Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cak i da mu je bio ugasen telefon i da je nije zvao, to nisu nikakvi dokazi protiv njega, ne moze se na osnovu toga podizati optuznica i zadrzati duze od 48 sati...Sada se vec moze reci da ce ovaj slucaj mozda zapasti u corsokak...Kiriku1

Ovo je zanimljivo ,da li je on zvao tada kada je nestala i koliko puta ,tj.od momenta kada je primetio da je nema ,da nesto nije u redu?!
Mislim stvarno ,a ne ovo novinarsko lupetanje..

znaci oni komplet mogu duplate 10 dana grcke u maju a pos dodu na neko krstarenje pride,pa gde im se svidi ostanu,ovi sta iskopaju nek se slikaju,nigde nisu izjavili da su osumnjiceni,jer da jesu ne bi sigurno nastavili slobodno da se krecu ili da imaju uticaj na ubicu kog shatro poznaju.georgejune

I ovo je tacno ,i sad kad je najavljeno od strane Cfi da su na korak od resenja slucaja ,posle 10dana sledi hapsenje?!Znaci da nisu bili osumnjiceni od strane policije tada,jer on je i tada mogao da utice na sve svedoke,to je jasna stvar...

I ona Kirikova teorija pada u vodu ,da je stradala neplanirano,krvi bi bilo na nasipu , blizu kanala,ali krvi nema,,,nije tu ubijena..nije oznaceno ,nije ogradjeno mesto zlocina,pas tragac nije nista nasao tada kada je nestala...ona je oteta na drugoj rampi,kao sto je CFI i utvrdio ,..

- - - - - - - - - -

Treba ispitati ljude koji su tada bili na nasipu,mislim na potragu ,tu moze da se krije kljuc,..to je i tada trebalo da se uradi ,a da li je ili nije ,mi to ne znamo?!

Pa onaj vestak koji je poslednji vestacio kaze da je ubijena na nasipu i da ima po okolini (siblju) prskanja krvi.
Da vidimo koga ce drzavna bezbednost mister Maric danas ugostiti u Dobro jutro Srbijo?
Kakvo crno dobro jutro moze da mi bude?
,Kako du se juce sprdali njegovi gosti i on, to je bilo za medalju.
Moracu da odem do Borce do Zorice Marjanovic.
Imam veliki problem sa kolenom.
Sta mislite da li ce me primiti?
Ne zezam se, idem tamo zaista.

Potpuno se slažem da treba sve forume i sve društvene mreže ispitati i istražiti jer je to mesto gde se priča šta se sme i šta se ne sme,takođe ima puno fake korisnika i ljudi koji su protiv policije i policajaca
Poslednji put ažurirao/la Teksački Rendzer Voker : 12.05.2016. u 13:27

I policiju treba posebno ispitati ,demokratski.

- - - - - - - - - -

Evo jos jedne ideje ,zasto ne staviti na poligraf sve sto su ucestvovali u pretrazi?!Sto da ne!?

kiriku1 :
12.05.2016. 20:58
Re: Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva
Vidi se da se ubica bas bas potrudio da ne ostavi tragove i sad ce bas takav ubica da se pojavi na 40 dana i da se kompromituje? Gluposti

Evo Kiriku ,kako menja svoje misljenje,,prvo kaze da je bilo tragova ,a posle tvrdi da nikakvih tragova nije ni morao da cisti.

Potpuno se slažem da treba sve forume i sve društvene mreže ispitati i istražiti jer je to mesto gde se priča šta se sme i šta se ne sme,takođe ima puno fake korisnika i ljudi koji su protiv policije i policajaca
Poslednji put ažurirao/la Teksački Rendzer Voker : 12.05.2016. u 13:27

I policiju treba posebno ispitati ,demokratski.

- - - - - - - - - -

Evo jos jedne ideje ,zasto ne staviti na poligraf sve sto su ucestvovali u pretrazi?!Sto da ne!?

Tako je

Pa onaj vestak koji je poslednji vestacio kaze da je ubijena na nasipu i da ima po okolini (siblju) prskanja krvi.
Da vidimo koga ce drzavna bezbednost mister Maric danas ugostiti u Dobro jutro Srbijo?
Kakvo crno dobro jutro moze da mi bude?
,Kako du se juce sprdali njegovi gosti i on, to je bilo za medalju.
Moracu da odem do Borce do Zorice Marjanovic.
Imam veliki problem sa kolenom.
Sta mislite da li ce me primiti?
Ne zezam se, idem tamo zaista.

Možda neće hteti da te primi, ne sećam se koliku je uslovnu dobila i zabranu da se bavi tim. :mrgreen:

Elem, da je ona ubijena na nasipu, psi bi uveče našli krv ili njenu trenerku. Ali nisu našli ništa, jer nije bilo krvi ni trenerke.

Original postavioSekenenre Tao
A po meni ga je prijavio i pre nego što je trebalo !
Ali ajde, pripisujem to njegovom paničarstvu !
Razmisli,
kada nekog tvog nema, ne možeš da ga nađeš,
da li odmah zoveš policiju ?
On je odmah zvao mobilnim,
al' su mu rekli da mora lično da dođe ...
Pa je on alarmirao prijatelje, rodbinu, medije,
tražio je lično,
pa otišao u Mup.
To je sve ok.
Razmisli !

Ovo je isto zanimljivo ,da li je stvarno pozvao policiju mobilnim prvo ,,a ako jeste u koliko sati?!

http://www.kurir.rs/crna-hronika/22...-noci-nazvao-drugaricu-i-rekao-ubili-su-mi-je

Posle njegovog paničnog poziva, prijateljica mu je obećala da će pozvati policiju i zatražiti njihovu pomoć.
- Sve što joj je Zoran ispričao prijateljica je saopštila policiji i molila ih da hitno preduzmu sve što je u njihovoj moći. Ubrzo posle toga, telefoni u policiju su se bukvalno usijali od brojnih poziva poznatih ljudi sa estrade, koji su se obraćali prijateljima na najodgovornijim funkcijama i molili ih da pokrenu intenzivnu potragu. Nažalost, ispostavilo se da su Zoranove strepnje bile tačne i da je Jelena kobnog 2. aprila 2016. godine zaista bila ubijena - navodi naš izvor.

Ako je na primer ovo tacno ,zasto preko tih veza nije pokrenuto lociranje njenog telefona?!

Cak i da mu je bio ugasen telefon i da je nije zvao, to nisu nikakvi dokazi protiv njega, ne moze se na osnovu toga podizati optuznica i zadrzati duze od 48 sati...Sada se vec moze reci da ce ovaj slucaj mozda zapasti u corsokak...Kiriku1

Evo kako novinari spinuju ,kaze se da je pozvao policiju mobilnim ,moguce i da jeste.,a zatim zuta stampa navodi da mu je telefon bio cak i ugasen ,naravno ovo je sve moglo da se proveri ,na sta bi advokati trebali da ukazu,,,,a sto moze da bude dosta vazno ..

Neka me neko ispravi ako grešim, ali Vladimir pominje Zorana u 29-om, zatim Zoricu...Zoku... i onda ga neko pita za njegovu suprugu, on kaže ona je tu.

Ali,zar to ne moze biti majka Jelenina koja se takodje zove Zorica?

Takodje,ako je tačno to da se Zoranov DNK nalazi u blatu s Jelenine glave ,kose,otkud on tu pošto znamo njegove tvrdnje da nije bio na tom mjestu?S tim u vezi mene baš interesuje da li bi raniji DNK Zoranov,ostavljen npr. pri milovanju pokojne i sl.mogao da se tako pomiješa s tim blatom?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back