Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma koji su oni faktor da bi se neko ovoliko cimao samo zbog njih?!

Pa i pre su bile zrtve sa estradnog miljea ,pa se nije uopste razvlacilo po medijima niti pravio show.

Uvijek postoji prvi put! Granice do kojih idu neke emisije se pomjeraju iz gidine u godinu,pa tako mozemo vidjeti da su ovi rijalitiji svake godine bizarniji,ogavniji i ko zna kud to sve vodi!

....da je u pitanju član iz moje porodice , i da su državni organi kao sto jesu napravili toliko propusta, mene ne bih interesovali ni njihovi telefoni, ni izjave tamo nekih svedoka, ni njihovi materijalni dokazi, tražila bih ponovnu obdukciju od nedrzavnih organa, već od nekeog nezavisnog instituta po mogućstvu van srbije gde niko neće znati.

Uvijek postoji prvi put! Granice do kojih idu neke emisije se pomjeraju iz gidine u godinu,pa tako mozemo vidjeti da su ovi rijalitiji svake godine bizarniji,ogavniji i ko zna kud to sve vodi!

Nije ovo obicno ubistvo!!

Nemoj da pricas tako nesto,,,da je njen slucaj ,iskoriscen ,jeste tako ,a da je obicno porodicno ubistvo to nije!!

- - - - - - - - - -

Taj link ne radi kako treba

- - - - - - - - - -

....da je u pitanju član iz moje porodice , i da su državni organi kao sto jesu napravili toliko propusta, mene ne bih interesovali ni njihovi telefoni, ni izjave tamo nekih svedoka, ni njihovi materijalni dokazi, tražila bih ponovnu obdukciju od nedrzavnih organa, već od nekeog nezavisnog instituta po mogućstvu van srbije gde niko neće znati.

Tako bi uradio onaj ko zeli da sazna ISTINU!!

Nije ovo obicno ubistvo!!

Nemoj da pricas tako nesto,,,da je njen slucaj ,iskoriscen ,jeste tako ,a da je obicno porodicno ubistvo to nije!!

- - - - - - - - - -

Taj link ne radi kako treba

- - - - - - - - - -

Tako bi uradio onaj ko zeli da sazna ISTINU!!

Rock....imam osjecaj da vices na mene sa tim uzvicnicima!
Daleko strucniji ljudi su izjavljivali da se radi o obicnom ubistvu!Zar se nije mogao vjestacki napraviti "veliki"slucaj radi raznoraznih interesa a svi znamo kojih? Moja razmisljanja idu u raznim pravcima,kad je ovaj slucaj u pitanju i ni u jedan nisam sigurna!
Kad bismo bili sigurni u nesto ne bismo ni bili ovdje i danima raspredali o ovome?
Nemam razlog da branim nikoga ,pa ni Z niti bilo koga ko bi se mogao dovesti u vezu s ovim teskim ubistvom jedne mlade zene,majke!
Za sada najvise indicija ide ka njemu ne samo zbog novina vec isvega onoga sto je pokazao,on i njegova porodica,bilo to kome prsvo ili ne,to je realnost!

Zasto Marj....nisu uradili tako,vidimo da imaju novaca,vec su se bavili dervisima i ostalim budalestinama?Njima ne treba istina?

Poslednja izmena:
Postoji i mogucnost da je rjesavanje ovog slucaja ovako raz uceno samo zbog rijalitija u koji smo svi uvuceni i na kom su se zaradile velike pare!
Ovaj slucaj je idealan s njihove tacke gledista obzirom da se radi o zrtvi iz estradnog miljea,porodici koja se bavi okultnim,povezani sa svim strukturama drustva...ponavljam,idealno s njihove tacke gledista!
A mogli smo procitati i izjave nekih bivsih clanova "podrske" o navodnim vezama u policiji kao i to da je slucaj zatvoren!Sve su ovo mogucnosti!
Ako u ovom ima istine,mislim o zatvaranju slucaja a Z se jos drznuo da tuzi novine,pa jos otisao u rijaliti...eto, jednostavno izazvao sudbinu!
U svojoj emisiji Maric kaze uredniku "Telegrafa"(bila je rijec o tuzbama) "Znaci vama je od zivotnog interesa da se Z osudi?" Saljivo, u svom maniru,ali....u svakoj sali ima istine!

Da je tako nešto u pitanju, mislim da bi žrtva bila neka daaaleko poznatija estradna ličnost. Nisu samo Marjanoviću "čudna" familija.

Ako je tako kao sto kazes zasto ih onda neko stiti ,koji su to faktor oni,da bi bili zasticeni?!

I zasto Teodori nije dozvoljen status ostecene strane,ako je "obicno"ubistvo ?

- - - - - - - - - -

Ne znamo mi ko je njima obezbedio tih 5 advokata?

To kosta,,,

Stvarno ne znam,eto tako sam nalijetala i na pisanja o vezama u policiji,sprezi sa novinama ?Sta je od toga sve istina ko zna?

Vidim da pokušavaš da nateraš na razmišljanje zašto nema slika mrtve Jelene. Ima jedna slika iz daleka i mislim da je to sasvim dovoljno za novine, čak i previše. Naravno da je nisu slikali iz blizine. Jedan od pomenutih mojih poznanika koji rade u lokalnoj policijskoj stanici, bio je tamo na licu mesta kada su je našli i izvadili iz kanala. Sve ove tvoje priče o tome da nije ona, da su joj povađeni organi su gluposti.

- - - - - - - - - -

ako Šipka kaže da nije bilo krvi na majici i da je tom slučaju morala biti donesena umotana u neku tkaninu strogo u horizontalnom položaju , i da je tako donesena moralo je doći do blagog naginjanja glave koja je bila razlupana a i najmanje naginjanje bi uzrokovalo razlivanje krvi. onda čista gardaroba posle noći ili dve u močvarnoj vodi.
pitam se da li je uopšte u kanalu bio pravi les ? Ovo bih pitala gospodina Šipku da imam priliku, da li postoji i ta mogućnost ......

Imaš video i foto dokaze, ja znam i čoveka koji je bio na licu mesta. Pogledaj sam/a slike i klipove od tog dana kada su je našli. Stoji gomila ljudi oko nje. Policija, dolazi hitna da utvrdi smrt, inspektori. I sad ispada da svi oni znaju da tu nije pronađen taj leš i niko ne reč da kaže.

- - - - - - - - - -

Kao što Krsmanovići traže od CFI (ne konkretno obdukciju, ali rekonstrukciju).

Poslednja izmena:
Travolte iz Borče Grede je rekao kod Marića da ga je izlečila Zoranova Majka kao i njegovu ženu koja je polomila trtičnu kost

Ha ha a taj lik je inace osoba kojoj se moze vjerovati ?Sta je on,neki naucnik,medicinar,uvazeni akademik?Boze,boze...koliko praznovjerja,sujevjerja,naivnosti ,vjerovanja u rekla kazala?!

Ta zena se cak sama ogradila od toga sto radi trazeci ljekarske nalaze od potencijalnih "pacijenata" jer je to nacin da vidi u sta i dokle se moze upustati bez vecih poslefica po sebe samu a sve to zarad licne materijalne koristi!

Poslednja izmena:
Ono što je mene posebno razočaralo je nepostojanje stava Srpske pravoslavne crkve na trenutnu situaciju u zemlji, pa i na ovaj slučaj. Uticaj gnosticizma je veoma snažan i uvukao se veoma postepeno u sve strukture naše države. Ja sam nekako uvek gajila nadu da će ako niko drugi, sveštenici SPC podići pobunu protiv degenerika na vlasti i u medijima. Onda sam otišla malo na njihov sajt na kome se otvoreno lobira za gnosticizam. http://www.spc.rs/sr/darko_djogo_gnostichki_mit_mit_o_gnosticizmu
Na toj istoj Happy TV koja je itekako gledana, pogotovo među decom i tinejdžerima, gde se familijarno komentarišu Parovi, u udarnom terminu svi hipnotisano gledaju u nekog iscelitelja i tarot karte kao da je to nešto najnormalnije na svetu, a sutradan se priča o Jeleninom ubistvu i pomoći nekakvih derviša. Za nekog ko ima koliko toliko zdrav mozak, sve ovo je izuzetno morbidno, jezivo i sa jeretičkim prizvukom. A kao kruna te morbidnosti je Vučić koji sa nekom bolesnom strasti priča o ubistvu pevačice. Zaista, zaista ne mogu da verujem kako su Srbi izgubili sami sebe.

- - - - - - - - - -

Koliko se pojačao uticaj za samo 17 godina ovih degenerika i bolesnika dovoljno govori činjenica da je siroti Zoran sa svojim astralima 1990. bio u Trećem oku koji niko normalan nije čitao, imali su tiraž 3,5 komada, a danas je na svim nacionalnim televizijama.

Travolte iz Borče Grede je rekao kod Marića da ga je izlečila Zoranova Majka kao i njegovu ženu koja je polomila trtičnu kost

Moze biti zasto da ne..U nekim zemljama je energetski nacin lecenja uobicajena praksa. Tibet, Rusija, Brazil, Indija, Kina itd.. Oni koji to ne poznaju se smeju i omalovazavaju jer smo nauceni da verujemo samo onima sa diplomom, iako ruku na srce na nasim prostorima ima mnogo sarlatana pa su i ljudi sumnjicavi.

Mozda je zena pomogla mnogima na " bitnim" pozicijama pa im se ovi sad oduzuju u tome da ih stite (ako je neko od njih pocinio zlocin)

Kety Svea :
danas 16:54
Re: Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva
Ono što je mene posebno razočaralo je nepostojanje stava Srpske pravoslavne crkve na trenutnu situaciju u zemlji, pa i na ovaj slučaj. Uticaj gnosticizma je veoma snažan i uvukao se veoma postepeno u sve strukture naše države. Ja sam nekako uvek gajila nadu da će ako niko drugi, sveštenici SPC podići pobunu protiv degenerika na vlasti i u medijima. Onda sam otišla malo na njihov sajt na kome se otvoreno lobira za gnosticizam. http://www.spc.rs /sr/darko_djogo_gno..._ o_gnosticizmu
Na toj istoj Happy TV koja je itekako gledana, pogotovo među decom i tinejdžerima, gde se familijarno komentarišu Parovi, u udarnom terminu svi hipnotisano gledaju u nekog iscelitelja i tarot karte kao da je to nešto najnormalnije na svetu, a sutradan se priča o Jeleninom ubistvu i pomoći nekakvih derviša. Za nekog ko ima koliko toliko zdrav mozak, sve ovo je izuzetno morbidno, jezivo i sa jeretičkim prizvukom.

Spc je vec odavno zaglibila u jeres ekumenizma,i u SSC je takodje ,s toga me njihovo cutanje nista ne cudi.

Moze biti zasto da ne..U nekim zemljama je energetski nacin lecenja uobicajena praksa. Tibet, Rusija, Brazil, Indija, Kina itd.. Oni koji to ne poznaju se smeju i omalovazavaju jer smo nauceni da verujemo samo onima sa diplomom, iako ruku na srce na nasim prostorima ima mnogo sarlatana pa su i ljudi sumnjicavi.

Mozda je zena pomogla mnogima na " bitnim" pozicijama pa im se ovi sad oduzuju u tome da ih stite (ako je neko od njih pocinio zlocin)

naravno ja sam već pisala da u zemlji u kojoj živim različite tehnike alternativnog lečenja su veoma zastupljene i legalne .Postoje klinike specijalizovane za razne metode , ali način na koji je Zorica i ne samo ona to radila je ilegalan.Znam da i u Beogradu postoje Holisticke klinike gde se primenjuju razlucite tehnike alernativne medicine , zašto tamo nije tražila posao?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back