalje razglabati o Zoranu da li je kriv ili nije. Nije! ucenjen decom! Nema šta tu više da se priča . Ali ima da se priča o svakodnevnim ubistvima nevinih ljudi ne samo na onkologiji, imam ja i mnogo drugih podataka, zato pazite i šta jedete i šta pijete i gde se lecite, a o sakacenju i trovanju srpske dece od vakcina do reality programa treba da nas je sve sram sto ovog momenta nismo svi zajedno tamo gde treba da budemo.Mislim da nema više vremena za diskusije po forumima.

1)
Što se tiče Glogovca ja mislim da je indirektno ubijen...sllično kao i Hugo Čaves, Verica Barac, Miki Rakić, Aleksandar Tijanić ...rapidnim rakom...
A u to me još više uverava oglašavanje NATO keruše:

JELENA MILIĆ NAPALA MRTVOG NEBOJŠU GLOGOVCA! Nije mi jasno kako se dospeva u ALEJU VELIKANA!
http://www.espreso.rs/vesti/drustvo...get&utm_source=kurir-widget-widget-priority-v

2)
Što se tiče Todorovićevog sina...takodje vrlo sumnjiva smrt...šatro neki redak sindrom....
A da možda nije bio upravo vakcinisan?
Pri tome - izvršena kremacija...dakle iz nehata dokazi uništeni faktički...

...

Poslednja izmena:
Izgleda da jeste ono sto kaze Qing da je on bio pre ubistva ucenjen ,zato toliko sumnjivo ponasanje,ne pokazivanja emocija ,zbunjenost ,uzbudjenost ,jer nije prijatno kada ti neko preti kostantno ,gde ti visi Damaklov mac nad glavom sto kaze Kecman ....i Kecmanu je preceno ,on je sam to rekao ,preceno mu i to u smeru porodice ,zasto niko ne ispita njega ,ne smeju jer mnogo zna ,zasto advokati odbrane nisu nikog bukvalno zvali da svedoci ,sem snajke ..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back