Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moguće da je prijatelj od Z.M vodio istragu

Prijatelju onom izvesnom Borisu koji je svedocio je samo prijavio nestanak tj pitao ga za proceduru kad neko nestane...

A mislim da je u onoj BN emisji novinar Informera rekao da je smenjeni inspektor Došen ustvari bio skolski drugar Zoranov...
I da ga je kao zato sa slucaja smenila unutrasnja kontrola...tamo negde u Junu kad i Kecmana, a posle su se pojavile i one price o kao kradji telefona od strane istog i nekih sitnih para i sl.
Inace taj Došen je jos u vreme DS-a bio visestruko odlikovan kao najbolji policajac, mogu se i sad naci ti tekstovi...

E sad, gde je tu istina...da li je bio suvise dobar pa smetao onima koji su hteli da skrenu slučaj.... ili suvise los pa krio svog skolskog druga...ko zna...

Bila je i info da je pobegao u Nemacku?

...

Prijatelju onom izvesnom Borisu koji je svedocio je samo prijavio nestanak tj pitao ga za proceduru kad neko nestane...

A mislim da je u onoj BN emisji novinar Informera rekao da je smenjeni inspektor Došen ustvari bio skolski drugar Zoranov...
I da ga je kao zato sa slucaja smenila unutrasnja kontrola...tamo negde u Junu kad i Kecmana, a posle su se pojavile i one price o kao kradji telefona od strane istog i nekih sitnih para i sl.
Inace taj Došen je jos u vreme DS-a bio visestruko odlikovan kao najbolji policajac, mogu se i sad naci ti tekstovi...

E sad, gde je tu istina...da li je bio suvise dobar pa smetao onima koji su hteli da skrenu slučaj.... ili suvise los pa krio svog skolskog druga...ko zna...

...

I rekao je još nekoliko gluposti, tipa da je novi auto Marjanovića crveni Reno, a ono je Micubiši... Ovaj lokalni policajac je sigurno školski drug, a ovaj koji je smenjen nije. On jeste bio odlikovan, ali je takođe bio u zatvoru, pomilovan posle 6 meseci da bi mogao da nastavi da radi u policiji. I to pobegao, nije pobegao nego je suspendovan i otišao sa porodicom. Kačila je njegova žena slike na FB, kao neki odmor u Nemačkoj.

I u ovoj emisiji "Pravac"gosp.Sipka je ponovio da je naknadno imao uvid u obdukcioni nalaz i da je njime utvrdjeno "izmedju vremena smrti i vremena bacanja u kanal je proteklo VISE DESETINA MINUTA,NIKAKO SATI" sto u slucaju da je tijelo dovezeno u noci sa subote na nedelju znaci da je Jel... bila ziva?
A onaj cudan komentar "Konacno je slobodna" u "Kuriru" sigurno niko nije ni provjeravao s obzirom da vidimo kakva je istraga a i Rada Matic je pricala o tome,dok se dopisivala sa Z mislila je da to neko nadgleda ali o tome nije bilo pojma!
U ovoj emisiji su pomenuli i da jos nije provjereno ko je razgovarao sto se tice zabiljezenih poziva tj. postoji listing na kome se nije jos radilo?
I onda ne treba da se cudimo svemu ovome,ponajprije ovolikom vremenu koje daje prostor za raznorazne teorije!

I rekao je još nekoliko gluposti, tipa da je novi auto Marjanovića crveni Reno, a ono je Micubiši... Ovaj lokalni policajac je sigurno školski drug, a ovaj koji je smenjen nije. On jeste bio odlikovan, ali je takođe bio u zatvoru, pomilovan posle 6 meseci da bi mogao da nastavi da radi u policiji. I to pobegao, nije pobegao nego je suspendovan i otišao sa porodicom. Kačila je njegova žena slike na FB, kao neki odmor u Nemačkoj.

Inace novinar Informera se vidno nalozio na Radu svo vreme je hvaleci...

....

- - - - - - - - - -

I u ovoj emisiji "Pravac"gosp.Sipka je ponovio da je naknadno imao uvid u obdukcioni nalaz i da je njime utvrdjeno "izmedju vremena smrti i vremena bacanja u kanal je proteklo VISE DESETINA MINUTA,NIKAKO SATI" sto u slucaju da je tijelo dovezeno u noci sa subote na nedelju znaci da je Jel... bila ziva?
A onaj cudan komentar "Konacno je slobodna" u "Kuriru" sigurno niko nije ni provjeravao s obzirom da vidimo kakva je istraga a i Rada Matic je pricala o tome,dok se dopisivala sa Z mislila je da to neko nadgleda ali o tome nije bilo pojma!
U ovoj emisiji su pomenuli i da jos nije provjereno ko je razgovarao sto se tice zabiljezenih poziva tj. postoji listing na kome se nije jos radilo?
I onda ne treba da se cudimo svemu ovome,ponajprije ovolikom vremenu koje daje prostor za raznorazne teorije!

Ja upravo i mislim da je ona bila ziva sve do pred zoru u nedelju...tj da je ubijena negde u noci sa subote na nedelju i da su ubice mislile da su je ubile skroz, ali je ona pri bacanju tela u kanal i dodiru tela sa vodom verovatno "ozivela" na tren i agonalno udahnula vodu i onu grančicu i tad konacno preminula.

Dakle uzrok smrti jesu udarci ali je konacnu smrt dozivela u kanalu, kada je na tren se trznula u šok dodiru tela sa hladnom vodom u sred noci.
Moguce da je tad cak i uplasila one koji su bacili telo...te da su je tad dodatno udarili u kanalu

...

Poslednja izmena:
Inace novinar Informera se vidno nalozio na Radu svo vreme je hvaleci...

....

- - - - - - - - - -

Ja upravo i mislim da je ona bila ziva sve do pred zoru u nedelju...tj da je ubijena negde u noci sa subote na nedelju i da su ubice mislile da su je ubile skroz, ali je ona pri bacanju tela u kanal i dodiru tela sa vodom verovatno "ozivela" na tren i agonalno udahnula vodu i onu grančicu i tad konacno preminula.

Dakle uzrok smrti jesu udarci ali je konacnu smrt dozivela u kanalu, kada je na tren se trznula u šok dodiru tela sa hladnom vodom u sred noci.
Moguce da je tad cak i uplasila one koji su bacili telo...te da su je tad dodatno udarili u kanalu

...

Tacno tako!
Znaci,Z govori istinu,ona je oteta,s tim sto on zna o cemu i kome se radi?
Onaj snimak iz Kurira ,navodno snimljen u vrijeme potrage,na njemu Vlad.... izmedjustalog kaze "gdje bas nju da povrijede,tamo neki olos..." sto ukazuje na to da su oni sve znali i da su je doveli dzelatu jer potraga je bila jos u toku?Grome,ispravi me ako grijesim!

Određivanje veštakaČlan 114
Veštak je lice koje raspolaže potrebnim stručnim znanjem za utvrđivanje ili ocenu neke činjenice u postupku.
Za veštačenje će se, po pravilu, odrediti jedan veštak, a ako je veštačenje složeno - dva ili više veštaka.
Ako za određenu vrstu veštačenja postoje veštaci sa spiska stalnih veštaka, drugi veštaci se mogu odrediti samo ako postoji opasnost od odlaganja ili ako su stalni veštaci sprečeni ili ako to zahtevaju druge okolnosti.
Ako za određenu vrstu veštačenja postoji stručna ustanova ili se veštačenje može obaviti u okviru državnog organa, takva veštačenja, naročito ako su složenija, po pravilu, će se poveriti takvoj ustanovi ili organu, koji će potom odrediti jednog ili više stručnjaka za davanje nalaza i mišljenja.
Ako za određenu vrstu veštačenja ne postoji domaći stručnjak, stručna ustanova ili državni organ ili je to opravdano zbog posebne složenosti slučaja, prirode veštačenja ili drugih važnih okolnosti, za veštaka se izuzetno može odrediti strani državljanin, odnosno veštačenje se može izuzetno poveriti stranoj stručnoj ustanovi ili organu druge države.

Psihijatrijsko veštačenjeČlan 131
Ako se pojavi sumnja da je isključena ili smanjena uračunljivost okrivljenog, da je okrivljeni usled zavisnosti od upotrebe alkohola ili opojnih droga učinio krivično delo ili da je zbog duševnih smetnji nesposoban da učestvuje u postupku, organ postupka će odrediti psihijatrijsko veštačenje okrivljenog.
Ako se pojavi sumnja u sposobnost svedoka da prenese svoja saznanja ili opažanja u vezi sa predmetom svedočenja, organ postupka može odrediti psihijatrijsko veštačenje svedoka.

Poslednja izmena:
Tacno tako!
Onaj snimak iz Kurira ,navodno snimljen u vrijeme potrage,na njemu Vlad.... izmedjustalog kaze "gdje bas nju da povrijede,tamo neki olos..." sto ukazuje na to da su oni sve znali i da su je doveli dzelatu jer potraga je bila jos u toku?Grome,ispravi me ako grijesim!

Ne bi ja rekao bas da Zoran govori istinu jer on nesto zna i nesto krije...
Ali mislim da jeste ili oteta ili nekako perfidno odvezena sa nasipa i potom zadrzana negde na nekoj lokaciji ne nuzno ni u kuci...potom je u noci ubijena...i pred zoru telo baceno u kanal...
Za tu vrstu operacije kogod da je to ucinio je morao imati ili dojavu sa nasipa ili pomoc tamne strane struke...

Šipka je inace kao opciju razmatrao i mogucnost da je telo baceno u noci petak na subotu...
Ali to nije moguce jer bi psi nanjusili jos tu vece, a i ljudi koji su je trazili bi je videli jer nemoguce da su svi koji su je trazili bili deo zavere...dakle neko bi je nasao jos to popodne i to vece da je bila tamo

Takodje Šipka je razmatrao opciju da je ubijena u noci petak na subotu, a telo baceno sa subote na nedelju, dok je trcanje fingirano.
Ovo takodje nije bas moguce jer ovaj udah Jelenin i obdukcioni nalaz koji kaze da je izmedju udahnuca i smrti proslo desetak minuta...iskljucuje opciju da je ona bila polumrtva dva dana skoro...

Dakle najizglednija je ova opcija koju pomenuh = oteta il perfidno od strane poznatih joj osoba odvezena sa nasipa, potom pod ucenom drzana negde...i onda u noci ubijena...a telo pred zoru baceno u kanal.

Šipka tu u tom delu jedino ima sumnju u smislu toga da ona nije bila vezivana i da nije bila drogirana tj nekom psihoaktivnom supstancom osamucena

Ali ona je mogla biti zadrzana i kontrolisana i prostom ucenom tj pretnjom...
Recimo oni koji su je oteli ili odvezli mogli su joj pripretiti da ce joj ubiti Janu ako ne bude mirna...
I ona sirota bi onda cutala i bila mirna svo vreme...a da nije ni vezana ni drogirana...

...

Poslednja izmena:
Koliko sam razumjela svi "potezi"istrage su u rukama tuzilastva!
Vjestaci,svjedoci,sve...
Dzaba sve price o time sta bi trebalo!
Eto i gosp. Sipka je rekao sta bi on u ovom slucaju,ako nemaju dokaze za izvrsitelja ubistva onda neka se podigne optuznica za saucesnistvo ili djelo za koje postoje dokazi!

Trebalo bi tako ali oni idu da ga optuže za ubistvo

Tacno tako!
da, bas tako! oteta, svirepo ubijena, izvadjeno sve sto je moglo dobro da se naplati. Zoran je bio SVEDOK bas kako i počinju oni stihovi....Ja bih dodala svedok i saučesnik u zločinu jer je poslata da posreduje. btw. Osman aga nešto aktuelan ovih dana po novinama.
Nemojte da zaboravite da svi zlocinci bilo da je ‘džek trbosek’ ili neka ‘tajna služba’ ostavljaju simbolične tragove, znakove.....Nikada se ne zna ko će i šta će ući u istoriju jednog dana....

da, bas tako! oteta, svirepo ubijena, izvadjeno sve sto je moglo dobro da se naplati. Zoran je bio SVEDOK bas kako i počinju oni stihovi....Ja bih dodala svedok i saučesnik u zločinu jer je poslata da posreduje. btw. Osman aga nešto aktuelan ovih dana po novinama.
Nemojte da zaboravite da svi zlocinci bilo da je ‘džek trbosek’ ili neka ‘tajna služba’ ostavljaju simbolične tragove, znakove.....Nikada se ne zna ko će i šta će ući u istoriju jednog dana....

Itekako aktuelan...

http://scandal.rs/wp-content/uploads/2017/11/01-660x823.jpg

+

http://www.kurir.rs/stars/2938107/p...m-pa-poslao-poruku-njenim-ocajnim-roditeljima

Rec je o Teodori ucesnici PAROVA...nekoj mladjanoj pevacici i novoj meti doticnog...

...

Ne bi ja rekao bas da Zoran govori istinu jer on nesto zna i nesto krije...
Ali mislim da jeste ili oteta ili nekako perfidno odvezena sa nasipa i potom zadrzana negde na nekoj lokaciji ne nuzno ni u kuci...potom je u noci ubijena...i pred zoru telo baceno u kanal...
Za tu vrstu operacije kogod da je to ucinio je morao imati ili dojavu sa nasipa ili pomoc tamne strane struke...

Šipka je inace kao opciju razmatrao i mogucnost da je telo baceno u noci petak na subotu...
Ali to nije moguce jer bi psi nanjusili jos tu vece, a i ljudi koji su je trazili bi je videli jer nemoguce da su svi koji su je trazili bili deo zavere...dakle neko bi je nasao jos to popodne i to vece da je bila tamo

Takodje Šipka je razmatrao opciju da je ubijena u noci petak na subotu, a telo baceno sa subote na nedelju, dok je trcanje fingirano.
Ovo takodje nije bas moguce jer ovaj udah Jelenin i obdukcioni nalaz koji kaze da je izmedju udahnuca i smrti proslo desetak minuta...iskljucuje opciju da je ona bila polumrtva dva dana skoro...

Dakle najizglednija je ova opcija koju pomenuh = oteta il perfidno od strane poznatih joj osoba odvezena sa nasipa, potom pod ucenom drzana negde...i onda u noci ubijena...a telo pred zoru baceno u kanal.

Šipka tu u tom delu jedino ima sumnju u smislu toga da ona nije bila vezivana i da nije bila drogirana tj nekom psihoaktivnom supstancom osamucena

Ali ona je mogla biti zadrzana i kontrolisana i prostom ucenom tj pretnjom...
Recimo oni koji su je oteli ili odvezli mogli su joj pripretiti da ce joj ubiti Janu ako ne bude mirna...
I ona sirota bi onda cutala i bila mirna svo vreme...a da nije ni vezana ni drogirana...

...

Onda i ova prica o crvenom autu ima smisla,s tim sto su novinari to iskarikirali tako da to navodi na Milo.... a gosp. Sipka u emisiji njega uopste nije spominjao!
Rijetko kad komentarisem na portalima ali sam danas pisala,pominjala pisca,menadzera,naravno komentar nije objavljen! Fokus je na porodici,ja shvatam da postoji mnogo indicija za to ali postoje i znakovi prema drugim licima!

Napad na gornje delove tela je vrsta dokaznog materijala da neko može da se tereti da je želeo smrtni ishod. U konkretnom slučaju Jelene Marjanović, može da se zaključi da su udarci bili dovoljni za postizanje tog cilja i da tu postoji namera da dođe do smrti pokojnice - naglašava Kostić.

To je jedna vrsta sudske statistike. Ja bih se pozvao kao napadom na život i telo, to su najozbiljnije povrede i kada do toga dođe akcija se prekida. To govori o nameri da postoji celishodna akcija. Taj cilj se već ispunio. Nema potrebe da se sakati jer nije to bio cilj. Kada bi bio u pitanju patološki afekat treba uzeti u obzir da su ovakve povrede došle u određenoj situaciji u kojoj nije bilo ni vremena da nešto duže traje, a mislim da sve što se odigralo oko ubistva pevačice nije trajalo duže od minut, dva. Jer su povrede bile u nizu - naglašava on.
On zaključuje da su povrede na glavi Jelene Marjanović nanete jedna za drugom, te se samim tim govori o ubistvu iz strasti.

...
Kostic je vodio slucaj ,ne Dosen,,Zoranov skolski drugar sigurno nije ,covek je znatno stariji ,vidi se...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back