Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a sto toliko mrzis Šipku, razumela bih ako bi u isto vreme dok pljujes Šipku, pljuvao i po policiji, predsedniku koji je lagao, medijima koji su dobro profitirali i iskoristili ako ne i ucestvovali u ubijanju iste. Zašto si samo Šipku izdvojio od ovoliko prevaranata na sve strane ?
Ja zaista ne mrzim coveka... Zao mi je sto obmanjuje ljude, a imao sam zelju da ga cenim s obzirom da se fino i kulrurno ponasa... Ono sto govori(na jako fin nacin) velike su gluposti...

- - - - - - - - - -

14565_tema-jelena-01_iff.jpg

14565_tema-jelena-01_iff-Copy-400x240 (1).jpg

To su objavili kao slike njene majice... Koliko vidim tu se mogu primetiti i tragovi vucenja, kao i prljavstina s povrsina koja je ostala na majici kada je telo izvlaceno...

Pogledajte prilog 463644

Ovo je ta jedna slika prilikom izvlacenja i ne znam kako je Sipka video okovratnik(mislim da se radi o cistoj prevari s njegove strane).... On je to ubacio u svoju pricu koju ce eventualno pokriti recima da ima "pouzdane informacije".... A inace on nema nista, to su gluposti... Gluposti ravne onoj s varikinom koju je umislio, a vala i na njoj se zaradilo...
Na predhodnim slikama se vidi kako joj je majica krvava u donjem delu.. Smatram da je i to nastalo prilikom vucenja kada se majca guzvala(ili kako bih rekao naborala u donjem delu), s obzirom da ju je vukao za noge...

A gde ste vi svi, a i Sipka inace videli taj cuveni okovratnik, na kojoj slici?
I posto ste objasnili da je mogla biti obucena. a da se okovratnik ne okrvavi tako sto ce joj necim zastititi glavu, jos mi objasnite kako je dovezena na nasip a da joj krv nije curela na okovratnik...?
i to su ubice smišljeno uradili da sto više zamrse slučaj. Jedno je sigurno, nije ubijena na nasipu, ko zna gde se ubistvo desilo, posle je presvukli da daju Zoranu i olakšavajuću okolnost dok su mu je upravo smestili njemu ispred nosa( znaci prvi osumnjičeni kao i uvek biće muž, još na nasipu gde se sve vidi) poslužili su se i nekim trikovima kao ovo sa majicom , patikama, čarapama ....sve je to namerno tako uradjeno, ne zato sto se nije imalo vremena.Ovo samo u slučaju ucene, mada moje lično mišljenje da je porodica ili ti Zorica svojevoljno pristala na ovaj eksperiment u zamenu za npr reket koji je trebala da plati gazdama. Majka od malena manipuliše sa sinom tako da nije bilo teško ubediti Zorana, a kasnije i ostale....

To su slike kada su je prebacili u mrtvačnicu i skinuli...
A ovo je slika kada je izvađena iz vode...u transportu je krvarila,što se vidi na tim slikama koje si objavio...

dDSNGYl.jpg

Mislim da je udarana u potiljak, kao i da joj se krv slivala sa zadnje strane vrata na zadnju stranu majice... Slike koje sam ja ostavio su cini mi se zadnja strana majice.... Sliku koju si ti postavila je prednja strana... A za tu sliku mislim da postoje mnoge opcije... Moguce je da je tako izgledao taj deo kada je ona izvucena, a da je kasnije skidanjem uflekan krvlju... Moguce je i da se ne radi o autenticnoj fotografiji, jer je novinarima u interesu da imaju prostora za misteriozne price..Pazite ovde je slika okovratnika i ona je tu sa razlogom.... Da nije bilo price o okovratniku te slike ne bi nikada bilo... Ova ima svoj perfidni novinarski razlog...

- - - - - - - - - -

i to su ubice smišljeno uradili da sto više zamrse slučaj. Jedno je sigurno, nije ubijena na nasipu, ko zna gde se ubistvo desilo, posle je presvukli da daju Zoranu i olakšavajuću okolnost dok su mu je upravo smestili njemu ispred nosa( znaci prvi osumnjičeni kao i uvek biće muž, još na nasipu gde se sve vidi) poslužili su se i nekim trikovima kao ovo sa majicom , patikama, čarapama ....sve je to namerno tako uradjeno, ne zato sto se nije imalo vremena.Ovo samo u slučaju ucene, mada moje lično mišljenje da je porodica ili ti Zorica svojevoljno pristala na ovaj eksperiment u zamenu za npr reket koji je trebala da plati gazdama. Majka od malena manipuliše sa sinom tako da nije bilo teško ubediti Zorana, a kasnije i ostale....

O Boze :dash:

‘.Pazite ovde je slika okovratnika i ona je tu sa razlogom.... Da nije bilo price o okovratniku te slike ne bi nikada bilo... Ova ima svoj perfidni novinarski razlog...’-kiriku. E bas to!

- - - - - - - - - -

‘Ja zaista ne mrzim coveka... Zao mi je sto obmanjuje ljude, a imao sam zelju da ga cenim s obzirom da se fino i kulrurno ponasa... Ono sto govori(na jako fin nacin) velike su gluposti...’-kiriku. Samo on po tvom mišljenju obmanjuje ljude?

Zakljuceno je tako zato sto jeste ,nego vi glumite ludilo

- - - - - - - - - -

Prosle godine si bila aktivnija na ovoj temi ,i sada postavljas neka pitanja ...kao ne znas?!

Zaključio si ti sa Gromom jer vam tako odgovara. Čuj, Grom postavio po frejmovima i vidi se da nema modrice kada stoji daleko od kamere. Pa, nije snimak nastao za potrebe premijere u Holivudu, naravno da se ne vidi modrica kad je predaleko u nekom mraku.

Modrica se čak i vidi sasvim normalno, ja nisam primetila da je "nije bilo" dok nije prišla stolu.

‘.Pazite ovde je slika okovratnika i ona je tu sa razlogom.... Da nije bilo price o okovratniku te slike ne bi nikada bilo... Ova ima svoj perfidni novinarski razlog...’-kiriku. E bas to!

- - - - - - - - - -

‘Ja zaista ne mrzim coveka... Zao mi je sto obmanjuje ljude, a imao sam zelju da ga cenim s obzirom da se fino i kulrurno ponasa... Ono sto govori(na jako fin nacin) velike su gluposti...’-kiriku. Samo on po tvom mišljenju obmanjuje ljude?

Naravno da ne..Obmanjuju i novinari... Ti zelis da ja kazem da obmanjuju i politicari? Pa naravno, ali ovo je obicno ubistvo iz strasti, politica i tajkuni treba da budu u hiljdu tema u negativnom kontekstu, ali sa ovim ubistvom sigurno nisu direktno povezani....

rocky je veoma fina i drustvena persona i vrlo detaljan u analiziranju celog slučaja, ali vi očigledno ne citate pažljivo šta on piše, ja ni u jednom trenutku nisam skapitala da brani Marjanovice već da ga ne zadovoljava kao ni mene polovicna istina.

Fina i društvena? Takva osoba ne časti psovkama onog ko ima drugačije razmišljanje od njega. Ne preti blokiranjem. Ne znam ni šta postiže tim blokiranjem ovde, kako god...

Da, brani ih. Kasno si se uključio/la u temu. I Roki je nešto skoro registrovan iako ima već skoro 4 800 postova na forumu...

Jel ima neko da mi objasni ovo;
Ajde navukli su joj majicu preko glave koju su zamotali u nesto, ali kako su je dovezli do nasipa, nosili do kanala i ubacili u njega, a da se okovratnik ne isfleka, ali se zato kasnije isflekao dok je telo vozeno na obdukciju?
Ne znam zasto bi neko sve to radio, ali ne znam ni kako da vam dokazem da lupate osim ovako...
Neko je ubio pa brisao sve, pa obukao cistu odecu pa pazio da se ne isfleka(valjda da bi provalili da ju je oblacio), pa dovozio telo tamo gde ga traze... O zemljo otvori se!!!! I sve to sto se radi s lesom je u stvari dodatno ostavljanje tragova.. Pa pobogu ljudi makar bi ga valjda bacili negde da se ne nadje.... Da li ste vi ludi !!!!!!!?????

Poslednja izmena:
Šta me briga ako su i mutni...nisu im oni stavljali riječi u usta kada su ih intervjuisali...
Sjećam se snimka kada V. onako skrušeno pita okupljene novinare šta da radi...i da li da angažuje advokata...kao ne zna on kako da postupi...
A radi se o onom prvom danu kada je otkriven Jecin leš,i kada joj je muž uhapšen.
Kakva gluma...onakvog naivca bi teško i profesionalac odglumio...mutljag brate...

- - - - - - - - - -

Ako ti je normalno da je presvučena,onda se i ti slažeš da je neko od Marjanovića krivac...:)

Po njemu su verovatno krivi zato što nisu pazili na štrik kada su masoni, iluminati, vitezovi templari, jezuiti, D.J.V., Vučko i okultni brojevi krali stvari da bi ubili Jelenu i posle je presvukli.

zoran je bio mamin i tatin ljubimac , a on odbačenik, zapostavljeni uljez odrasta u buntovnika, u njemu je ogromna potisnuta mržnja prema majčinim i zoranovom ‘talentima’, životnom stilu, društvu u kojem se krecu, jeleni kao pevačici muzike koje se grozi, ljudi koji mu se gade..... Miloš nikada nije voleo svoju porodicu. Njegove pesme i imidž su zapravo bunt i mržnja prema rodjenoj porodici.

Makar u nečemu da se složimo.

Pogledajte prilog 463644

Ovo je ta jedna slika prilikom izvlacenja i ne znam kako je Sipka video okovratnik(mislim da se radi o cistoj prevari s njegove strane).... On je to ubacio u svoju pricu koju ce eventualno pokriti recima da ima "pouzdane informacije".... A inace on nema nista, to su gluposti... Gluposti ravne onoj s varikinom koju je umislio, a vala i na njoj se zaradilo...
Na predhodnim slikama se vidi kako joj je majica krvava u donjem delu.. Smatram da je i to nastalo prilikom vucenja kada se majca guzvala(ili kako bih rekao naborala u donjem delu), s obzirom da ju je vukao za noge...

Ako je vukao, ostali bi tragovi krvi na travi/zemlji. Kako psi nisu nanjušili krv? Nisu doveli lokalne pse lutalice da je traže...

Sto se tice Zoranovih pantalona on se verovatno presvukao u tih par sati do odlaska u policiju da prijavi i do dolaska novinara... E sad moguc je ovaj scenario... Tragovi blata su (mikro tragovi) koji su kao fleke ostali na njegovim nogama nakon presvlacenja(koje je obavlljeno kada mu je vladimir doneo odecu i obucu,carape), a zatim i presli na druge maskirne pantalone u kojima je slikan za novine na nasipu i u kojima je bio to vece... Smatram da su to mikro tragovi i da je to moguce.. E te druge maskirne pantalone nije smeo niti hteo da unisti(jer to stvara sumnju)... One su mu oduzete... Nije se nadao, ali i na njima su nadjeni tragovi... Mislim da se od prilike tako nesto desilo..

Mislim da je udarana u potiljak, kao i da joj se krv slivala sa zadnje strane vrata na zadnju stranu majice... Slike koje sam ja ostavio su cini mi se zadnja strana majice.... Sliku koju si ti postavila je prednja strana... A za tu sliku mislim da postoje mnoge opcije... Moguce je da je tako izgledao taj deo kada je ona izvucena, a da je kasnije skidanjem uflekan krvlju... Moguce je i da se ne radi o autenticnoj fotografiji, jer je novinarima u interesu da imaju prostora za misteriozne price..Pazite ovde je slika okovratnika i ona je tu sa razlogom.... Da nije bilo price o okovratniku te slike ne bi nikada bilo... Ova ima svoj perfidni novinarski razlog...

Bila je objavljena i slika prednjeg dela majice nakon transporta, takođe je bila krvava kao i ova koju si postavio.

Ta slika gde je čist okovratnik, sigurno je slikano celo njeno lice, ali hvala Bogu kropovali su sliku.

Ako je vukao, ostali bi tragovi krvi na travi/zemlji. Kako psi nisu nanjušili krv? Nisu doveli lokalne pse lutalice da je traže...

Pa verovatno da su ostali tragovi koji mozda nisu upadljivi, ali koje su forenzicari prepoznali kao tragove vucenja...
Ej dosadna si vise sa tim psima majke mi, nisi normalna...

- - - - - - - - - -

Bila je objavljena i slika prednjeg dela majice nakon transporta, takođe je bila krvava kao i ova koju si postavio.

Ta slika gde je čist okovratnik, sigurno je slikano celo njeno lice, ali hvala Bogu kropovali su sliku.

Znaci nakon transporta se skroz istumbala, okretali je na sve strane...?
Pazi po meni je na kraju krajeva sasvim moguce da i onako moze da izgleda okovratnik osobe ubijene na nacin kako je ona ubijena(i telom koje je bilo 20h u zabokrecini)......

Poslednja izmena:
Jel ima neko da mi objasni ovo;
Ajde navukli su joj majicu preko glave koju su zamotali u nesto, ali kako su je dovezli do nasipa, nosili do kanala i ubacili u njega, a da se okovratnik ne isfleka, ali se zato kasnije isflekao dok je telo vozeno na obdukciju?
Ne znam zasto bi neko sve to radio, ali ne znam ni kako da vam dokazem da lupate osim ovako...
Neko je ubio pa brisao sve, pa obukao cistu odecu pa pazio da se ne isfleka(valjda da bi provalili da ju je oblacio), pa dovozio telo tamo gde ga traze... O zemljo otvori se!!!! I sve to sto se radi s lesom je u stvari dodatno ostavljanje tragova.. Pa pobogu ljudi makar bi ga valjda bacili negde da se ne nadje.... Da li ste vi ludi !!!!!!!?????

Dok je transportovana do nasipa bila je umotana u to nešto, da ne bi bilo krvi po prevoznom sredstvu. Kada je transportovana na obdukciju, nije bila umotana već je bila u onoj crnoj kesi.

- - - - - - - - - -

Pa verovatno da su ostali tragovi koji mozda nisu upadljivi, ali koje su forenzicari prepoznali kao tragove vucenja...
Ej dosadna si vise sa tim psima majke mi, nisi normalna...

- - - - - - - - - -

Znaci nakon transporta se skroz istumbala, okretali je na sve strane...?

Znam da sam dosadna, ali čemu onda oni služe i šta ih to razlikuje od ostalih pasa? Pa, obučeni su da nanjuše nešto određeno. Ako je nisu nanjušili uveče, kako su ujutru?

Dok je transportovana do nasipa bila je umotana u to nešto, da ne bi bilo krvi po prevoznom sredstvu. Kada je transportovana na obdukciju, nije bila umotana već je bila u onoj crnoj kesi.
?
Aha... I dok je nosena posle do kanla... I krv nikako nije mogla da se slije na dole, niz vrat? Da je nisu mozda prevozili tako sto su je drzali za noge da visi s glavom na dole, a dole poturili da u nesto kaplje krv??? A zasto su to radili, zasto???? O Boze poludecu od vas sa ove teme...

Znam da sam dosadna, ali čemu onda oni služe i šta ih to razlikuje od ostalih pasa? Pa, obučeni su da nanjuše nešto određeno. Ako je nisu nanjušili uveče, kako su ujutru?

Da su se spustili niz te livade do kanala i kod tog mesta gde se to desilo ili gde je bila trenerka, mozda, ali mozda bi se tu psi zadrzali, kruzili pa bi provalili da neceg ima... Kada bi to moglo kako ti mislis nikakav vodic ne bi bio potreban. Nego pustis pse na povrsinu velicine 20 fudbalskih terena i ides za njima... Potrebno je bilo da se proveri da nije negde pala, da nije upala u vodu(mocvarni deo sa druge strane staze 15m od staze)... Verovatno da je ta duzina od oko 1800m sa psima predjena to vece...Mozda su prosli i stranu koja je cista, ali lepo kaze onaj svedok da cistinu nisu pretrazivali, niti su isli do kanala koji je 100ak m od staze....

- - - - - - - - - -

Ako je nasip onda je ubijena u kanalu.

Pa pazi mislim da nije bilo tog kanala da je mozda ne bi ni stigao... On je ipak prevelik da se preskoci(mada oni mozda nisu ni znali kako on izgleda niti da postoji), bio je sakriven od siblja.. Kada je ona dotrcala do njega verovatno je nastavila paralelno sa njim da trci, to ju je malo usporilo i on je uspeo da je stigne..... Usmrtio je verovatno blizu kanala...

To jedino moze da objasni cistu majicu,mada sveza krv moze odmah da se spere hladnom vodom. E sad...kako objasniti skorenu krv na licu.

Pa ne znamo da li je bilo skorele krvi na licu.... Ali, predpostavljam da se krv zgrusava i u vodi... Mozda sporije, ali svakako da se na neki nacin zgrusava... Na kraju krajeva nemoguce da forenzicari ne znaju sta rade...

Da su se spustili niz te livade do kanala i kod tog mesta gde se to desilo ili gde je bila trenerka, mozda, ali mozda bi se tu psi zadrzali, kruzili pa bi provalili da neceg ima... Kada bi to moglo kako ti mislis nikakav vodic ne bi bio potreban. Nego pustis pse na povrsinu velicine 20 fudbalskih terena i ides za njima... Potrebno je bilo da se proveri da nije negde pala, da nije upala u vodu(mocvarni deo sa druge strane staze 15m od staze)... Verovatno da je ta duzina od oko 1800m sa psima predjena to vece...Mozda su prosli i stranu koja je cista, ali lepo kaze onaj svedok da cistinu nisu pretrazivali, niti su isli do kanala koji je 100ak m od staze....

- - - - - - - - - -

Pa pazi mislim da nije bilo tog kanala da je mozda ne bi ni stigao... On je ipak prevelik da se preskoci(mada oni mozda nisu ni znali kako on izgleda niti da postoji), bio je sakriven od siblja.. Kada je ona dotrcala do njega verovatno je nastavila paralelno sa njim da trci, to ju je malo usporilo i on je uspeo da je stigne..... Usmrtio je verovatno blizu kanala...

Ne verujem da nisu znali da je tu kanal! Jelenini prijatelji i njena familija su rekli da je i ranije trčala tamo. Nas dve smo išle u istu osnovnu školu, tamo se trčao kros. Baš na toj poljani, ne na nasipu gore. Za kanal su znali.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back