Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima ga vise od pola Srbije i tu ti ne vredi da se licno boris jer je drzava to dopustila da ta Petreusova kompanija prakticno ima monopol na polju kablovskih operatera...
Stavljao sam ovde vec sve te naslove i preuzimanja srpskih kablovskih operatera od strane doticnog CIA Direktora...
Sem toga bilo je naslova i o bas kupovini GRAND-a... i sl...

...

Eto, to je to. To je sve maslo SBB-a da bi se domogao Borče, jer smo ovde osuđeni na Radijus Vektor. :whistling:

- - - - - - - - - -

Ja ne znam da li je moguca opcija to jer celo moje naselje ima SBB.

Sve zavisi od operatera. Ovde u Borči je glavni Radijus, ima onih paketa Telekoma, Total TV-a, KBC net najgori mogući itd...

Jelena je stradala u periodu punog meseca koji je trajao do 7 aprila

Od 23 marta pa do 7 aprila 2016

Satanisti su u tom periodu slavili njihovu verziju "easter-a" 27 marta...

- - - - - - - - - -

Dakle medijsku situaciju smo definisali...
Znamo ko kontrolise medije...
A videsmo i ko kontrolise estradu...

Ajde sad nazad na slucaj...
Ko je Šipku zvao?
Da li neko iz MUP-a ko se takodje bori za istinu ili neko ko muti vodu?

...
Sipku su zvali prvo Krsmanovici koliko je meni poznato...

Ne znam za poziv "taksiste" sam prvi put cuo pre vise od mesec dana ,negde krajem septembra ,malo bilo proslo kada je ovaj uhapsen...

- - - - - - - - - -

Ja mislim da neko ko muti vodu ,ometac,,,,zato sto krtice ne mogu samo da postoje u 29 novembru ,nego to mora biti na visem nivou ,taj detalj je "zaboravio" ,,,i zato sto navodni " taksista",nije mogao za par sekundi sve ono da vidi ,znaci laze....

- - - - - - - - - -

Ako samo kaze ometaci u 29 novembru ,ili ometac ,,,to bi znacilo da je /su neki nizi cinovnici umesani ,,,a zapostavlja ono drugo ....to bi bilo insuiniranje na smenjenog inspektora mozda ,,,,namerno insuiniranje ....tj.skretanje paznje ....smenjeni inspektor nije davao nalog za lokaciju telefona ,nije usmeravao pretragu ,,,,tako da ta prica ne drzi vodu

Posle rada istraznih organa na ovom slucaju gotovo svakodnevno vise od godinu ipo dana... Da misli da postoji neki taksista, koji nije saslusan u policiji(kako kaze Sipka), a koji je video Jelenu na nasipu kako nevoljno ulazi u neki auto moze samo klasicna budala!

- - - - - - - - - -

Sipku su zvali prvo Krsmanovici koliko je meni poznato...
Nije ga niko zvao, covek se nametnuo i iskoristio ih....

Dakle medijsku situaciju smo definisali...
Znamo ko kontrolise medije...
A videsmo i ko kontrolise estradu...

Ajde sad nazad na slucaj...
Ko je Šipku zvao?
Da li neko iz MUP-a ko se takodje bori za istinu ili neko ko muti vodu?

...

Neko ko muti vodu!
Otkad se pojavio,Sipka mnogo smeta,pa se pozivalo na linc na njega,pa prijetnje za uznemiravanje javnosti,pokusaji omalovazavanja,pa rusenje profila,eto vidimo i pozivi?
Njegovu pretpostavku o nacinu izvrsenja zlocina znamo i on od nje ne odstupa!
vecina ovih stvari je bila iz "kuhinje" Marj....?

Nije ga niko zvao, covek se nametnuo i iskoristio ih....

Njegovo prvo oglasavanje je bilo 14.septembra kad je uzburkao javnost a osumnjiceni je uhapsen 15.og uvece. Narod je to odmah povezao i svi su dugo mislili da to ima veze sa Sipkom.

- - - - - - - - - -

Sto se nisu pre pojavili ti lazni svedoci ,nego kada su ovoga uhapsili ,onda se svi javljaju ,svi sve vide ,svi sve znaju ,samo niko zlocin nije video,znaci lazu ...poslati su samo da skrecu paznju ,istragu ...

Zato sto srbi obozavaju da se pojave u medijima i ogrebu sa parce slave.

"Razdaljina između prve i druge rampe je 1.685 metara, a to znači da je mogao da je izgubi iz vida samo ako je stigla do druge rampe. Nema šanse da on sa mesta na kom je, prema sopstvenoj izjavi, stajao ne vidi ukoliko bi joj se nešto dogodilo u blizini mesta na kom je telo pronađeno", objašnjava Nenad Šipka. Osim toga, kako navodi, mesto na kom je pronađena samo je 350 metara od stadiona, pa je to još jedna činjenica koja ukazuje da bi neko morao da vidi ili čuje da se nešto dešava.

Eto vidite kako je Sipka menjao svoje vidjenje zlocina ...nije isto ono sto je pre pricao ,sa ovim posle javljanja "svedoka" ,,,.

- - - - - - - - - -

Na osnovu uvida u detaljne analize u koje je imao Kurir, stoji da su forenzičari došli do zaključka da je jelelnino telo bačeno u kanal, nakon što je policija završila potragu u noći kada je nestala: "Taj ko je dovezao telo znao je da je potraga završena. To je mogao da sazna samo na dva načina - tako što je sam bio tamo ili je imao pomagača koji mu je dojavio da na nasipu nema više nikoga. To znači da su ubica ili saučesnik bili na nasipu i koordinirali kada da je bezbedno telo bude bačeno", objašnjava za Kurir direktor CFI doktor Nenad Šipka. On ukazuje na fotografije sa mesta zločina, na kojima se vidi da je u blizini dela kanala u kom je telo pronađeno zemljani put kojim su kola mogla da se dovezu do tog mesta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back