Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
- Sve mi se čini da je "sapunica Marjanović" kreacija nekog pritajenog društva koje vrlo namerno i svesno zamajava javnost i prikriva dokaze, pozadinu i počinioce. Sa sumnjivim motivom, neko je vrlo vešto uspeo da ovaj slučaj plasira kao novu dimenziju rijalitija, koji je po popularnosti 'potukao' sve dosadašnje programe tog tipa... - kaže Spasić i dodaje:

- Pravo pitanje jeste ko je angažovao toliko advokata da brane Marjanovića, odnosno ko ih plaća?! Ubeđen sam da sama porodica nema toliki novac. Mislim da tu temu još niko nije uzeo ozbiljno u razmatranje, a upravo u tom grmu leži zec! Pa ni jedan Darko Šarić nema toliko branilaca a pun je ko brod!

Spasić prognozira da će "režiser ove sage" na kraju namestiti da Zoran Marjanović izađe kao "pobednik" i bude oslobođen!
- Logično se nameće zaključak da Zoran i njegova porodica od početka imaju garancije od nekog vrlo uticajnog da će sve proći bezbolno po njih ako budu 'kooperativni'! Na to upućuje njihovo izrazito mirno držanje. Da li ste ikad na licu nekog od njih videli strah, nemir ili bilo kakvu reakciju koja upućuje na to da se boje krajnjeg ishoda? - pita Spasić.

Covek je dosta rekao

Neko im plaća sigurno to je i Boža rekao.

A takođe neko se ruga policiji

- - - - - - - - - -

Nego šta ti misliš da će biti 40,000 eura

Boža je upravu neko hoće da ceo MUP namagarči

Neko se ruga narodu ,pusti ti policiju ,nekome je bilo u interesu da napravi rijaliti ,,tokove novca treba ispitati posle ubistva,nagli napredak u karijeri...

Sta nam bese rece Kecman u vezi slucaja ,,da se ubice mogu izvuci ,je li takvu poruku zele da nam posalju?
DA moze da radi ko sta hoce i kada hoce?!

- - - - - - - - - -

Има људи ...
Ја да имам кинту, ја бих их помогао !

Овакво черечење нико није заслужио,
а нарочито не неко коме ништа није доказано !

Ma da sigurno bi im pomogao ,i to trceci

- - - - - - - - - -

"Nametnuti zamenik vodio istrage po direktivi vrha MUP-a"
Smenjeni policijski funkcioner je dodao da je i kao član Komisije za istraživanje ubistava novinara nastojao da utvrdi istinu i da mu se čini da nekome smeta što je istraga na korak od rešenje slučaja ubijenog novinara Milana Pantića.
"Da li je moje razrešenje poruka ubicama novinara i građana ove zemlje da sada opet mogu bez ikakvih prepreka i komplikacija da likvidiraju one koji drugačije misle? Da li sam odgovoran što je moj naslednik, meni nametnuti zamenik, često, mimo moje saglasnosti, a na osnovu direktive iz vrha MUP-a, vodio slučajeve umesto mene? Pitam se za šta je on danas nagrađen činom mog razrešenja? Za koje konkretne profesionalne uspehe? Za rijaliti istragu ubistva pevačice Jelene Krsmanović? Za bahato preskakanje hijerarhije, odsustvo timskog rada, amaterizam? Nije on iz najdublje senke i dobre zaleđine rešavao nerešene slučajeve, i one novijeg datuma i u prethodnih 20-tak godina. To sam učinio ja, Dragan Kecman", naveo je u pismu smenjeni načelnik beogradske Uprave kriminalističke policije Dragan Kecman.

SMENA Načelnik beogradskog UKP-a leti zbog ubistva u Borči ...
17 јун 2016 ...Dragan Kecman smenjenje juče sa funkcije načelnika Uprave kriminalističke policije Policijske ...
www.blic.rs/../q876wrk

ČISTKA U MUP: Načelnik UKP Dragan Kecman smenjen zbog ...
17 јун 2016 ...Dragan Kecmantrebalo da budesmenjenjoš pre šest meseci, ali je ministar prelomio tek nakon ...
www.kurir.rs/crna-hronika /2313787/c...

Pogledajte naslovnice doticnih medija ,drugi ozbiljniji mediji nisu tako palili vatru

- - - - - - - - - -

Stefanović: Kecman loše radio posao - B92.net
21 јун 2016 ... ... da je načelnik beogradske Uprave kriminalističkeDragan Kecman smenjenjer je loše obavljao posao.
www.b92.net/info/vesti /index.php%3F...

Direktor policije: Kecman nije smenjen zbog Savamale, već da ...
17 јун 2016 ...Dragan Kecmanje ranije naveo da je razrešen svoje dosadašnje dužnosti " rešenjem ministra policije ...
www.nedeljnik.rs/nedeljnik /portalne...

A pogledajte ove kontradikcije u izjavama ,posle cuvenih reci " tamna strana struke"?!!!

- - - - - - - - - -

Zasto se ni dan danas nisu ispitale ove Kecmanove reci?!

- - - - - - - - - -

Zasto niko od novinara ne sme da ispita ove reci?!

Da li se boje mozda ,da ne zavrse kao Curuvija ,Dada ,Pantic ?!

pitala sam nekoliko puta ovde na forumu o poreklu Zorice Marjanovic i niko nije znao, onda sam pokušala da izazovem novinare koji su gladni sa novim informacijama kako bi sto više pljuvali, naravno da nije bilo odziva jer je sve unapred dogoverno šta smeju, a šta ne. Onda sam se potrudila da sama saznam, nije bilo puno teško. Takodje sam lično bila u prilici da saznam nešto više o vitezovima tj sekti na koju su od samog starta navodili. Mnogo toga interesantnog sam iskopala pa između ostalog da niko iz porodice ni Marijanovic ni krsmanovic nema nikakve veze sa ovom sektom. Sinoc sam napisala ono sto sam zaključila i prvi put javno rekla da sam potpuno sigurna u krivicu cele porodice Marjanovic i ako nisu direktni pocinioci ubistva ono sto su oni uradili samo oni najgori monstrumi mogu uraditi. Svi redom da budu pohapšeni !

Hvala ti za odgovor. Trenutno nemam vremena za komentarisanje ali vas na brzinu procitam.
Pozdrav svima na forumu.

Takodje sam lično bila u prilici da saznam nešto više o vitezovima tj sekti na koju su od samog starta navodili. Mnogo toga interesantnog sam iskopala pa između ostalog da niko iz porodice ni Marijanovic ni krsmanovic nema nikakve veze sa ovom sektom.Qing

Nisu oni nikakvi clanovi vitezova...

Za Stankovica patologa se nesto pominjalo..

- - - - - - - - - -

Boza je samo potvrdio one sumnje i cinjenice koje smo mi na forumu ,pojedini ukazali!!

Koji je taj Boza, neki strucnjak koji se voli s' novinarima?
Gledam juce onu emisiju na BN i samo posmatram onog novinara informera i Sipku i pitam se kako ljudi mogu da budu tako ljugavi da s namerom bez skrupula govore stvari za koje znaju da su lazi i besmislice... Ali eto to je valjda taj sou biznis u kome se medija docepaju sarlatani i onda iznose svoje "interesantne" teorije ne dajuci obicnoj i dosadnoj istini da ispliva na videlo, jer u suprotnom od svoje "profesije" ne bi imali koristi...
Koga ti stitis ?

Jer ovde je jasno da "branjenje teorije "nije u pitanju ,ti nekoga stitis ili nesto?!

Spasić prognozira da će "režiser ove sage" na kraju namestiti da Zoran Marjanović izađe kao "pobednik" i bude oslobođen!
-Logično se nameće zaključak da Zoran i njegova porodica od početka imaju garancije od nekog vrlo uticajnog da će sve proći bezbolno po njih ako budu 'kooperativni'! Na to upućuje njihovo izrazito mirno držanje. Da li ste ikad na licu nekog od njih videli strah, nemir ili bilo kakvu reakciju koja upućuje na to da se boje krajnjeg ishoda?- pita Spasić.

Ako je tako to bi znacilo da su oni ucenjeni (kao i pre sto sam pisao)?!

Od njenog ubistva napravljen rijaliti,i zrtvovana za necije interese,neko ih je od starta napadao ,ucenjivao ,pretio ,da bi pokazao svoju moc?!

- - - - - - - - - -

Poenta je u tome sto oni tu zastitu nisu badava dobili ,,znaci da znaju nesto ?!

Ko im je poslao advokate ,ko stoji iza njih?

- - - - - - - - - -

Priznace" kad na vrbi rodi pamuk,,,pogotovo ako stvarno zna ko stoji iza zlocina ,,zato je i telo vraceno nocu ,blizu mesta ,kao poruka ,opomena da cuti i da da daje lazne izjave novinama?!

- - - - - - - - - -

A ti sto su to uradili ,su neki koji su ,mnogooo jaki ,kakvi tajkuni ,kakvi bakraci ,zato i ona smesna izjava za nekog "tajkuna" ,a ono da je rekao Kizi da nista ne prica ,,,je savet da ni slucajno ne zucne nesto ,,nego neka igra po njihovom ?!

Sta je rekao?Ime izmisljenog tajkuna?!barem tako su ovi ljigavci preneli ,,,

- - - - - - - - - -

Vama pojedinima covek treba da nacrta ,ovo nije obicno ubistvo!!!

Vidimo kako se klasicna ubistva resavaju brzo....a ovde se vrse smene visokih funkcionera MuP-a ,izjave bivsih Db agenata ,od kojih posebno cenim Spasicevo,,,zatim kvazi vidovnjaka ,astrologa ,tarotologa ,mesija.....

Sta je rekao?Ime izmisljenog tajkuna?!barem tako su ovi ljigavci preneli ,,,

to da je Vladimir to rekao je samo preneo informer i još neke novine a ja čisto sumnjam da je on to izjavio budući da se mesecima i mesecima u novinama nijedna izjava nekoga iz porodice Marjanović, znači sasvim je moguće da je to lažna podmetnuta izjava Vladimiru M. da bi se izvršio psihološki napad na porodicu

Izvestavanje Srbije Danas je dosta profesionalno mogu da kazem .,,za razliku od ovih 4-5 mutnih ....od kojih je i potekla prica i rialitizacija slucaja?!!!

- - - - - - - - - -

to da je Vladimir to rekao je samo preneo informer i još neke novine a ja čisto sumnjam da je on to izjavio budući da se mesecima i mesecima u novinama nijedna izjava nekoga iz porodice Marjanović, znači sasvim je moguće da je to lažna podmetnuta izjava Vladimiru M. da bi se izvršio psihološki napad na porodicu

Slazem se....

- - - - - - - - - -

Pa preneli su to za tajkuna ,ovi sto prave rialiti ,Kurvir je prvi isforsirao

- - - - - - - - - -

Mislim na rialiti i cuvene advokatice takodje DB

Koliko sam ja pratio slučaj niko iz porodice Marjanović nije dao nijednu izjavu za medije već mesecima i mesecima... skroz su se samoizolovali od medija i verovatno im advokati samo štancuju tužbe protiv novina

Ma kakve tuzbe ,,,sve je to povezano ,,mislio sam da im je neko drugi poslao advokate ,sada se sve vise naslucuje da isti tim ,ekipa stoji iza toga?!

na pravnom fakultetu se štancuju kadrovi za MUP, BIA, državnu upravu, sudove, itd itd.... svi se oni poznaju i imaju medjusobne kombinacije i šeme

Ne pricam ja o semama ,ja pricam konkretno o ovom slucaju.

- - - - - - - - - -

U ovom slucaju su advokati koji su ucestvovali u kontroverznim slucajevima.....

Ne neki anonimusi

- - - - - - - - - -

Kako bese izjava advokata Krsmanovica " u policiji je pocelo i u policiji ce se zavrsiti"

?!

Videcemo ,ali od toga nema nista....to je izjavio pre nego sto je odbijen status ostecene strane ,Teodore....

http://www.alo.rs/svedok-otkrio-koga-je-kobnog-dana-video-na-nasipu/130354

Nisam ni sumnjala u "rezultat jucerasnjeg svjedocenja"koje je, gle cuda, palo u sjenu slucaja stakloresca i pekara!
Svi su vidjeli zenu koja je otrcala , Z i dijete koje je setalo za njom ,sve vidjeli.. samo nisu vidjeli ko ju je ubio?!
Ova prica je toliko suplja da nema dalje!!!

U vezi ove dvojice ,pekar,staklar pojavljuju se interesantni komentari

"Korisnik: eeee
06/11/2017 - 20:33
laka mu zemlja, ali Mnogo mi zao njegove zene i dece, jer nisu znali sa kim zive....."

Korisnik: momazver
06/11/2017 - 18:29
Vrline javne...poroci tajni!

Usce @Andja
06/11/2017 - 21:06
Eksperti bi da dodaju... ubistvo iz strasti, al' ne stima.Korisnik: Cile
06/11/2017 - 22:34
A bili su braca-topla. I onda se jedan ozeni. Cvrc.

"

Ima ih jos,na razlicitim su portalima?

Poslednja izmena:
Od njenog ubistva napravljen rijaliti,i zrtvovana za necije interese,neko ih je od starta napadao ,ucenjivao ,pretio ,da bi pokazao svoju moc?!
- - - - - - - - - -
Poenta je u tome sto oni tu zastitu nisu badava dobili ,,znaci da znaju nesto ?!

A da se bilo kome od njih bilo sta desi ,to bi bilo provaljeno ,....zato i imamo ovakvu situaciju?!

Ako se ubistvo ne resi ,onda to je to ..?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back