Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ona zamajava narod ,a advokati drze sve pod kontrolom ,to je njihova uloga sto se njih tice

Novinari pojedini i dalje spinuju ,...

Pokusavam jos uvek da u potpunosti razumem Radinu ulogu i Latifinu ,...

Rada ih je prozivala ,znate i sami kako ....

A Latifa navodila javnost da je kao neka zena ubica ,tiganj ,i takve gluposti pominjane...

- - - - - - - - - -

Ma sve je to u sustini igra ,zajebancija sa ovim narodom,,,a pokojnica zrtva

40 godina robije je dovoljno veliki motiv za "zamjavanje" na svaki moguci nacin,po cijenu svega!
Kao sto Z rece "Idemo dalje,nema predaje"?

Ali zbog ljubavi,jedna majka dvoje djece,praviti ovakav cirkus,to mi nekako nije logicno?
Doduse ja jos nikad nisam vidjela pametnu ,zaljubljenu zenu,ukljucujuci i sebe :)
A nisam bas ni upucena u to koliko ludilo moze daleko ici?

A evo i dokaz za to! Na FB raspravljati o svom djetetu? Ludilo,tesko!

Zorica Zoka
13 hrs
Jel zna neko da mi objasni TACNO znacenje reci "kopile"? To je rec koji pojedini koriste za opisivanje mog malog sina, mog malog andjelcica... Predpostavljam da je pogrdna rec, pa onda postavljam pitanje koji um moze da vredja dete i do koje tacke je ovo sve doslo. Ostrasceni zlom, nekontrolisano gaze sve. Sve je ovo rezultat pisanja novinarskih lazi.
Like
Show more reactions
Share
18 18
Comments
Adisa Maslic
Adisa Maslic Kao nezna se ko mu je otac bas ruzno i podlo
LikeShow more reactions · 13 hrs
Remove
Zorica Zoka
Zorica Zoka E, to pisu za mog malog sina, koji i te kako zna ko mu je otac i cije prezime nosi. A i ona decica koja ne znaju ko im je tata, greh je nazvati ih bilo kako osim andjelcici, jer oni to zaista i jesu. A, takodje jedno je sigurno OD BOGA SMO SVI.
LikeShow more reactions · 5 · 12 hrs · Edited
Remove
Adisa Maslic
Adisa Maslic Bas mi je zao ali neka ima Boga
LikeShow more reactions · 1 · 13 hrs
Remove
Zorica Zoka
Zorica Zoka Meni nije vise ni zao. Ovaj narod dobija ono sto je i zasluzio, tesko njima sa njima
LikeShow more reactions · 5 · 13 hrs
Remove
Zorica Zoka
Zorica Zoka To cak ni na guglu ne postoji sta tacno znaci ta rec. Ja sam guglala da vidim sta je vise to kopile
LikeShow more reactions · 2 · 13 hrs
Remove
Zorica Zoka
Zorica Zoka Strasno
Remove
Jovana Kragovic
Jovana Kragovic Direktor ?e im svima podeliti otkaze jednog dana.????
Remove
Biljana Petkovic
Biljana Petkovic Samo bolesni umovi mogu za necije dete izgovoriti tako ruznu i pogrdnu rec!! Svako dete na ovom svetu je andjeo za sebe i svoje roditelje! Sramota!!!
LikeShow more reactions · 1 · 13 hrs
Remove
Zorica Zoka
Zorica Zoka Direktor samo jede i smeje se, zabole njega uvce ovo malo. Gospodin covek
LikeShow more reactions · 5 · 13 hrs
Remove
Bojana Milentijevic
Bojana Milentijevic "kopile",meni to lici na nekog ko je zavrsio samo prvi razred a zeli da napise kao pile,a :-D
LikeShow more reactions · 5 · 12 hrs
Remove
Zorica Zoka
Zorica Zoka Hahaha
LikeShow more reactions · 12 hrs
Remove
Mirjana Ostoji?
Mirjana Ostoji? Kopile je ustvari termin koji se upotrebljava za dijete ?iji se otac ne zna. ?esto ova rije? se koristi i za vanbra?no dijete, ili dijete ?iji se otac zna, ali ne želi da prizna, odgaja ili na bilo koji na?in vodi brigu o djetetu.

Interesanto je da vremenom je ova rije? postala jedna od ?eš?ih psovki koje se upotrebljavaju na našim prostorima.
LikeShow more reactions · 3 · 12 hrs
Remove
Mirjana Ostoji?
Mirjana Ostoji? Moram pohvaliti logiku Bojana Milentijevic jer etimološki gledano rije? je nastala od : kao pile, dakle nije dijete kojem se tepa! Naravno Zorica Zoka pojašnjenja dokazuju da tvoj sin nije kopile jer po definiciji to nije, a djeca su najljepše što imam...See More
LikeShow more reactions · 3 · 12 hrs
Remove
Helena Traore
Helena Traore Za odrasle me boli dupe, nek svako slobodno pri?a sta misli, na to ima pravo, na to svi imamo pravo.
Al djecu se ne smije dirati!!!
LikeShow more reactions · 1 · 11 hrs · Edited
Remove
Radmila Curcic
Radmila Curcic Deca su Andjeli. Decu ne treba pominjati, a najmanje nazivati pogrdnim imenima.
LikeShow more reactions · 10 hrs
Remove
Slavica Lazarevic
Slavica Lazarevic Odvratno,mislila sam da je ta rec izkorenjena,ali losi ljudi je jos koristi i kako ljude odrasle nije sramota da diraju dete,majcinstvo
LikeShow more reactions · 10 hrs
Remove
Goga Rogan
Goga Rogan Auuu nedopustivo!!! Pa, dal oni imaju mozga, otkud ?e dete tako zvati, stoka bez repa!!! ??
LikeShow more reactions · 2 hrs
Remove
Kruna Marjanovic
Kruna Marjanovic ??? ?? ?? ??? ???? ??. ?? ???? ?? ????? ?? ??? ?? ???? ?? ???? ????????.??? ????? ??? ????,???? ???? ?? ?????.??? ?????? ?? ?????.??? ??????? ???? ,???? ??? ?????? ?? ???????? ??? ????? ????.???? ????? ?? ?? ??? ?????? ? ?????????.
LikeShow more reactions · 2 hrs

Poslednja izmena:
Novine su sve i svasta pisale i navodile vodenicu da je on kriv ,a ostale nisu ni takli,i to od pocetka ,zato sam i napisao opet da je ovo u startu uradjeno ,verujem da bi slucaj bio resen.....

Sada se opet to radi od pojedinih medija ,a niko ne sme da napise ,kaze ,da se uradi revizija istrage da se tacno utvrdi sta i kako ,gde je zapelo?!

Bas upravo ono sto je Spasic odavno rekao ,i sto je proslo prilicno nezapazeno ,,jer neko mora da se bakce radama ,zokama ltd,,,to je najvaznije ,,,,i da je to od starta uradjeno ne bi bilo ni rijalitija ni nicega....

- - - - - - - - - -

Ma kakva zaljubljenost ,,,sve je to fake

Mirjana Ostojic zvuci kao Latifino prezime ?!

Pojavljivalo se vise tih Ostojicki! Jedna je navodna odavdje iz moje republike ali i ta Zoka je iz nekog sela kod Sarajeva,porijeklom?
Spominjao se i njen brat koji je imao neku kriminalnu proslost? Pa cak i muz,ne znam prvi ili drugi je bio u zatvoru?Sve je to mutno a o tome se ne pise?

Ajde jos jedno lupanje zasto je predsednik komentarisao J.fotke sa autopsije ,i unapred osudio muza?!

A vidimo da ni dan danas nije podignuta ni optuznica?!

Zasto je komentarisao tako ,ako su toliko ubedjeni da je on pocinioc?

- - - - - - - - - -

zasto, njemu npr sve ovo ide u prilog....

A zasto ga sa druge strane 4-5 medija non-stop pljuje,medju njima prorezimskih?

ajd’ da lupim. Da li je o ovom slučaju ikada komentarisao npr Boško Obradovic?

Nije, jer njegovo ime pocinje na slovo B kao Borca sto je simptomaticno... Drugo i trece slovo su o.s. (osnovna skola), a znamo za vrsnjacko nasilje...SInhronicitet je sto mu prezime sadrzi 9 slova, a 9 vec znamo da je prevrnuta sestica... Sestica je simbol o kome ne treba trositi reci... Dakle sta to dokazuje? Sve je jasno...

A zar nije jedna od mogucnosti da, pored traljave istrage u početku, nije bilo dokaza na osnovu kojih bi se mogla podici optuznica?
AV se mozda i onaj put, sa onih cuvenih 48h, oglasio sa istim saznanjima o izvrsiocu kao i u skorije vrijeme samo na drugaciji nacin?Ne odobravam to ali eto neki ljudi idu u krajnost neobaziruci se na posledice!
Pravo pitanje je da li bi nadlezni organi,pored ovolike buke javnosti,sebi dozvolili da idu u unapred poznat fijasko tj. da li bi hapsili nekoga a da za to nemaju nikakav dokaz i tako protiv sebe navlacili jos veci bijes , ionako nezadovoljne javnosti?? Tesko mi je povjerovati to u ovom "izvikanom" slučaju, bas kao sto je nekima tesko prihvatiti cinjenicu da su porodicni zlocini svakodnevni i da postoji velika mogucnost da je ovo samo jos jedan porodicni zlocin u nizu!

Ovaj slucaj svi komentarisu,cak i djeca,pitanje je samo da li je to negdje objavljeno u medijima!

- - - - - - - - - -

Nije, jer njegovo ime pocinje na slovo B kao Borca sto je simptomaticno... Drugo i trece slovo su o.s. (osnovna skola), a znamo za vrsnjacko nasilje...SInhronicitet je sto mu prezime sadrzi 9 slova, a 9 vec znamo da je prevrnuta sestica... Sestica je simbol o kome ne treba trositi reci... Dakle sta to dokazuje? Sve je jasno...

:zcepanje:

Kiza je posta JasOn nemilosrdni ,juri zene i ljude po nasipu ,ubija ,niko mu nista ne moze...sa sobom nosi macetu ,,ali cekajte rodjaci malo ,NEVIDLJIVU MACETU,koju niko nikad ne moze naci,locirati,,a takodje ima i super Jason odelo ,koje kada se isprska krvlju blatom ,automatski se samocisti,tako da NeMa tragova...

- - - - - - - - - -

Sada ce Kiza Jason da ode malo u svemir da mu ga da malo po AstrAlu ili Astalu jbm li ga sad?!

I ima jos jedna tajna pssst ,ono nije pravo njegovo lice ,nego ono je maska ,,,,

da je Zoran pao na poligrafu ne bi ga pustili već bi mu odmah odredili pritvor i uradili detaljan pretres svega, mesta zločina temeljno i porodične kuće

sećam se i onih naslova posle ubistva tipa "ubica koji ju je ubio se ne seća da je to uradio" jer policiji nije bilo jasno kako je Zoran prošao poligraf, kad im je on od prvog dana bio glavni osumnjičeni!

i otkuda onda hapšenje u sadejstvu sa Ž. Mitrovićem posle godinu i po dana, ludilo

da je Zoran pao na poligrafu ne bi ga pustili već bi mu odmah odredili pritvor i uradili detaljan pretres svega, mesta zločina temeljno i porodične kuće

sećam se i onih naslova posle ubistva tipa "ubica koji ju je ubio se ne seća da je to uradio" jer policiji nije bilo jasno kako je Zoran prošao poligraf, kad im je on od prvog dana bio glavni osumnjičeni!

i otkuda onda hapšenje u sadejstvu sa Ž. Mitrovićem posle godinu i po dana, ludilo

Je li to bese onaj ciji je sin ubio devojku na semaforu ,pa nista nije ni odgovarao

- - - - - - - - - -

A zar nije jedna od mogucnosti da, pored traljave istrage u početku, nije bilo dokaza na osnovu kojih bi se mogla podici optuznica?
AV se mozda i onaj put, sa onih cuvenih 48h, oglasio sa istim saznanjima o izvrsiocu kao i u skorije vrijeme samo na drugaciji nacin?Ne odobravam to ali eto neki ljudi idu u krajnost neobaziruci se na posledice!
Pravo pitanje je da li bi nadlezni organi,pored ovolike buke javnosti,sebi dozvolili da idu u unapred poznat fijasko tj. da li bi hapsili nekoga a da za to nemaju nikakav dokaz i tako protiv sebe navlacili jos veci bijes , ionako nezadovoljne javnosti?? Tesko mi je povjerovati to u ovom "izvikanom" slučaju, bas kao sto je nekima tesko prihvatiti cinjenicu da su porodicni zlocini svakodnevni i da postoji velika mogucnost da je ovo samo jos jedan porodicni zlocin u nizu!

Ovaj slucaj svi komentarisu,cak i djeca,pitanje je samo da li je to negdje objavljeno u medijima!

- - - - - - - - - -

:

Ali zeno Bozija ovo nije obican slucaj

Poslednja izmena:
Je li se u obicnom slucaju oglasavaju bivsi agenti DB-a,je li se u obicnim slucajevima oglasava premijer,sada predsednik?

Je li se u obicnim slucajevima oglasavaju drugi politicari?

Je li se u obicnim slucajevima ovoliko groteskno zloupotrebljavaju mediji i manipulise javnoscu?!

Je li se u drugim slucajevima ,obicnim oglasavaju kvazi proroci ,vidovnjaci,sektolozi ,...?!

- - - - - - - - - -

Je li u obicnim slucajevima policija zvanicno da izjavu ,sazove konferenciju...ovde nema ni toga?!

Je li se u obicnom slucaju oglasavaju bivsi agenti DB-a,je li se u obicnim slucajevima oglasava premijer,sada predsednik?

Je li se u obicnim slucajevima oglasavaju drugi politicari?

Je li se u obicnim slucajevima ovoliko groteskno zloupotrebljavaju mediji i manipulise javnoscu?!

Je li se u drugim slucajevima ,obicnim oglasavaju kvazi proroci ,vidovnjaci,sektolozi ,...?!

- - - - - - - - - -

Je li u obicnim slucajevima policija zvanicno da izjavu ,sazove konferenciju...ovde nema ni toga?!

Odgovor je DA!!!
Kad se od slucaja napravi rijaliti onda to ovako izgleda!

• Podržavam
Reactions: vnf
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back