Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo ima dosta elemenata politickog ,medijskog ,estradnog ,mafijaskog uplitanja..a kakav je pravi motiv za sada ne znamo?!

I ne slazu se svi oko pocinioca ,to nije tacno Majole

- - - - - - - - - -

Zato je advokat Krsmanovica i uporedio sa slucajem Stevice Markovica,,,ima previse uplitanja ovih elemenata...

- - - - - - - - - -

Zena se kretala ,pevala javno ,po kafanama ,gozbama ,,oni se uhvatili za muza ,,druga strana nije ni taknuta ,podmecu nam neke Zorice ,Morice ,ovde...?!

Ovo ima dosta elemenata politickog ,medijskog ,estradnog ,mafijaskog uplitanja..a kakav je pravi motiv za sada ne znamo?!

I ne slazu se svi oko pocinioca ,to nije tacno Majole

Motiv je najvazniji. Vreme, mesto i motiv.

Bogami sve ove novine sto se vrte, oni pisu svasta ali uglavnom navode ili insinuiraju na isto. Jedino jos uvek imamo Politiku i Vecernje novosti koje se drze i dalje te etike ali nisu ni oni nesto odmakli od fokusa. Svi oni isto prde, neko uz etiku, neko pravi senzaciju, neko satanizaciju al sve manje, vise isti prdez.

- - - - - - - - - -

Pa uhvatili su se jer je bio prisutan na, oko ili blizu mesta zlocina, to je uostalom i njegova licna izjava a i svedoci su ga videli tu. On i da je hteo nije mogao da iskljuci svoju prisutnost jer su ga ljudi videli. I od te tacke se polazi i postavljaju se pitanja i u odnosu na sam teren.

Poslednja izmena:
A mi nemamo ni vreme ,ni mesto a vala ni motiv ,,ali imamo gore pomenute elementale...pa ti vidi sada..samo nagadjanja i spekulacije..

Prvo Sipka i Stankovic se ne slazu skoro po nicemu od ovih faktora radi utvrdjivanja ubistva...

- - - - - - - - - -

Niko ne ubija pa onda sebi podmece ubistvo ,to je van pameti ,ali tako je ...uvek se setim Boze Spasica- .."vracanje tela je bila poruka muzu"₪₪

A mi nemamo ni vreme ,ni mesto a vala ni motiv ,,ali imamo gore pomenute elementale...pa ti vidi sada..samo nagadjanja i spekulacije..

Prvo Sipka i Stankovic se ne slazu skoro po nicemu od ovih faktora radi utvrdjivanja ubistva...

Veliko je pitanje i da li se ne slazu jer Stankovic nije davao izjave. Takodje, kako god da se odigralo, na nasipu ili van njega osumnjiceni se vrteo oko mesta gde je pronadjena, tu je prijavio nestanak, tu su je trazili...

Nije on mogao da iskljuci prisutnost jer su ga videli svedoci sa detetom. Ne podmece on sam sebi tom prisutnoscu, on je morao da kaze da je bio tu jer su ga videli tu. To nije mogao da iskljuci ni u ludilu. A kako se sve odigralo to jos uvek ne znamo. Ako je i neko drugi pocinilac , telo je nadjeno u kanalu a on se tuda vrteo. Kako god da se okrene on je ili pocinilac ili je znao sta se desava.

Ako je znao sta se desava onda je znao i motiv.

Poslednja izmena:
Ma ovo su mutna posla umiru svedoci ,
ljudi bivaju ubijeni ,
niko nista ne zna ,
svi se prave ludi ,
pravi se rijaliti...

preti se preko naslovnica ,
zastitnik gradjana cuti ,
poverenik cuti ,
UNS cuti ,
NunS takodje...
...

Потхитно оно да ме послушаш ! ;)

- - - - - - - - - -

Мислим да си већ дошао до лакта ! :sad2:

Sam cin vracanja tela bi bila poruka -tj.pretnja ,kakva da cute!!??

Njega su videli kako seta sa detetom na nasipu. Dakle, tu sumnje nema i on je to i potvrdio. Ako je neko drugi to uradio onda je mirno sacekao da se sve zavrsi. Bas da ga je neko ucenio i pretio a on se setkao po nasipu ucenjen... i cekao tako ucenjen da se sve zavrsi... opet je saucesnistvo. Kako god okrenes ne znam sta bi moglo da ga izbavi sem nedostatka dokaza. Prica da nista nije cuo opet ide ka tome da je ili pocinilac ili saucesnik. Ono je takva cistina i to treba videti, ne samo da se sve vidi i cuje nego mi je zaista cudno da se tu i odigralo. Ako jeste onda je ubica imao mnogo srece ili pomagaca koji je "snimao" teren.

- - - - - - - - - -

Stankovic se ogradjuje ,ali dzaba ,,to sto je advokat optuzenog rekao to je to ...samo je pitanje da li je malo vise nakitio izjavu,,ali kako neke podatke znamo i koji su malo pomalo procureli ,izgleda da nije nakiceno...ona je imala i druge povrede...znaci borila se i bila savladana ,pruzila otpor?!

Ima jedna slika, vidi se ruka puna malih modrica, tacno od prstiju sake, izgleda mi kao povreda kad te neko drzi s ledja za ruke.

Vreme je jako vazno a on nije dao odgovor koliko je dugo trcala.

Poslednja izmena:
Ako takvi otisci nisu ostali ,nema ih ,,onda je ovo veoma pazljivo planirano ,,mozda ovo ubistvo nekome deluje traljavo ,ali opet se stvara utisak da je profesionalac bio upetljan..moguce da nisu ocekivali da ce bas ovolika fama da bude i da ovoliko dugo traje?!

A mozda nisu ocekivali i istragu Cfi,,,od njihove istrage dosta toga se otkrilo ,,,pre njihove istrage skoro nista se nije ni znalo?!

Advokati Z su neke osnovne detalje izneli u javnost(nista posebno), ali su rekli da stoji da je ubijena na nasipu... U to nisam ni sumnjao... Sto znaci da Stankovic jeste potpisao dokument na kome je radila grupa forenzicara, trasolog, a u kome to stoji... Tako da te price da mozda nije to u dokumentu, jer stankovic nije davao izjave ne piju vodu... Zasto se svi oni slazu o mestu ubistva(i strucnjaci u istrazi i advokati odbrane i svi koji zaista rede na slucaju? Zato sto je to jasno kao sto je jasno da je Jelena Marjanovic preminula i da joj je konstatovana smrt... Nema tu nikakve sumnje niti je ikada bilo, kada bi advokati odbrane to opovrgavali oni bi bili smesni, neozbilji i bez ikakvog osnova kao kada bi opovrgavali da je ona uopste mrtva...

Advokati Z su neke osnovne detalje izneli u javnost(nista posebno), ali su rekli da stoji da je ubijena na nasipu... U to nisam ni sumnjao... Sto znaci da Stankovic jeste potpisao dokument na kome je radila grupa forenzicara, trasolog, a u kome to stoji... Tako da te price da mozda nije to u dokumentu, jer stankovic nije davao izjave ne piju vodu... Zasto se svi oni slazu o mestu ubistva(i strucnjaci u istrazi i advokati odbrane i svi koji zaista rede na slucaju? Zato sto je to jasno kao sto je jasno da je Jelena Marjanovic preminula i da joj je konstatovana smrt... Nema tu nikakve sumnje niti je ikada bilo, kada bi advokati odbrane to opovrgavali oni bi bili smesni, neozbilji i bez ikakvog osnova kao kada bi opovrgavali da je ona uopste mrtva...

I onda su pustili Sipku na tv... i stalno ga zovu, iznova i iznova...

Od momenta kad je izasao na tv sve se izobrnulo.

Poslednja izmena:
Ma dosli, otaljavili, mislili jos jedno u nizu ubistava....ali prc! Ja mislim da nisu ni slutili na sta ce ovo da izadje. Ma kakvi.

Čitam u informeru da Teodora u ovom postupku neće imati status oštećene već status svjedoka?
Da li to onda znači da joj neće biti dostupan predmet što je i bio cilj CFI?

Komentari CFI
Cfi Doo Novi Sad Mi nikada nismo ni rekli da se prof. dr Stanković izjasnio... Međutim, njegov nalaz imaju advokati, a time postoji realna mogućnost da je štampa došla do rezultata nalaza... Preventivno smo napomenuli da mesto zadavanja udaraca ne može biti nasip... zarad pravilno formulisane optužnice... da ne "padne" zbog pogrešno utvđenog mesta...

Cfi Doo Novi Sad I jos nešto: prof dr Zoran Stanković je veštak sudske medicine. Njegov zadatak u ovom veštačenju je bio da odredi mehanizam povređivanja, uzrok smrti i vreme smrti. Veštak sudske medicine nema legitimitet da određuje mesto događaja. To veštačenje vrši veštak trasolog. Zato je ovo veštačenje kombinovano. Ono što je čudno (i u suprotnosti sa ZKP RS), je to što veštak nije vršio pregled leša i obdukciju, kako nalaže član 130 stav 2 ZKP RS.

"Ona ipak nije dobila status oštećene u postupku, već je u Višem tužilaštvu u Beogradu saslušana kao običan svedok, a za Kurir je rekla da je zatečena ovakvom odlukom suda, jer je poziv dobila kao oštećena."

"Osporili smo njen status oštećene u ovom krivičnom postupku, kao i punomoćje koje je dala advokatima. Po Zakonu o krivičnom postupku samo najbliži srodnici, odnosno roditelji, rođena braća i sestre, supružnici ili deca mogu imati status oštećenog. Ružno je što od ovog postupka pokušavaju da naprave cirkus u kom se pojavljuje 20 oštećenih polurođaka i prijatelja", kaže za Kurir advokat Zorana Marjanovića Veljko Delibašić, posle saslušanja Teodore Krsmanović.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back