Majole
Ističe se
- Poruka
- 2.368
Ja i ne gledam tv sem stranih kanala. I to biram sta cu da gledam jer je SBB prvi uveo mogucnost "72 sata unazad". Ja biram sta cu da gledam. Na meti tv prijemnika su penzioneri najvise.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ga vise od pola Srbije i tu ti ne vredi da se licno boris jer je drzava to dopustila da ta Petreusova kompanija prakticno ima monopol na polju kablovskih operatera...
Stavljao sam ovde vec sve te naslove i preuzimanja srpskih kablovskih operatera od strane doticnog CIA Direktora...
Sem toga bilo je naslova i o bas kupovini GRAND-a... i sl...
...

Ja ne znam da li je moguca opcija to jer celo moje naselje ima SBB.
Sipku su zvali prvo Krsmanovici koliko je meni poznato...Dakle medijsku situaciju smo definisali...
Znamo ko kontrolise medije...
A videsmo i ko kontrolise estradu...
Ajde sad nazad na slucaj...
Ko je Šipku zvao?
Da li neko iz MUP-a ko se takodje bori za istinu ili neko ko muti vodu?
...
Jelena je stradala u periodu punog meseca koji je trajao do 7 aprila
Od 23 marta pa do 7 aprila 2016
Satanisti su u tom periodu slavili njihovu verziju "easter-a" 27 marta...
- - - - - - - - - -
Sipku su zvali prvo Krsmanovici koliko je meni poznato...
Nije ga niko zvao, covek se nametnuo i iskoristio ih....Sipku su zvali prvo Krsmanovici koliko je meni poznato...
Dakle medijsku situaciju smo definisali...
Znamo ko kontrolise medije...
A videsmo i ko kontrolise estradu...
Ajde sad nazad na slucaj...
Ko je Šipku zvao?
Da li neko iz MUP-a ko se takodje bori za istinu ili neko ko muti vodu?
...
Nije ga niko zvao, covek se nametnuo i iskoristio ih....
Sto se nisu pre pojavili ti lazni svedoci ,nego kada su ovoga uhapsili ,onda se svi javljaju ,svi sve vide ,svi sve znaju ,samo niko zlocin nije video,znaci lazu ...poslati su samo da skrecu paznju ,istragu ...
Ja mislim da je 14.og zvanicno prvi put na Pinku izneo svoju teoriju.
- - - - - - - - - -
Ispravka,09.09 ,jutarnji program "Dea i Sarapa". To je prvi put da je izneo teoriju.
Davao je on izjave i u medijima ,znatno pre,,,
- - - - - - - - - -
Imao je podrsku od stampanih najvise od SrbijeDanas ,,,na televiziji pink ,happy...