Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To si u pravu! Inače mladje generacije,pa i Z ove su sve vezne za roditelje,vise su razmazeni,mnogo im se udovoljava i sl. sto se uglavnom pravda "situacijom" u drustvu mada to nije nikakvo opravdanje! Nekad su se djeca "kalila" za zivot od malih nogu a sad svi zelimo da nam djete bude zasticeno!

Zato sto su se roditelji jako mucili u periodu posle rata i nisu zeleli da njihova deca pate. Mada svakako muskarci ma koliko godina imali i koliko uspesni bili njima niko nije kao majka. To je prosto tako.

Bas mi je eto na pamet pao Stankovic. Bio je jedan intervju,mislim kod Nade Obric. Pola intervjua je pricao o svojoj majci,kako se mucila da on prezivi u Beogradu i zavrsi medicinu. Eto,jedan od primera. Covek uspesan,ima porodicu,svetske licence al majka je majka. To nista ne govori o profilu posebno.

- - - - - - - - - -

Psihopatija ne potice od dobrog odnosa sa majkom vec naprotiv. Tako da to ne moze da bude nikakav cinilac u ovom slucaju.

Dobar odnos sa roditeljima pa cak i u slucaju kad nisu dobri odnosi sa tazbinom ne moze nekoga da natera na ubistvo. Ubistvo je uvek licni cin. Moze da bude posledica poremecenog uma al poremecen um ne raste u porodici gde ima ljubavi. Mozes da stvoris egoistu al ne bas i ubicu. To je licni cin u takvim slucajevima a i u kriminalistici.

- - - - - - - - - -

Nije meni majka u ovom slucaju bitan cinilac. To sto je odbila poligraf i slicno je prirodno ponasanje. Koja majka ce da kaze "sine priznaj i predaj se". Nijedna! Zato i ne znam zasto toliko nju kace. To moze da potpiruje sumnju prema njemu al ne i prema njoj.

- - - - - - - - - -

Pogledajte samo majke krininalaca koje su davale intervju u emisiji "Dosije". Kako se grcevito bore i brane svoju decu.

]Imam utisak da se ovde bore za sto veci rejting ,,,preko ledja zrtve[/B],,,pevala je ona takodje u Novom Pazaru ..tako je pisalo,a moguce da je i boravila toliko dugo.

To je tačno, videli su šta javnost zanima i sada ne biraju više sredstva. Svi žele rejting i samo rejting. Sinioć sam kliknula na link za prenos Katarine Ostojić iz Parova i posle 2 minuta sam isključila. Toliko neke svađe i vike, to je strašno!

Jutros je u jutarnjem programu na Pinku bio Šipka i advokat Krsmanovića, Nebojša Milosavljević. On i Savić rade zajedno za Krsmanoviće u ovom slučaju. Nisam odgledala sve, ali deo kada je Milosavljević rekao da dobro svi zapamte šta je rekao, da je sve počelo u policiji i da će se sve u policiji i završiti... Možda grešim, ali asocijacija mi je da je neko na početku namerno traljavo odradio posao i to je sve dovelo do toga da se ubice odmah ne uhapse. Zato je i nastao rijaliti oko ubistva.

Advokat Milosavljevic je rekao da ce sudjenje biti spektakularno. U smislu da ce sve misterije biti razresene kroz sudski postupak,nije zeleo da precizira zbog ometanja istrage. Da ce podsetiti na slucaj ubistva Stevice Markovica u Parizu?!

- - - - - - - - - -

Sipka kaze da svi svedoci se slazu da nije imala ljubavnika. Pa i svekar.

Како ваши мали покварени мозгићи
( то се иначе зове покварена машта )
не могу да изађу из матрице
да је неко нешто погрешио, заметнуо, замутио воду ...

Не разматрате уопште могућност да је то урадио
неки луди пролазник !

То је због превише одгледаних "Династија", "Касандри", "Љовисни" ...
где све почиње и завршава у породици.

То вас пали.

Убијена жена ?
Муж је убица !!!
:evil:

Ви имате истраживачког духа
ко она у Паровима што тврди да се бави истраживачким новинарством !

Она доводи родитеље учесника и пушта их да се пикчарају !
:hahaha::hahaha::hahaha:

Spomenuli su osporavanje CFI od advokata odbrane. Sipka je rekao da ga to zbunjuje i da ima citav tim sudskih vestaka i da nije sam dosao do zakljucaka.

Nisu zeleli da pricaju o novim dokazima jer u ovom trenutku je to neprimereno pred iskaze.

- - - - - - - - - -

Izneli su kritike za novine.

- - - - - - - - - -

Milosavljevic kaze da je sve pocelo u policiji i da ce se sve zavrsiti u policiji. Izgleda da je neko kocio istragu ohoho.

- - - - - - - - - -

Zakljucak je da ce slucaj biti resen.

Ali nije iskljuceno da je neki ludak psihopata pikirao,a jos ako se neko iz porodice njemu zamerio ,eto ti propast zivi...

Sve je to moguce naravno, Ali Zoranovo ponasanje je u najmanju ruku cudno. Nije odavalo utisak da pati za Jelenom, da je ocajan, u smislu LJUDI KO MI JE UBIO ZENU???? Nego nekako mlako sve kao veruje policiji i tako.. Distanciran od nje. Kao da je jos nesto ljut na nju, besan. Jednostavno deluje da ne pati za njom, i onda coveku deluje da on zna vise nego sto kaze.

I tako sudbina ili zivot ili kako god ga nazvali otkrije sve, koliko god neki misle da su nadmocniji od drugih i podcenjivacki se smejulje masi misleci da su inteligentniji. Onaj koji je stvorio sve je iznad svih i svega.

Foto: Telegraf
Takođe, na okonvratniku majice koju je mrtva Jelena imala na sebi nije bio većih tragova krvi i pored toga što je zadobila brojne udarce u glavu.
Iako je patalog dr Zoran Stanković u svom veštačenju izneo mišljenje da je pevačica ubijena u blizini kanala u naselju Crvenka, forenzičari koji od početka rade na ovom slučaju tu verziju odlučno odbacuju.
Oni tvrde da je pevačica "Granda" nasmrt pretučena na drugom mestu, a zatim je i sasvim verovatno presvlačena posle smrti.

Ovo ubistvo okupilo je u svoj rijaliti razne vrste ludaka, laznih detektiva, forenzicara, advokat, proroka, svedoka, policajaca itd... Ni mi ovde na forumu nismo potpuno normalni...

Razmisljam sta ce se desiti sa svima njima kada se sazna istina koja je logicna i obicna;
Pa neki ce i dalje traziti nekakve "nelogicnosti" iz njihovog ugla i za njih nikada slucaj nece biti resen... Sipka ce mozda da se primiri i da radi na slucajevima raznih paranoika na osnovu ove reklame ili ce reci da je on imao ulogu skretanja paznje javnosti da bi istraga mogla normalno da funkcionise... Neki ce se jednostavno skloniti i isplivati ponovo kada dodje neka slicna "javna rasprava" i kada budu bili potrebni medijima i novinarima....

Foto: Telegraf
Takođe, na okonvratniku majice koju je mrtva Jelena imala na sebi nije bio većih tragova krvi i pored toga što je zadobila brojne udarce u glavu.
Iako je patalog dr Zoran Stanković u svom veštačenju izneo mišljenje da je pevačica ubijena u blizini kanala u naselju Crvenka, forenzičari koji od početka rade na ovom slučaju tu verziju odlučno odbacuju.
Oni tvrde da je pevačica "Granda" nasmrt pretučena na drugom mestu, a zatim je i sasvim verovatno presvlačena posle smrti.

Kakvo novinarsko odvratno pravljenje senzacionalnih clanaka od hiljadu puta prezvakanih lazi... Kada kazu forenzicari oni misle na cfi(i ostale sarlatane za rijaliti), a ne na forenzicare iz istrage pa sastvljaju recenicu; Iako je patalog dr Zoran Stanković u svom veštačenju izneo mišljenje da je pevačica ubijena u blizini kanala u naselju Crvenka, forenzičari koji od početka rade na ovom slučaju tu verziju odlučno odbacuju. Kakvo zaludjivalje prostog naroda.!!!
Prosipaju price o izgledu carape, okovratnika majce vidjenih na slikama sa 50m kroz siblje i kao na osnovu pouzdanih izvora, a ono sto su forenzicari koji rade na slucaju utvrdili to se negira... Ludilo...
Mada covek koji logicno razmislja na osnovu i tih malo istina koje smo saznali iz novina, na osnovu inervjua ZM i logike moze sam da zakljuci da je covek u besu ubio svoju zenu na nasipu, ubacio je u kanal i uveren da ce se izvuci lagao...

Poslednja izmena:
P
Putin R.S14.10.2017 13:18
Zasto su onda trazili od Stankovica da izvrsi uvidjaj i da svoj nalaz sudu, ako njegove izvestaj nije tacan? Sta je sada ovde tacno kada jedni drugima pobijaju tvrdnje nalaza? Da nije tragicno bilo bi smesno. Jedni kazu da je ubijena srafcigelom, tupim predmetom, palicom, sipkom, sekirom, sa vise od 30 udaraca, drugi pak tvrdi, kamenom, podebelom granom, sa 9 udaraca... Zatim da je ubijena ispred kuce, u kuci, u kupatilu, na nasipu, pored kanala, negde na drugom mestu, a da je telo tu dovezeno naknadno, da je ubijena izmedju 1-2 aprila u noci, pa onda da je ubijena 2 aprila izmedju 16:50 i 17:10, da je jos bila ziva kada je bacena u vodu, pronadjen telefon slucajnog prolaznika, itd, itd. Pitam se samo kako je moguce da posle 11/2 dana telefon tek sada bude pronadjen, a svi znamo da je policija tu sve pretrazila i kanal je ispumpan. Mnogo logicnih i nelogicnih stvari se desavalo u izjavama. Kome sada da se veruje. Zasto nisu uhapsili i tu "drugu" osobu ciji je DNk pronadjen na telu odmah kad i Zorana, jer videvsi da je i ta osoba uhapsena morao bi jedan od njih da prizna. Dakle po meni ovo uopste nije ozbiljno od strane policije i forenzicara. Imaju dokaze, ali nemaju jake ne oborive. Sada se jos pominju i carape koje se do sada nikada nisu pojavljivale u izvestajima. Dakle strasno.
Odgovori

- - - - - - - - - -

M
Mrmot14.10.2017 - 11:17
Neverovatno je da policija nije celu noc bila na mestu na kome je navodno nestala. Pogledati izvestaj i ko je izdao naredjenje da se policija povuce, a ubica nesmetano ostavi telo, njega isto privesti na ispitivanje.
( 38 ) /
( 1 )+37
Odgovori

- - - - - - - - - -

To je ono sto sam pisao ,,,sve ispitati koji su bili na nasipu te noci kada je pretraga organizovana!!

Ne samo onog ko je izdao naredbu da se pretraga povuce....

Knjazu miloše...ovaj zoran je klasična greška u sistemu i nepravilno ga odgajali i rintali svi za njega celi život?Kad jelena vise nije htela iz besa je ubija.Nije tu bilo ljubavi,ovo ono...samo đžabalebaroš nije navikao da radi i u tom ti je problem moj knjaže.Baba vračara sve hranila pa i jeca moj knjaže.A muški krkani se drogirali i lencarili.Kad je usfalilo droge dolazi i do ovog do čega dolazi.Tvoje razmisljanje graniči sa naucnom fantastikom ili si iz klana marijanović.Uskoro će ti tuzilazstvo sve i dokazati.Lakapo knjaže...SVe ce sesti na svoje...

.Mislim da bi motiv mogao biti taj da vise nije htela biti njihov rob i donositi im novce od nastupa.Proradio im bes jer su izgubili zlatnu koku u koju su ulagali i gubilo im se tlo pod nogama.Jukabg

Zlatna koka se ne ubija ,,bas nasuprot zlatna koka je svekrva ,a zbog ovog zlocina posao, to sto radi joj trpi

- - - - - - - - - -

Oni u ovom slucaju u nikakvom dobitku nisu ,u dobitku su oni koji se medijski eksponiraju i iskacu niotkuda ,,..itd

- - - - - - - - - -

Trebalo je ispitati ko je svekrvi dolazio ,koje bio klijent ,a suska se da su dolazili i politicari ,i jos neki budzovani ,...

Zlatna koka više njima nije htela biti zlatna i zato je i ubijena...bes je čudo kada proradi kod đžabalebaroša koji zive na tuđ račun.....imam brata takvog..magarac od 40 godina koji sve ocekuje da mu se donese....kad sam digo ruke skoro me ubi...a braca smo..pustite te rezone..nije htela kako oni oće i mrznja i bes se proradili.....navvikli bre da radi za njih dok se oni drogiraju......i svi se okomiše na nju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back