40 godina robije je dovoljno veliki motiv za "zamjavanje" na svaki moguci nacin,po cijenu svega!
Kao sto Z rece "Idemo dalje,nema predaje"?
Ali zbog ljubavi,jedna majka dvoje djece,praviti ovakav cirkus,to mi nekako nije logicno?
Doduse ja jos nikad nisam vidjela pametnu ,zaljubljenu zenu,ukljucujuci i sebe

A nisam bas ni upucena u to koliko ludilo moze daleko ici?
A evo i dokaz za to! Na FB raspravljati o svom djetetu? Ludilo,tesko!
Zorica Zoka
13 hrs
Jel zna neko da mi objasni TACNO znacenje reci "kopile"? To je rec koji pojedini koriste za opisivanje mog malog sina, mog malog andjelcica... Predpostavljam da je pogrdna rec, pa onda postavljam pitanje koji um moze da vredja dete i do koje tacke je ovo sve doslo. Ostrasceni zlom, nekontrolisano gaze sve. Sve je ovo rezultat pisanja novinarskih lazi.
Like
Show more reactions
Share
18 18
Comments
Adisa Maslic
Adisa Maslic Kao nezna se ko mu je otac bas ruzno i podlo
LikeShow more reactions · 13 hrs
Remove
Zorica Zoka
Zorica Zoka E, to pisu za mog malog sina, koji i te kako zna ko mu je otac i cije prezime nosi. A i ona decica koja ne znaju ko im je tata, greh je nazvati ih bilo kako osim andjelcici, jer oni to zaista i jesu. A, takodje jedno je sigurno OD BOGA SMO SVI.
LikeShow more reactions · 5 · 12 hrs · Edited
Remove
Adisa Maslic
Adisa Maslic Bas mi je zao ali neka ima Boga
LikeShow more reactions · 1 · 13 hrs
Remove
Zorica Zoka
Zorica Zoka Meni nije vise ni zao. Ovaj narod dobija ono sto je i zasluzio, tesko njima sa njima
LikeShow more reactions · 5 · 13 hrs
Remove
Zorica Zoka
Zorica Zoka To cak ni na guglu ne postoji sta tacno znaci ta rec. Ja sam guglala da vidim sta je vise to kopile
LikeShow more reactions · 2 · 13 hrs
Remove
Zorica Zoka
Zorica Zoka Strasno
Remove
Jovana Kragovic
Jovana Kragovic Direktor ?e im svima podeliti otkaze jednog dana.????
Remove
Biljana Petkovic
Biljana Petkovic Samo bolesni umovi mogu za necije dete izgovoriti tako ruznu i pogrdnu rec!! Svako dete na ovom svetu je andjeo za sebe i svoje roditelje! Sramota!!!
LikeShow more reactions · 1 · 13 hrs
Remove
Zorica Zoka
Zorica Zoka Direktor samo jede i smeje se, zabole njega uvce ovo malo. Gospodin covek
LikeShow more reactions · 5 · 13 hrs
Remove
Bojana Milentijevic
Bojana Milentijevic "kopile",meni to lici na nekog ko je zavrsio samo prvi razred a zeli da napise kao pile,a :-D
LikeShow more reactions · 5 · 12 hrs
Remove
Zorica Zoka
Zorica Zoka Hahaha
LikeShow more reactions · 12 hrs
Remove
Mirjana Ostoji?
Mirjana Ostoji? Kopile je ustvari termin koji se upotrebljava za dijete ?iji se otac ne zna. ?esto ova rije? se koristi i za vanbra?no dijete, ili dijete ?iji se otac zna, ali ne želi da prizna, odgaja ili na bilo koji na?in vodi brigu o djetetu.
Interesanto je da vremenom je ova rije? postala jedna od ?eš?ih psovki koje se upotrebljavaju na našim prostorima.
LikeShow more reactions · 3 · 12 hrs
Remove
Mirjana Ostoji?
Mirjana Ostoji? Moram pohvaliti logiku Bojana Milentijevic jer etimološki gledano rije? je nastala od : kao pile, dakle nije dijete kojem se tepa! Naravno Zorica Zoka pojašnjenja dokazuju da tvoj sin nije kopile jer po definiciji to nije, a djeca su najljepše što imam...See More
LikeShow more reactions · 3 · 12 hrs
Remove
Helena Traore
Helena Traore Za odrasle me boli dupe, nek svako slobodno pri?a sta misli, na to ima pravo, na to svi imamo pravo.
Al djecu se ne smije dirati!!!
LikeShow more reactions · 1 · 11 hrs · Edited
Remove
Radmila Curcic
Radmila Curcic Deca su Andjeli. Decu ne treba pominjati, a najmanje nazivati pogrdnim imenima.
LikeShow more reactions · 10 hrs
Remove
Slavica Lazarevic
Slavica Lazarevic Odvratno,mislila sam da je ta rec izkorenjena,ali losi ljudi je jos koristi i kako ljude odrasle nije sramota da diraju dete,majcinstvo
LikeShow more reactions · 10 hrs
Remove
Goga Rogan
Goga Rogan Auuu nedopustivo!!! Pa, dal oni imaju mozga, otkud ?e dete tako zvati, stoka bez repa!!! ??
LikeShow more reactions · 2 hrs
Remove
Kruna Marjanovic
Kruna Marjanovic ??? ?? ?? ??? ???? ??. ?? ???? ?? ????? ?? ??? ?? ???? ?? ???? ????????.??? ????? ??? ????,???? ???? ?? ?????.??? ?????? ?? ?????.??? ??????? ???? ,???? ??? ?????? ?? ???????? ??? ????? ????.???? ????? ?? ?? ??? ?????? ? ?????????.
LikeShow more reactions · 2 hrs