Tacno tako!
Znaci,Z govori istinu,ona je oteta,s tim sto on zna o cemu i kome se radi?
Onaj snimak iz Kurira ,navodno snimljen u vrijeme potrage,na njemu Vlad.... izmedjustalog kaze "gdje bas nju da povrijede,tamo neki olos..." sto ukazuje na to da su oni sve znali i da su je doveli dzelatu jer potraga je bila jos u toku?Grome,ispravi me ako grijesim!
Ne bi ja rekao bas da Zoran govori istinu jer on nesto zna i nesto krije...
Ali mislim da jeste ili oteta ili nekako perfidno odvezena sa nasipa i potom zadrzana negde na nekoj lokaciji ne nuzno ni u kuci...potom je u noci ubijena...i pred zoru telo baceno u kanal...
Za tu vrstu operacije kogod da je to ucinio je morao imati ili dojavu sa nasipa ili pomoc tamne strane struke...
Šipka je inace kao opciju razmatrao i mogucnost da je telo baceno u noci petak na subotu...
Ali to nije moguce jer bi psi nanjusili jos tu vece, a i ljudi koji su je trazili bi je videli jer nemoguce da su svi koji su je trazili bili deo zavere...dakle neko bi je nasao jos to popodne i to vece da je bila tamo
Takodje Šipka je razmatrao opciju da je ubijena u noci petak na subotu, a telo baceno sa subote na nedelju, dok je trcanje fingirano.
Ovo takodje nije bas moguce jer ovaj udah Jelenin i obdukcioni nalaz koji kaze da je izmedju udahnuca i smrti proslo desetak minuta...iskljucuje opciju da je ona bila polumrtva dva dana skoro...
Dakle najizglednija je ova opcija koju pomenuh = oteta il perfidno od strane poznatih joj osoba odvezena sa nasipa, potom pod ucenom drzana negde...i onda u noci ubijena...a telo pred zoru baceno u kanal.
Šipka tu u tom delu jedino ima sumnju u smislu toga da ona nije bila vezivana i da nije bila drogirana tj nekom psihoaktivnom supstancom osamucena
Ali ona je mogla biti zadrzana i kontrolisana i prostom ucenom tj pretnjom...
Recimo oni koji su je oteli ili odvezli mogli su joj pripretiti da ce joj ubiti Janu ako ne bude mirna...
I ona sirota bi onda cutala i bila mirna svo vreme...a da nije ni vezana ni drogirana...
...