Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eh, da mi je da sam zaposlena u nekoj državnoj firmi ili instituciji pa da me boli uvo. :cool:

eto tako i njih boli uvo za sve u vezi ovog slučaja i za mnoge druge bitne u interesu naše države i vere. Prodane duše, i njima će doći kraj jednog dana, a posle njih ostaju njihovi potomci...Mission accomplished.....but what goes around comes around....

Da nije ovoliko zamucen slucaj ,i da su policiji bile odresene ruke,,,,a da je u pitanju porodican zlocin ,slucaj bi bio odavno resen,ovde to nije slucaj....ili da je neko sa strane ,obican covek ,zlocinac ,verujem da bi resili slucaj...nisu ovi nasi glupi..,NO,NO!!

Postoji i mogucnost da je rjesavanje ovog slucaja ovako raz uceno samo zbog rijalitija u koji smo svi uvuceni i na kom su se zaradile velike pare!
Ovaj slucaj je idealan s njihove tacke gledista obzirom da se radi o zrtvi iz estradnog miljea,porodici koja se bavi okultnim,povezani sa svim strukturama drustva...ponavljam,idealno s njihove tacke gledista!
A mogli smo procitati i izjave nekih bivsih clanova "podrske" o navodnim vezama u policiji kao i to da je slucaj zatvoren!Sve su ovo mogucnosti!
Ako u ovom ima istine,mislim o zatvaranju slucaja a Z se jos drznuo da tuzi novine,pa jos otisao u rijaliti...eto, jednostavno izazvao sudbinu!
U svojoj emisiji Maric kaze uredniku "Telegrafa"(bila je rijec o tuzbama) "Znaci vama je od zivotnog interesa da se Z osudi?" Saljivo, u svom maniru,ali....u svakoj sali ima istine!

Poslednja izmena:
Vidim da pokušavaš da nateraš na razmišljanje zašto nema slika mrtve Jelene. Ima jedna slika iz daleka i mislim da je to sasvim dovoljno za novine, čak i previše. Naravno da je nisu slikali iz blizine. Jedan od pomenutih mojih poznanika koji rade u lokalnoj policijskoj stanici, bio je tamo na licu mesta kada su je našli i izvadili iz kanala. Sve ove tvoje priče o tome da nije ona, da su joj povađeni organi su gluposti.

- - - - - - - - - -

ako Šipka kaže da nije bilo krvi na majici i da je tom slučaju morala biti donesena umotana u neku tkaninu strogo u horizontalnom položaju , i da je tako donesena moralo je doći do blagog naginjanja glave koja je bila razlupana a i najmanje naginjanje bi uzrokovalo razlivanje krvi. onda čista gardaroba posle noći ili dve u močvarnoj vodi.
pitam se da li je uopšte u kanalu bio pravi les ? Ovo bih pitala gospodina Šipku da imam priliku, da li postoji i ta mogućnost ......

Postoji i mogucnost da je rjesavanje ovog slucaja ovako raz uceno samo zbog rijalitija u koji smo svi uvuceni i na kom su se zaradile velike pare!
Ovaj slucaj je idealan s njihove tacke gledista obzirom da se radi o zrtvi iz estradnog miljea,porodici koja se bavi okultnim,povezani sa svim strukturama drustva...ponavljam,idealno s njihove tacke gledista!
A mogli smo procitati i izjave nekih bivsih clanova "podrske" o navodnim vezama u policiji kao i to da je slucaj zatvoren!Sve su ovo mogucnosti!
Ako u ovom ima istine,mislim o zatvaranju slucaja a Z se jos drznuo da tuzi novine,pa jos otisao u rijaliti...eto, jednostavno izazvao sudbinu!

Ma koji su oni faktor da bi se neko ovoliko cimao samo zbog njih?!

Pa i pre su bile zrtve sa estradnog miljea ,pa se nije uopste razvlacilo po medijima niti pravio show.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back