Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Marjanovićka je pevala na rođendanu Nenada Marinkovića Gastoza 10. marta 2016. u vili u Zemunu, a slavljenik i ostali takmičari bili obučeni kao da se opraštaju od nje
Nepunih mesec dana pred ubistvo pevačica Jelena Marjanović pevala je u vili „Parova“, a učesnici su tada nosili crninu kao da su predosetili šta će se desiti!
„Grandova“ folkerka zverski je ubijena na nasipu u Borči 2. aprila 2016, a 10. marta Jelena je bila specijalna gošća na žurki u vili „Parova“, na rođendanu Nenada Marinkovića Gastoza. Iako je povod za parti bio veseo, Gsstoz i ostali učesnici rijalitija TV Hepi bili su obučeni u crno. Ne samo oni već je i Jelena Marjanović nosila crnu garderobu, kao i muzičari u bendu koji je svirao!
Jeza kad se setim
- Sav se naježim kad se setim toga! Ne mogu da verujem da se baš tako potrefilo da smo svi bili u crnini. Kad su nam tri nedelje posle tog veselja saopštili da je Jelena ubijena, ta žurka i naša crna odeća bili su prvo na šta sam pomislio. I dan-danas me obuzme neka jeza zbog toga - s nevericom za Kurir priča Nenad Marinković, koji je i sam pre pola godine proživeo porodičnu tragediju zbog smrti majke Goce.

Ovo je isto bizarno ,,,a posle 23 dana nestala- ubijena,,a u prethodnim postovima sam linkovao o broju 23

- - - - - - - - - -

SNS pokušava da ispravi greške DS

A sta si ti nazadnjak ?

- - - - - - - - - -

Nenade ne lupaj Ds nije na vlasti nego nazadnjaci

Verujem da će Z.M biti osuđen

Sinoć u emisiji na BN TV smo čuli da je glavni inspektor koji je od početka radio na slučaju Z skolski kolega?
A i mnogo puta se moglo čuti da je tzv."podrška" imala 4 osobe u policiji?
To je mogući kljuc svega ovoga!

evo i ovdje smo moglu čuti da je "deo policije" mozda fingirao sve one predmete na nasipu?
Mijatovic kaze,oruzje ubistv metalna stangla?

Poslednja izmena:
Sinoć u emisiji na BN TV smo čuli da je glavni inspektor koji je od početka radio na slučaju Z skolski kolega?
A i mnogo puta se moglo čuti da je tzv."podrška" imala 4 osobe u policiji?
To je mogući kljuc svega ovoga!

evo i ovdje smo moglu čuti da je "deo policije" mozda fingirao sve one predmete na nasipu?
Mijatovic kaze,oruzje ubistv metalna stangla?

Ne verujem ja ni da oni placaju pet advokata. Oni imaju jaka poznanstva i neko njima pomaze od pacijenata.

- - - - - - - - - -

Pisao sam ja o Jakupeku ,..

Verovatno davno jer sam ja par meseci ovde.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back