- Poruka
- 9.400
Dok se ne utvrdi odgovornost policije i onih koji su vodili slucaj ,ovo ne moze biti reseno,,prosta stvar ,,,,dok se to ne razresi ,,nema pomaka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dok se ne utvrdi odgovornost policije i onih koji su vodili slucaj ,ovo ne moze biti reseno,,prosta stvar ,,,,dok se to ne razresi ,,nema pomaka
Iznad policije ima policija
Inace novinar Informera se vidno nalozio na Radu svo vreme je hvaleci...
....
- - - - - - - - - -
Ja upravo i mislim da je ona bila ziva sve do pred zoru u nedelju...tj da je ubijena negde u noci sa subote na nedelju i da su ubice mislile da su je ubile skroz, ali je ona pri bacanju tela u kanal i dodiru tela sa vodom verovatno "ozivela" na tren i agonalno udahnula vodu i onu grančicu i tad konacno preminula.
Dakle uzrok smrti jesu udarci ali je konacnu smrt dozivela u kanalu, kada je na tren se trznula u šok dodiru tela sa hladnom vodom u sred noci.
Moguce da je tad cak i uplasila one koji su bacili telo...te da su je tad dodatno udarili u kanalu
...
Ometaci i cistaci su postojali toga dana na nasipu ,,samo treba utvrditi ko su oniZoran definitivno laze tj nesto krije u onom prvom intervju datom Pinku...
Pogotovo se to primeti kad pominje rampu pa onda kao rukama kroz vazduh crta rampu i govori "tu ima jedna ovako rampa znate..."
Kao i onaj deo kad kaze " A Jana znate nju svaki cvet interesuje..."
Dakle bulazni neke leve stvari udaljavajuci se od sustine....
Ali to sto nesto krije ne mora znaciti da je on ubica, ali mislim da zna ko jeste, a on u najblazem slucaju je saucesnik ili cistac ili isporucilac zrtve dzelatima...
...
smatram da je ovo problem srpske države koji treba da resi srpski narod i srpska država i ne razumem ovoliku zainteresovanost ovog našeg PROBLEMA pa čak i na ovom forumu od državljana drugih država i drugih nacionalnosti. Gledajte svoja posla, pustite nas da rešavamo naše ne mislim na vas dvojicu N i R. Prepoznace se voajeri.
Pitanje je sada u kakvom je psihofizickom stanju osumnjiceni.
Prosto ne mogu da poverujem da nema coveka koji bi izvukao bar nesto od marj...
Nasi islednici, inspektori ne znaju svoj posao, to je ocigledno.
Mozda su zainteresovani jer su i to LJUDI koji razmisljaju SRCEM i nisu ograniceni kao balkon. Mozda zele da pomognu a ti (!!) koja si 2 meseca ovde ih teras sa foruma. Rasista koji zivi u Moskvi?? Patriota koji je napustio svoju drzavu pa sad iz daleka pravi red u istoj?
Ovaj slucaj je duboko potresao sve normalne ljude sa ovih prostora a i sire pa se tako u komentarima javljaju osobe iz Australije Amerike Nemacke itd.itd..Ili po tebi oni ne bi smeli zaliti krvnicki ubijenu Jecu? ANI napr. se jako trudi da pomogne iako nije iz Srbije. Nju nazvati voajerom je cisti bezobrazluk.
Kakve to veze ima odakle je ko, ljudi su svi ISTI samo razmisljaju drugacije. Bog jedan i jedini je stvorio sve ljude jednake. Ovde pisu oni koji zele da pravda pobedi. I pojedini koji trolaju iz njima poznatih razloga.
Moja porodica je jako izmesana i zato znam da se ljudi dele samo na one - sa dobrim namerama i one sa losim namerama. Sve drugo je nebitno.
Vazno je da gataju u vezi sudbine Kize i njegovog oca ,umesto da ispitaju pozadinu slucaja ,ko je ,sta je njegova majka ,,poreklo (sto kaze Qing)da se ispita pozadina porodice detaljnije,,barem to posto nista drugo i ne mogu ili ne smeju?!
Ali to moze biti osinje gnezdo ,zato se i ne dira?!
Ubeđen sam da će slučaj biti rešen do 15decembra,i ako ne bude dokaza koji ukazaju da je ON ubica,sigurno imaju dokaze koje govore da je prekrivao ubicu i za to se dobija 15god.
Miloš i Zoran su je mogli ubiti iz više razloga