Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali,zar to ne moze biti majka Jelenina koja se takodje zove Zorica?

Takodje,ako je tačno to da se Zoranov DNK nalazi u blatu s Jelenine glave ,kose,otkud on tu pošto znamo njegove tvrdnje da nije bio na tom mjestu?S tim u vezi mene baš interesuje da li bi raniji DNK Zoranov,ostavljen npr. pri milovanju pokojne i sl.mogao da se tako pomiješa s tim blatom?

DNK ne može da se namešta

Ali,zar to ne moze biti majka Jelenina koja se takodje zove Zorica?

Takodje,ako je tačno to da se Zoranov DNK nalazi u blatu s Jelenine glave ,kose,otkud on tu pošto znamo njegove tvrdnje da nije bio na tom mjestu?S tim u vezi mene baš interesuje da li bi raniji DNK Zoranov,ostavljen npr. pri milovanju pokojne i sl.mogao da se tako pomiješa s tim blatom?

Da, htela sam sad da se ispravim i da dodam da je možda ona...

Za blato teško da bi tako moglo da ostane. A poenta u tom blatu, ako je stvarno to nađeno, je da su okolne njive tretirane raznim pesticidima, kao i livada pored. Samo blato u kanalu nije tretirano, ali nigde drugde nije ni bilo nekog blata koje bi moglo da mu ostane na farmerkama.

Da, htela sam sad da se ispravim i da dodam da je možda ona...

Za blato teško da bi tako moglo da ostane. A poenta u tom blatu, ako je stvarno to nađeno, je da su okolne njive tretirane raznim pesticidima, kao i livada pored. Samo blato u kanalu nije tretirano, ali nigde drugde nije ni bilo nekog blata koje bi moglo da mu ostane na farmerkama.

Govori se da blato u kosi sadrzi njegov DNK,plus pantalone!

Ne znam ni jedan slucaj gde je forenzika promasila

Ne forenzika, nego forenzičari. Najpoznatiji slučaj je Amanda Knox, što se tiče moguće kontaminacije. Onda, pretprošle godina izašlo u javnost, da je FBI omanuo u 200 analiza vlasi kose, od kojih je jedan deo bio korišćen u presudama smrtne kazne. Da ne nabrajamo slučajeve gde je policija tražila serijskog ubicu, zato što su našli isti DNA na svim žrtvama... da bi se ispostavilo da DNA pripada nekom aljkavom asistentu u forenzičkoj laboratoriji... itd.

Cfi Doo Novi Sad
47 минута ·
29.09.2017. NOVI SAD...
POŠTOVANI PRIJATELJI,
OBAVEŠTAVAM VAS DA JE TEODORA KRSMANOVIĆ DOBILA STATUS OŠTEĆENE U OVOM KRIVIČNOM POSTUPKU. DOBIVŠI TAJ STATUS, MOŽE DA IZVRŠI UVID U SPISE PREDMETA I PUTEM PRAVNIH ZASTUPNIKA IZVRŠI KOPIRANJE SPISA...

UKOLIKO TEODORA UZME CFI DOO NOVI SAD ZA STRUČNE SAVETNIKE U KRIVIČNOM POSTUPKU, IZVRŠIĆEMO UVID U SPISE PREDMETA... TO ZNAČI DA ĆEMO BITI U PRILICI DA AKTIVNO UČESTVUJEMO U KRIVIČNOM POSTUPKU I DOPRINESEMO REŠENJU SLUČAJA...

I DA VAM IZRAZIM SVOJE ČUĐENJE... SA TELEFONA KOME JE PRIKRIVENA IDENTIFIKACIJA, JAVIO MI SE MUŠKI GLAS IZ 29 NOVEMBRA, PREDSTAVLJAJUĆI SE KAO TAKSISTA KOJI ZNA SVEDOKE KOJI SU VIDELI DA JE JELENA U CRVENOM AUTOMOBILU, KOREJSKO-JAPANSKE PROIZVODNJE ZASEČENOG ZADNJEG DELA, SA MLAĐIM MUŠKARCEM NAPUSTILA NASIP NAKON ŽUČNE SVAĐE... U AUTOMOBILU JE BILA BELA PUDLICA... VEROVATNO SA NAMEROM DA TU INFORMACIJU PLASIRAM U SREDSTVA INFORMISANJA...
PODCENJUJU MOJ IQ... DETALJE NEĆU KOMENTARISATI...

CFI DOO NOVI SAD
DIREKTOR
NENAD ŠIPKA, DIPL. EKON.

Original postavioKlara 85
Čudno je jako to što ga niko nije pozvao na informativni razgovor. Kad tako nađu ženu razbijene lobanje, valjda je preocedura da se prvo ispitaju muž (ili momak, ili ljubavnik ako postoji), kao i svi koji su joj pretili, pogotovo u zadnje vreme. A ovamo imaš tipa koji jeste pretio mesec dana pred ubistvo, a plus još ima i dosije, pa ga niko ne privodi ni posle tri meseca. Nego nas maltretiraju sa nekim Radama iz Beča, sa Nikolinim dresom na sahrani, za nekim čika-Lazama sa nasipa i deverovim stihovima koje je pisao kao klinac, pre 6 godina. Ludilo.

TAcNo

- - - - - - - - - -

Klara 85 :
20.06.2016. 20:02
Re: Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva
Original postaviogeorgejune
kakvo spinovanje i skretanje istrage, NIJEDNA IZJAVA MUPA NIJE BILA NITI CE BITI DOK TRAJE ISTRAGA,sve je nagadjanje stampe i nase masteKakvo spinovanje? Evo da ti ja pojasnim.
Spinovanje je kad premijer jedne države pred izbore kaže da se zna ko je ubica, ali da se ime neće reći "do ponedeljka".
Spinovanje je kada Rada iz Beča pokaže policiji svoju prepisku sa mužem ubijene, pa neko iz policije da informaciju o tome žutoj štampi.
Spinovanje je kada inspektor koji vodi slučaj pravi od njega "rijaliti", kako je već rekao smenjeni načelnik policije.
Spinovanje je kada ministar unutrašnjih poslova izjavi kako ga "zabavlja" da čita šta tabloidi kažu o zločinu.
itd, itd...

KorekTNo

- - - - - - - - - -

Сталкер :
21.06.2016. 03:31
Оно што се поред неспособности полиције најбоље показало у овом случају је,на колико мизерном нивоу је новинарство у Србији и колика лешинарска стока могу да буду поједини уредници медија.
Случај који доста подсећа на случај "Црне Далије" Након њеног бизарног убиства,новинари су контактирали њену мајку и рекли јој да је њена ћерка победила на избору за мис,не би ли тако од ње добили информације о животу покојне Далије-Елизабет Шорт.Тек када су извукли све што им је потребно,саопштили су мајци да јој је ћерка брутално убијена.Касније су путем сензацијалистичког писања развлачили случај по новинама.
Такав безскрупулозни новинарски приступ је данас заступљен у Србији.И захваљујући њему добили смо нови облик забаве,ријалити убиство.

Slazem se

Klara 85 :
22.06.2016. 22:27
http://www.blic.rs/vesti /hronika/sme...ama- da/q876wrk
Ono što je interesanto jeste da je Milan Pantić takođe ubijen udarcima tupim predmetom u glavu. Neko mi ovde pre neki dan reče da naručeno ubistvo tom metodom ne postoji ni na filmu. Ovde imamo takav filmski primer, i to još u sred bela dana, ispred ulaza u zgradu. A smenjeni načelnik je po svom iskazu bio na korak do rešenja upravo tog slučaja, kad je pao na Jeleninom.

Zanimljivo

Teksački Rendzer Voker :
24.06.2016. 12:20
Original postavioSekenenre Tao
Aaaa, Kecmanu smeta
pa te zamollio da putem foruma objasniš narodnoj glupoj masi.
A šta biste ti i Keca radili ovima što vam smetaju,
reci slobodno !

Ja ne govorim u ime gospodina Kecmana

Ova osoba je mnogo mutna ,taj tao ,preti forumasima ,zastrasuje...

- - - - - - - - - -

Teksački Rendzer Voker :
24.06.2016. 12:01
Original postavioSekenenre Tao
Sve se snima i analizira ...
I šta kažeš,
ti si za smenu ministra ?
Aha !
Ko ti još u Vladi smeta ?
reci slobodno !

Meni niko
Ali smena Kecman je nepotrebna

Evo jos jednog primera..

Grom_sa_neba! :
25.06.2016. 01:02
Inace zanimljivo...
Najdoh sad cak i neki Wiki link je neko kreirao u vezi Jelene:
Јелена Марјановић
https://sr.wikipedia.org /sr/%D0%88%D...B2 %D0%B8%D1%9B
I pazi kad je u linku kao datum smrti stavljen 3. April...
Sto i ja mislim da jeste datum smrti, jer je verovatno ubijena iza ponoci il pred zoru, a nakon otmice i maltretiranja od nekih desetak sati
O tom je govorila i Rada i to je jedino vredno sto je ona pomenula...a sto su joj verovatno "šapnuli" oni koji su je i poslali tj oni koji su verujem i ubili Jelenu....
Takodje Google mi izbaci i ovaj link:
Jelena Marjanović – Biografija
http://filmonizirani.net /jelena-marjanovic- biografija/
I tu eto kaze da je ubijena 3. Aprila...
E sad, ako to uzmemo kao validnu informaciju...onda to znaci da policija uopste ne radi kako treba - jer ne istrazuje OTMICU pre ubistva!!!
Posto sa otmicom su onda perspektive posmatranja slucaja sasvim drugacije od onih koje nam nudi opcija da je ubijena 2. Aprila oko 17h, a sto je verzija koja nam je u startu plasirana i nametnuta..
Evo da vas ili siru javnost koja prati slucaj pitaju - Kad je ubijena?
Svi biste rekli Subota 2. April...a izgleda da ipak nije...vec da je tad oteta, a ubijena 3. Aprila iza ponoci ili pred zoru...

Ovo je zanimljivo ,ta opcija otmice se jedva ,bukvalno nije se ni provlacila u javnosti toliko ,da nije bilo CFi...

- - - - - - - - - -

Nenade ,nemam pojma gde su ti ljudi...

cicamicakamilica :
26.06.2016. 12:39
Pogledajte emisiju DOSIJE o sektama. Vrlo je poučna, nažalost i tužna. Mlad dečko je nestao, vracajuci se sa casa. Roditelji pozivaju policiju i prijavljuju nestanak ali je potrebno sačekati 24 h. Roditelji, porodica i ostali traže ga svuda. Jedno mesto, parcelu da kažem obilaze nekoliko puta, ništa nema! Sutradan pronalaze dečka na toj parceli, policija u ovom slučaju. Dakle tražili sve i nije ga bilo?podseca na Jelenin slučaj! Dalje...imao je ranu od metka, policija kaže da je samoubistvo. Majci kojoj je to nelogično, nije dovoljno i angažuje privatne detektive. Saznaje se da je sekta, pronalaze glavnog lika. Koji ima 170 i nešto stanova na svoje ime. Oni su vrbovli njenog sina jer su imali nekoliko stanova...verovatno da su mu pretili i on nije dak na porodicu. Poenta svega.. Policija nikada nije uhapsila osumnjičene....jer kako ta majka kaže...kao da se namerno prikriva. Posle toga smo imali jos jedan slučaj.. A sada se to očigledno radi drugačije. Moje iskreno mišljenje u vezi ovoga je da je Jelena ubijena od strane sekte, a da porodica itekako zna koliko su opasni...pa ne sme da progovori. Po onome sto sam gledala nema grada u kojim ih nema. Cak i ne traze pristanak već se nakace na silu...zato i nisu Jelenu našli na mestu ubistva, zato je i Zoran posumnjao da je oteta. I zato se sve to radi u tajnosti. Kazem...moje mišljenje..ne znaci da je tacno.

Neka sekta-mafija stoji iza ovoga ,a sad kakva ,to je pitanje.

Полиција се већ добро избламирала што случај убиства које није ни тзв.мафијашко ни политичко, није решила за годину и по' дана.А тек ће дебело да се избламирају кад овом несрећнику истекне законски притвор и кад буду морали да га пусте.Мисле да ће случај да се реши тако што ће штампа и јавност да направе велики притисак на породицу и да ће него да попусти.Бедно... гомила нестручних нерадника.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back