Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Policija na Floridi je priopćila da je ubojica popularne pjevačice Christine Grimmie Kevin Loibl, njen fan koji je bio psihički nestabilna osoba.

S velikom sigurnoscu,Nikolic tvrdi,muz ili svaler!
Ja isto mislim da su emocije u pitanju a to moze biti i umisljeni svaler,neko ko je uobrazio da mora biti njegova!Neko koga je odbila i razbila "ogledalo"!U svakom slucaju psihopata,narcis,a ima ih i u poslovnom okruzenju i u kuci!

onaj retard od direktora granda prihvatio Jelenin povratak bez ikakve nadoknade uz jedini uslov da omrsa, a dever joj onako pljuvao po grandu?! ....Mitrovic, Popović, i ostala ekipa ližu Cazimu usranu guzicu, ako on to poželi. Vi očigledno ili ste ludi ili se pravite ludi, ako ne znate ko je veliki boss naše estrade! Zamislite kako Ponosni Mitrovic koji piše onako drcna pisma kleči pred agom i ko ono malo žuto pile, kvokće, unezvereno, u levo pa desno pa pravo u zid. Jelena je bila pripadnik ali i odmetnik iste... nije se uklapala u ‘šemu’... Porodica Marjanovic je samo jedan deo u ovom lancu i svakako su krivci i saučesnici. A šta ćemo sa ostalima? Šta sa mozgom operacije? hoće li pravda biti zadovoljena ako samo Zoran bude osudjen? Hoće li Jelenina duša tada naći konačno spokoj? Btw. Ćazim nije mozak operacije.

- - - - - - - - - -

Pitanje je sada u kakvom je psihofizickom stanju osumnjiceni.
Prosto ne mogu da poverujem da nema coveka koji bi izvukao bar nesto od marj...
Nasi islednici, inspektori ne znaju svoj posao, to je ocigledno.
znaju sve. Odavno se zna. Zašto mislite da ne znaju ništa? Zašto mislite da Zoran nije nikom bas nikom ništa rekao?

Pitanje je sada u kakvom je psihofizickom stanju osumnjiceni.

Meni to isto nije jasno ,zar ti ljudi nemaju metode,pri tom ne mislim na fizicke,da dodju do nekih izjava,rezultata!
Uglavnom slusamo raznorazna opravdanja,tipa ne smije se ovo ono,a sta je s psiholoskim metodama?

Jedini validan iskaz Z. Marjanovica je onaj koji on potpise sada vec u prisustvu advokata... On se ne moze ispitivti onda kada god neko to pozeli ili kako neko zeli... On ce biti saslusan uz prisustvo svog advokata i to nece biti ni nalik filmovima. Ne postoji ni trunka pritiska na njega(prilikom saslusanja) niti ce postojati!!
Koliko sam razumeo. A sto ne znaci da je tacno, mozda nije. Smatralo se da je bilo gresaka u vodjenju ovog slucaja, ali one nisu tolike koliko se pise u medijima. Zvuci mi nemoguce, ali sto se toga tice verujem Z advokatima; Zoran je dao prvi iskaz u policiji kada je zadrzan u svojstvu gradjanina 48 sati, nakon ubistva. Kakav god da je taj iskaz on nije validan, jer izgleda nije potpisan od strane Zorana. Kako se dogodio taj propust nije mi jasno, ali taj iskaz onda nicemu ne vredi...

Meni to isto nije jasno ,zar ti ljudi nemaju metode,pri tom ne mislim na fizicke,da dodju do nekih izjava,rezultata!
Uglavnom slusamo raznorazna opravdanja,tipa ne smije se ovo ono,a sta je s psiholoskim metodama?

Mozda u pocetku u policiji,pokusaj izvlacenja priznanja i sigurno su pokusavali. Sada je to nemoguca misija jer ima advokate te se ne sme ni pomisliti na neki pritisak.

Znači,taj momak sa nasipa,sa crvenim autom,je djever...

FCWTREp.png

onaj retard od direktora granda prihvatio Jelenin povratak bez ikakve nadoknade uz jedini uslov da omrsa, a dever joj onako pljuvao po grandu?! ....Mitrovic, Popović, i ostala ekipa ližu Cazimu usranu guzicu, ako on to poželi. Vi očigledno ili ste ludi ili se pravite ludi, ako ne znate ko je veliki boss naše estrade! Zamislite kako Ponosni Mitrovic koji piše onako drcna pisma kleči pred agom i ko ono malo žuto pile, kvokće, unezvereno, u levo pa desno pa pravo u zid. Jelena je bila pripadnik ali i odmetnik iste... nije se uklapala u ‘šemu’... Porodica Marjanovic je samo jedan deo u ovom lancu i svakako su krivci i saučesnici. A šta ćemo sa ostalima? Šta sa mozgom operacije? hoće li pravda biti zadovoljena ako samo Zoran bude osudjen? Hoće li Jelenina duša tada naći konačno spokoj? Btw. Ćazim nije mozak operacije.

- - - - - - - - - -

znaju sve. Odavno se zna. Zašto mislite da ne znaju ništa? Zašto mislite da Zoran nije nikom bas nikom ništa rekao?

Izvini, želiš reći da je Jelena bila u vezi sa Ćazimom Osmanijem ??

Znači,taj momak sa nasipa,sa crvenim autom,je djever...

FCWTREp.png

Kakva odvratna izmisljotina... Ponekad stanem pa razmisljam kako nastaju ovakve lazi... Ko ih izmislja... Ljudi bez skrupula... Najneviniji je onaj kome ona padne na pamet... Verovatno je neki ludak od desetine ludaka pozvao Sipku i ispricao svoj umisljaj... Sipka ga obradio(kao dobru ideju), dodao par detalja i upotrebio u svoje svrhe(da li zna ili ne zna da je to budalastina pitanje je, verovatno zna)... Izneo u emisiji, novinari doterali i uz bombastican naslov, na naslovnu stranu... Javnost naravno obozava Sipku... Vidi se po portalima da gotovo svi komentarisu njega u pozitivnom smislu.... Ljudi su totalno sludjeni... On je pandan prorocicama iz devedesetih koje su ljudi obozavali... On je ono sto novinarima treba i za njegovo osporavanje nema mesta, jer bi time novinari osporavali sami sebe.... Nadam se da je porodica Krsmanovic shvatila da se radi o prevarantu i da se na neki nacin distancirala od njega...

Mada ne verujem da je dosao do kola da uzme neko oruzje pa joj krenuo u susret... Ne verujem, jer je bio sa detetom i jer se vidi da ubistvo nije planirano ni nekoliko minuta ranije... Desilo se u trenutku i ne panirano ga je razbesneo neki jeleni potez(recenica) koji je bio kap koja je prelila casu...
Takodje postoji covek koji ih je video zajedno na jednom delu staze, a to je upravo taj veoma kratak deo na kome su se sreli i zajedno vracali nazad...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back