Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zlatna koka više njima nije htela biti zlatna i zato je i ubijena...bes je čudo kada proradi kod đžabalebaroša koji zive na tuđ račun.....imam brata takvog..magarac od 40 godina koji sve ocekuje da mu se donese....kad sam digo ruke skoro me ubi...a braca smo..pustite te rezone..nije htela kako oni oće i mrznja i bes se proradili.....navvikli bre da radi za njih dok se oni drogiraju......i svi se okomiše na nju...

Slazem se da su njih dve donosile novac. Npr.osumnjiceni je u onoj emisiji rekao da on od nje nije imao neke vajde,kao poneka svadbica,na prste jedne ruke moze da se nabroji da bi odmah nakon toga rekao da je negde pevala godinu dana. Godinu dana angazovanja u nekom hotelu ili restoranu nisu nastupi na prste jedne ruke.

Po najoobičnijoj logici onoj seljackoj ubijena je u petak 1.4 2016...odradili ubistvo,spremili je u tepih za iznosenje,obrisali tragove,i onda ide scenski nastup za javnost i policiju...vrisak i krik na nasipu 2.4 2016 godine.I gubljenje vremena i policije i postenih ljudi.Za vreme te nocne potreage ona je vec bila u vodi u tom kanalu ali sto kazu noć ima svoju moć zato je i prijavio nestanak supruge tek u 20 sati!!!!Da ovce po mraku ne mogu naci.Logično.SVe su lepo zamislili.
I ne nađoše je ni psi ni inspektori....a i gde ce po mraku naći...nema logike...Sjajna rezija u njihovoj reprodukciji iz bolesnih glava.Dolazi jutro i dan i logicno da je pronalze.Kao sto je i logicno da je bas tu bacena 1.4 jer je scenski nastup bio 2.4 bas na nasipu i moralo se podudarati da tu bude i nadjena ubijena.Kvalitetno su brisani tragovi ali ne i toliko da ih institut u wisbadenu u njemackoj ne razvije kvalitetno.Bolesno je pomisliti nakon zločina da se mozete izvići.Ne moze niko biti pametniji od drzave ako drzava radi korektno i pošteno.

Jesam li ja nesto propustila? Kad je Stanković uopšte dao nekakvu izjavu osim demanta?

Upravo ta cinjenica koja mu kao profesionalcu ne dozvoljava da daje izjave iskoriscena je od strane medija, javnosti pa na kraju krajeva i ovde na forumu da se nastavi sa rijaliti ubistvom, kojekakvim teorijama o ubistvu ranije(u kojem je ucestvovalo vise ljudi) ili negde drude... O nekakvim donosenjima tela na nasip, misterijama itd... Prica i dalje donosi novac...
Naravno da covek nije davao izjave, ali je predao dokumente zameniku glavnog tuzioca i na neki nacin su neki detalji isplivali u javnost(bez Stankovicevog javnog istupa).... Medjutim oni(detalji iz zakljucka) su toliko obicni, "demode" i neprofitabilni da se ne forsiraju vec se i dalje pise o svakakvim teorijama sa sve pratiocima u vidu laznih proroka, detektiva, inspektora i forenzicara....

Slazem se da su njih dve donosile novac. Npr.osumnjiceni je u onoj emisiji rekao da on od nje nije imao neke vajde,kao poneka svadbica,na prste jedne ruke moze da se nabroji da bi odmah nakon toga rekao da je negde pevala godinu dana. Godinu dana angazovanja u nekom hotelu ili restoranu nisu nastupi na prste jedne ruke.

Veruj mi da je motiv ubistva buduci nedostak lepih sredstava koje je pokojna jelena donsila od nastupa.Ok baba zorica je bila glavi igrac ali i jelena je lepo zaradjivala.Nije bila popularna nesto u javnosti ali kada sam joj glas cuo prvi put u zivotu bio je jako sličan ko cecin.Uzimala je ona lepe novce i donosila ko rob u njihovu kasicu prasicu.Donsila vladi,milosu i zokiju koji su se drogirali.E kad je to stalo drogirana trojka je po mom misljenju i ubija...Kad drogerasu uskratiš drogicu oni pobesne.Moj burazer alkoholicar tezak i doso mi u posetu i nalio se ko budala i pred decom mojom scene pravio.Ja mu reko ili prestani pit ili mi se gubi ispred ociju.Hteo me ubiti.Toliko ta droga i alkohol stvaraju bes kod ljudi i gube kontrole ako im se to ne priusti.NAravno ja sam ovog mog nokautirao ko mate parlov i nikada se vise i nismo videli.Krivo je opet ponavljam vaspitanje od malih nogu.Ej oni 40 godina i zive sa majkom i ocem.Krivi su i roditelji koji ih sa 18 godina nisu poslali da rade i sebi zarade.

U Badenu je blato i ispitivano. Oni su ispitivali deonice tog kanala. Poklapanje farmerki i blata sa deonice na kojoj je pronadjena je 97%.

Logično...policija je vec u maju 2016 znala sve ali se ceko nemac da potvrdi...mislila sveta trojka miloš,skvo vlado i zoki da su pametniji od drzave..hteli da ona rinta za svu trojicu!!!!!!!!i ko zna šta su sve još trazili od nje!!!!!
Klasičan im rob bila.E sada ce oni biti robovi ekipi u požarevcu u srpskom alkatrazu....

Neverovatno kako zlobnih i pakosnih ljudi ima,da ti se zivot zgadi

Ja mislim da ih u drustvu ima i oko 90%....ako ne radiš kako oni zamisle dolazi do ljubomre i mrznje...odbijanja iz drustva itd...malih bogova svuda ima...razmaženih beskicmenjaka,nevaspitanih i komotnih bez imalo sluha za korektan dialog...

- - - - - - - - - -

Ne verujem da je njen nastup kostao mnogo vise od 100 200e ... Price o nekim velikim parama koje je ona zaradjivala su smesne... Izgleda mi da je zivela veoma skromno...

Gresis drug....za te pare se niko nece okrenuti..neznam koliko im je donosila ali im je donosila a njih trojica blejala i cekala njen prihod...baba i nije davala da troše i ona je rintala za svu trojicu.

Gresis drug....za te pare se niko nece okrenuti..neznam koliko im je donosila ali im je donosila a njih trojica blejala i cekala njen prihod...baba i nije davala da troše i ona je rintala za svu trojicu.
Glavni novac u kuci donosili su svekrva i Vladimir... Mada ni to nije nista preterano... To sto Z radi je smesno i on ponekad zaradi simbolican novac...Tata i mama mu napravili studio, nema tu nikakvih para... Jelena je mogla da peva vikendom i eventualno zaradi neku prosecnu platu na mesecnom nivou... Medjutim oni imaju dete i treba dosta novca....Vracanje na scenu je bio pokusaj da lakse nalazi nastupe i da ih ako bude mogla vise naplacuje(NI ZBOG CEG DRUGOG!!)... Roditelji(vladimir i zorica) su im pomagali, a Jelena svojoj majci koliko je mogla...

Poslednja izmena:
Da bas si lepo sebe opisao beskicmenjak trulex koji mrzi sve zivo oko sebe pa i sebe ,mizontrop,,,koji sve zivo osudjuje ,,,najgora vrsta ljudi

To bi se moglo reci samo za tebe....ja tebe nisam komentarisao vec "zločin u borči i ubistvo jelene krsmanović".Vidim da ti je zasmetalo malo više moje misljenje i istina.Ali ne znam zasto pajdo ako se tebe to ne tice?Ali bojim se da te se tiče istina pa udaraš malo niže od pojasa.Ajde zaobiđi me i ako ti se ne dopadaju moji komentari preskoči ih.Nije to kultutno da ulaziš a nisi se ni izuo.

Ne verujem da je njen nastup kostao mnogo vise od 100 200e ... Price o nekim velikim parama koje je ona zaradjivala su smesne... Izgleda mi da je zivela veoma skromno...

To je cena neafirmisanog pevaca. Pevaci sa televizije imaju malo vece zarade. Bendovi za svadbe uzimaju 200 evra po clanu benda bez baksisa i to nepoznati. Vec ako si poznat mozes da uzmes vise.

- - - - - - - - - -

U Beogradu ide 200 evra po clanu benda. To je ta cena. Ja sam za 4 clana benda platila 800 evra a uopste nisu poznati. Jos je to bilo pre deset godina.

Glavni novac u kuci donosili su svekrva i Vladimir... Mada ni to nije nista preterano... To sto Z radi je smesno i on ponekad zaradi simbolican novac...Tata i mama mu napravili studio, nema tu nikakvih para... Jelena je mogla da peva vikendom i eventualno zaradi neku prosecnu platu na mesecnom nivou... Medjutim oni imaju dete i treba dosta novca....Vracanje na scenu je bio pokusaj da lakse nalazi nastupe i da ih ako bude mogla vise naplacuje(NI ZBOG CEG DRUGOG!!)... Roditelji(vladimir i zorica) su im pomagali, a Jelena svojoj majci koliko je mogla...

Dijelim tvoje mišljenje sto se tiče tog povratka! Z kaze " najviše je voljela da bude sa svojim djetetom" A na to bih ja dodala ali šta će ,mora se raditi!

Što se tiče vještačenja mjesta zločina ,za mene je najbolji vještak,trasolog , onaj čovjek,mještanin (mislim da se i sad moze naći link na You Tube)koji kaze " Nije ubijena tu! Pa vidite da tu nema ništa!" To je bio odgovor na pitanje novinara!

U prilog tome ide i ovaj članak iz večernjih novosti!!!

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...vljaju-o-slucaju-Sipka-Nije-ubijena-na-nasipu

Advokat Savić koji zastupa porodicu Krsmanović kaze da ga ovaj slučaj podsjeća na sluučaj iz ovog članka?

http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/2...ku-koji-je-beogradski-asfalt-izvezao-na-zapad

Poslednja izmena:
To je cena neafirmisanog pevaca. Pevaci sa televizije imaju malo vece zarade. Bendovi za svadbe uzimaju 200 evra po clanu benda bez baksisa i to nepoznati. Vec ako si poznat mozes da uzmes vise.

- - - - - - - - - -

U Beogradu ide 200 evra po clanu benda. To je ta cena. Ja sam za 4 clana benda platila 800 evra a uopste nisu poznati. Jos je to bilo pre deset godina.

Nisam merodavan ali ako kažeš da je tako onda sam ja pogresio svakako.RAcunao sam da se vise zaradi.Pa ne znam onda koji je motiv da iz besa tako i mucki sa leđa ubijes suprugu?

Nisam merodavan ali ako kažeš da je tako onda sam ja pogresio svakako.RAcunao sam da se vise zaradi.Pa ne znam onda koji je motiv da iz besa tako i mucki sa leđa ubijes suprugu?

Ako mislis na hiljade evra to je moguce samo kod velikih zvezda.

Ali opet,nisu to male zarade u odnosu na srpske plate. Narocito ako se ubode tezga u inostranstvu. To su primanja koja mogu da hrane celu porodicu.

Ako mislis na hiljade evra to je moguce samo kod velikih zvezda.

Ali opet,nisu to male zarade u odnosu na srpske plate. Narocito ako se ubode tezga u inostranstvu. To su primanja koja mogu da hrane celu porodicu.

E na to sam ja mislio,ok nisam znao na cifru jel to 200 eur,500 eur ili bilo koliko...ali da je otisla npr kucni mesecni prihod od 1000 eur bi bio izgubljen a to je u srbiji veliki gubitak za jedno domacinstvo...nije lako zaradit u srbiji 1000 eur mesecno...i onda takva reakcija iz mrznje i besa?Pa jos da dete odvede?Sta znam.Ne verujem da je ubio samo zato sto ga je prestala voleti mada je i to moguće.

Izjava dana mi je Sipkina izjava da svaki vestak moze da bude forenzicar... :dash: kakav manipulator...
Vestak moze da ima i srednju skolu, a forenzicar je USKO specijalizovan za disciplinu kojom se bavi!!!! Naravno u odredjenim slujevima se koriste timovi forenzicara od kojih je svaki specijalizovan za nesto odredjeno(zna se kakvi forenzicari su potrebni ovom slucaju)... U ovakvoj "igri definicija i zakon" gospodin je uzeo za moralno da kao ekonomista javno istupa i lupeta gluposti...

Izjava dana mi je Sipkina izjava da svaki vestak moze da bude forenzicar... :dash: kakav manipulator...
Vestak moze da ima i srednju skolu, a forenzicar je USKO specijalizovan za disciplinu kojom se bavi!!!! Naravno u odredjenim slujevima se koriste timovi forenzicara od kojih je svaki specijalizovan za nesto odredjeno(zna se kakvi forenzicari su potrebni ovom slucaju)... U ovakvoj "igri definicija i zakon" gospodin je uzeo za moralno da kao ekonomista javno istupa i lupeta gluposti...

Eto,pročitaj taj članak okačila sam link ,iz večernjih novosti mozda dobiješ pojašnjenje !

Eto,pročitaj taj članak okačila sam link ,iz večernjih novosti mozda dobiješ pojašnjenje !

Nema sta da citam...Poceo sam i vidim da je to tekst iz jutrosnje emislije na pinku(koju sam odgledao na youtube)... Zakljucujem da ima puno glupih(i naivnih) ljudi koji veruju Sipki, doduse mozda i on sam veruje u to sto prica(ne bih da se tim sporednim stvarima )... Pominje Jeleninu carapu i kako ona nije imala blata na sebi (valjda cuo iz "pouzdanih" izvora ili uvelicao onu sliku tela kroz siblje), a niko i nije rekao da je ona stajala u kanalu ili bilo gde bez patike... Patika joj je spala prilikom vucenja, a telo skotrljano u kanal.. Medjutim on tera svoju pricu, ovo za carapu mu je verovatno naknadno palo na pamet... Nema tu nikakvih forenzicara niti trasologa niti postoji bilo kakav tim... Covek sve izmislja i umislja i predstavlja sebe kao neki ozbiljan centar za forenziku!!!!! Razgovarao je sa jednim kerovodjom iz vojske(jednu recenicu) i sada njega stalno pominje kao clana svog tima!!! Totalno suludo... Ja ne znam da li da se smejem ili da placem kad vidim ljude koji mu veruju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back