Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Osporili smo njen status oštećene u ovom krivičnom postupku, kao i punomoćje koje je dala advokatima. Po Zakonu o krivičnom postupku samo najbliži srodnici, odnosno roditelji, rođena braća i sestre, supružnici ili deca mogu imati status oštećenog."

Znači...Jelenu i nema ko zastupati osim Z????
Ludilo.......

Kakva glupost!! Eto, nema roditelje, nema rođene braću i sestre, ima muža koji je osumnjičen za njeno ubistvo i zbog toga niko osim njega ne može da ima status oštećenog. Izuzimam dete jer je maloletno...

Kakva glupost!! Eto, nema roditelje, nema rođene braću i sestre, ima muža koji je osumnjičen za njeno ubistvo i zbog toga niko osim njega ne može da ima status oštećenog. Izuzimam dete jer je maloletno...

Ja i dalje ne mogu da nadjem gde to pise u ZKP.

Mogli su eventualno da se pozovu na uznemirenje javnosti jer Teodorini zastupnici istupaju javno. Znaci, tuzilastvo je na predlog advokata odbrane nju izuzelo. Zanimljivo.

Nije stvar u daljim rodjacima. Verovatno su se pozvali na istupanja CFI, reklamiranje, ko zna sta je navedeno i odbacen je predlog.

Koliko sam razumeo, osteceni mogu da budu samo blizi rodjaci(roditelji, rodjena braca,rodjene sestre).... A sto se tice CFI oni su toliko minorni i nemaju nikakve veze sa ovom odlukom niti je bilo ko prilikom odluke o njima razmisljao..... Zakon se ispostovao, a to sto su se cfi i neki polu advokati ugurali(i laktali) da pridju ovom slucaju zarad reklame, a preko potencionalno ostecenih je taj rijaliti deo ove price i nema nikakve veze sa nacinom na koji se vrsi postupak....

Pa normalnog gradjanskog parnicara da platis ,pa dere ,a kamoli ovo?!

A slucaj moze i da se oduzi ,rasteze ...odakle pare ,ajde sada?

Ja msm da rade dzabe i da racunaju na odstetu. Rade za procenat i reklamu. I to je to.

- - - - - - - - - -

Koliko sam razumeo, osteceni mogu da budu samo blizi rodjaci(roditelji, rodjena braca,rodjene sestre).... A sto se tice CFI oni su toliko minorni i nemaju nikakve veze sa ovom odlukom niti je bilo ko prilikom odluke o njima razmisljao..... Zakon se ispostovao, a to sto su se cfi i neki polu advokati ugurali(i laktali) da pridju ovom slucaju zarad reklame, a preko potencionalno ostecenih je taj rijaliti deo ove price i nema nikakve veze sa nacinom na koji se vrsi postupak....

Ne mogu da nadjem to.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back