Majole
Ističe se
- Poruka
- 2.368
Majole odblokirana si ,ne zelim da budem zlopamtilo...
Nije ni bilo potrebe za tim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Majole odblokirana si ,ne zelim da budem zlopamtilo...
To si u pravu! Inače mladje generacije,pa i Z ove su sve vezne za roditelje,vise su razmazeni,mnogo im se udovoljava i sl. sto se uglavnom pravda "situacijom" u drustvu mada to nije nikakvo opravdanje! Nekad su se djeca "kalila" za zivot od malih nogu a sad svi zelimo da nam djete bude zasticeno!
]Imam utisak da se ovde bore za sto veci rejting ,,,preko ledja zrtve[/B],,,pevala je ona takodje u Novom Pazaru ..tako je pisalo,a moguce da je i boravila toliko dugo.

Ali nije iskljuceno da je neki ludak psihopata pikirao,a jos ako se neko iz porodice njemu zamerio ,eto ti propast zivi...
Foto: Telegraf
Takođe, na okonvratniku majice koju je mrtva Jelena imala na sebi nije bio većih tragova krvi i pored toga što je zadobila brojne udarce u glavu.
Iako je patalog dr Zoran Stanković u svom veštačenju izneo mišljenje da je pevačica ubijena u blizini kanala u naselju Crvenka, forenzičari koji od početka rade na ovom slučaju tu verziju odlučno odbacuju.
Oni tvrde da je pevačica "Granda" nasmrt pretučena na drugom mestu, a zatim je i sasvim verovatno presvlačena posle smrti.
Ja msm da ce da bude zatvoreno za javnost sudjenje. Ako bude otvoreno nece moci da se zivi od novinara.
.Mislim da bi motiv mogao biti taj da vise nije htela biti njihov rob i donositi im novce od nastupa.Proradio im bes jer su izgubili zlatnu koku u koju su ulagali i gubilo im se tlo pod nogama.Jukabg
Zlatna koka se ne ubija ,,bas nasuprot zlatna koka je svekrva ,a zbog ovog zlocina posao, to sto radi joj trpi
- - - - - - - - - -
Oni u ovom slucaju u nikakvom dobitku nisu ,u dobitku su oni koji se medijski eksponiraju i iskacu niotkuda ,,..itd
- - - - - - - - - -
Trebalo je ispitati ko je svekrvi dolazio ,koje bio klijent ,a suska se da su dolazili i politicari ,i jos neki budzovani ,...