Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne verujem ja ni da oni placaju pet advokata. Oni imaju jaka poznanstva i neko njima pomaze od pacijenata.

- - - - - - - - - -

Verovatno davno jer sam ja par meseci ovde.

Mozda si u pravu za to pomaganje,sinoc je Rada M spomenula da su bili u krizi? To je u kontekstu pitanja o novcu?Ipak je ona snjim bila u komunikaciji ubrzo poslije ubistva!

bojim se da imamo borbu dva zla. Sektu koja ima vrlo ozloglasenu prošlost i koja se navodno bori za zaštitu kosova i sa druge strane one koji polako predaju albancima sve sto je srpsko na kosovo ostalo. Predsednik posle svega sto smo doživeli od šiptarije kaže da je jedino moguće rešenje napraviti kompromis sa albancima?! Imamo takodje od početka i nadine izjave navodjenje na sektu, sad je već očigledno da su pripadnici Templarskih vitezova, a ja se pitam da li bi ovako jaka organizacija namestila sama sebi ubistvo. Zna se kako oni to već rade. Tvrdim da je jelena stradala od islamskih ekstemista koji imaju zaleđinu u politickom vrhu, medijima i estradi. Osveta organizaciji koja bi da sacuva Kosovo?! ...i ovi imaju jaku zaleđinu tako da ništa neće biti od razresenja slučaja.....Nadala sam se da imamo ipak nekog ko zaista radi neutralno u cilju pravednog razresenja slučaja , ali nažalost nemamo.

Bez slika ,dokaza ,nista....to su sve naklapanja novinarska...

- - - - - - - - - -

Tražim sliku.

Zoran Marjanović, suprug ubijene Jelene Marjanović, ne zna da objasni zašto je njen nestanak prijavio tek posle četiri sata i zašto je novinarima davao lažne izjave. Neće da kaže ni zašto su mu ruke bile krvave i izgrebane.

Zato sto je istraga bila u toku!!!!

A zasto su ga oni pitali to ,zasto bi novinarima davao prave izjave?!

- - - - - - - - - -

Zasto su samo Vendi pretili tuzbom ,kada su ih drugi direktno oslovljavali da su pripadnici neke sekte?!

Mnogi drugi su to radili ,Rada na primer ,i to javno na televiziji?!

Zasto njoj nisu zapretili ?!

Nisu smeli?!

Neka Banjac prvo otkrije - ko je u zoni njegove odgovornosti ubio Curuviju, neka otkrije sta zna o otmicama Zemunskog klana takodje u zoni njegove odgovornosti itd...
Slucajevi otmice Novaka Stevanica koji se decko na kraju ubio posle visetrukih otmica, mucenja i zlostavljanja od stane DB Zemunaca...
Prvo su ga mucili kad je imao 16 godina trazeci da im dete kaze gde tata krije pare (jajare DB-ovske...), pa su se zlocinci posle vratili kad je imao 20 godina i isti ti DB Zemunci kriminalci uz podrsku nekih tadasnjih policajaca su ga dakle u vise navrata kroz vise godina mucili...
Dok se na kraju nesretni mladic nije ubio...Grom

Poenta je u tome sto ne sme da otkrije ,cak i da zna ,pogotovo ako postoji sukob dve mocne frakcije,,pa je zato lakse njega optuzivati ,govorim i ovom slucaju

Rocki opet mešaš u ovaj slučaj DB i opet skrećeš sa teme.
Ja sam priložio ličnu kartu da imaju da vide ko sam,priloži ti svoju

Jel znas kad Nikad !!!

Ti kao prvo samo si se Zorana i Vladimira uhvatio i o njima samo pises ,znaci molim Boga da ga oslobode pa sve da vas tuze...

I nemoj ti meni drkadzijo mali jedan da stavljas Db u usta,ja to nisam rekao ?!!!!

Sinoć u emisiji na BN TV smo čuli da je glavni inspektor koji je od početka radio na slučaju Z skolski kolega?
A i mnogo puta se moglo čuti da je tzv."podrška" imala 4 osobe u policiji?
To je mogući kljuc svega ovoga!

evo i ovdje smo moglu čuti da je "deo policije" mozda fingirao sve one predmete na nasipu?
Mijatovic kaze,oruzje ubistv metalna stangla?

Sinhronizitet sa prezimenom Šipka...
Ako je sumnja na Zoranu - Mozda proveriti da li je Zoranu nestao onaj krstati kljuc za točkove?
To moze biti dovoljno jako...
Ali to bi bila verzija ako se desilo na nasipu, ali ja sumnjam da se desilo tamo vec negde drugo.

...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back