Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mogući MOTIV ubistva J.M. U početku veze Z je video J kao majku i ženu (ona se uklapa u tu ulogu). Ali posle nekog vremena, on je stvorio u svojoj glavi sliku J kao pevačice koja postaje tražena i poznata, i na neki način brine o materijalnoj dobrobiti porodice, (kao i njegova majka-ima dar), a on Z je glavni menadžer(kao njegov otac), J se vrlo verovatno nije uklopila u tu ulogu. Mislim da je njeno odbijanje da sledi njegovu zamisao pravi motiv ubistva, a povod je mogao biti bilo šta.

- Iako se pominjalo da je pevačica posle zločina bila umotana u tepih, utvrđeno je da su je napadači ipak stavili u jorgan - priča izvor iz istrage.
U istom clanku, u kome je iznijeto vjestacenje Stankovica, stoji i ovo. I na kraju, ko koga ovdje... policija Marjanovice, Marjanovici novinare, novinari narod, narod Marjanovice, Marjanovici tuzilastvo i tako u krug

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока

Super vestacenje nije radjeno zato sto su svi vestaci usaglaseni u svemu i u tome da je ubijena na nasipu... Nema sumnje u to medju vestacima pa da treba neko da uradi super vestacenje... To je ocigledna stvar...
Evo da kazem i da necu vise da pisem na ovoj temi, jer sam razocaran koliko je ovo borba protiv vetrenjaca... Vi svi koji ovde pisete(gotovo svi) imate paranoidan poremecaj licnosti... A mnogi od vas su i veoma glupi... I dalje terate po svom da nije ubijena na nasipu i kako su je tu noc morali naci potopljenu u kanal(u kome je nisu trazili)... I to sve na ogromnoj povrsini vecoj od 20 fudbalskih terena...
Verujete nekom Sipki, a morate u zivotu imati osnovno znanje da prepoznate sarlatana bez obzira sto se radi o temi u kojoj niste strucni... Ni jedan ozbiljan forenzicar bez uvida u istrazni postupak NISTA nece tvrditi, a ovaj(lazni forenzicar) je TVRDIO 100% da je ubijena negde drugde i donesena, pazite u tepihu ili cebetu! Pa to je Ljubisa Trgovcevic ovog doba....
Upravo zbog vas mi je i jasno zasto mediji funkcionisu ovako kako funkcionisu... Boli koliko ste glupi i nedokazani...Mozda je ovu temu i citao neko razuman i neko ko logicki zakljucuje,
ali po postovima to ne mogu da zakljucim, oni mi vise ne daju inspiraciju ni da je otvorim... Pozdrav.

Svako ima pravo da izrazi svoje mišljenje, ovo je forum, ovde se diskutuje. Nismo ovde da bi svi aplaudirali na tvoje mišljenje i da ti vičemo bravoo. Nama neko kaže da imamo paranoidan poremećaj ličnosti a taj ko kaže naljuti se i neće da učestvuje u konverzaciji jer se niko ne usaglašava sa njegovim mišljenjem. Tako se deca naljute kad se igraju, i kad nije po njihovom, naljute se i idu kući.

Meni je totalno nebulozno da neko pretražuje onaj teren, traži nestalu osobu na ČISTINI i da ne zagleda u kanal i šiblje. Sam Zoran je rekao dok je traja potraga, da je gledao da nije upala u neku RUPU! Rupa je kanal, tražili su je i tamo i uz obalu močvarnog dela.
Ne zaboravi da tvojih famoznih 20 fudbalskih terena nije brdovit, nisu šume u pitanju i nepristupačan teren. To je čistina!

Taj Šipka je sam otvoreno rekao da nije imao uvid u dokumentaciju ali je primetio određene nelogičnosti u izjavama i slikama iz novina sa nasipa. Kada je počeo da radi sa Krsmanovićima i njihovim advokatom, lepo je rekao da je uz pomoć advokata ipak dobio neke informacije. To je tačan broj udaraca tupim predmetom, i to da je imala ubod u lakat. Opet je naglasio da je Jelena imala povredu na zglobu kada joj je gepek pao na ruku i to su potvrdili Krsmanovići, patolog to nije znao jer niko od ljudi koji su vodili istragu nije pričao sa Krsmanovićima.

I to je tačno, plus Stanković nije od početka na slučaju, niti je radio obdukciju, i niko od obducenata koji su radili tada nije uključen u ovo veštačenje. Šipka je pojasnio da to nije super veštačenje i zašto se to tako ne zove. Da on laže, pojavio bi se neki stručnjak koji bi ga demantovao.

VAZno je pitanje na osnovu kakvih i kojih dokaza je to radjeno ,to vestacenje...i te dokaze treba predociti ,kao sto je Sipka rekao ,,,ok ,ne sumnjamo ,dajte to da vidimo..

A policija je jelte, odmah uzela uzorke iz kuce i tus kabine.

Pre neki dan je jedan od novinara gostovao u jutarnjem programu i pričao o tome šta je bilo tog prvog i drugog dana kada su bili kod Marjanovića u kući. Kaže kroz priču da je išao do toaleta, prolazio kroz kuću itd. Znate koliko ljudi je tu bilo? Koliko različitih tragova koji su ostavljali ti isti ljudi? Policija je tek nakon nekoliko dana došla u kuću da zapleni stvari i pregleda sve.

Jedino ako u njegovom timu ima trasologa pa su napisali grupni izvestaj a on potpisao kao vodja tima. Jedino tako.

- - - - - - - - - -

20 terena je nista, plus cistina. Ma ne verujem ja novinama nista.

Pročitala sam da si imala priliku da vidiš kako izgleda nasip i okolina. Kiriku nije nikada bio i džaba je njega ubeđivati u nešto što nije video svojim očima.

Meni je totalno nebulozno da neko pretražuje onaj teren, traži nestalu osobu na ČISTINI i da ne zagleda u kanal i šiblje. Sam Zoran je rekao dok je traja potraga, da je gledao da nije upala u neku RUPU! Rupa je kanal, tražili su je i tamo i uz obalu močvarnog dela.
Ne zaboravi da tvojih famoznih 20 fudbalskih terena nije brdovit, nisu šume u pitanju i nepristupačan teren. To je čistina!Milena

Ne zaboravi da je muz ukazao ,pre nego sto je pronadjena ,,,da telefon TREBA DA SE LOCIRA , DA SU TAKVE KAO PROCEDURE I NEKO ODOZGO TREBA DA DA ODOBRENJE??!!I da SVAKI MOMENAT MOZE DA BUDE VAZAN AKO SE TEL LOCIRA .On je apelovao da ukljuce lokatore ,a zasto nisu?!Taj intervju je dao Kuriru ,to su njegove reci ,...

Pročitala sam da si imala priliku da vidiš kako izgleda nasip i okolina. Kiriku nije nikada bio i džaba je njega ubeđivati u nešto što nije video svojim očima.

Ja sam rekla da je tamo nemoguce nesto videti samo ako si Filip Visnjic.:p

- - - - - - - - - -

Ne zaboravi da je muz ukazao ,pre nego sto je pronadjena ,,,da telefon TREBA DA SE LOCIRA , DA SU TAKVE KAO PROCEDURE I NEKO ODOZGO TREBA DA DA ODOBRENJE??!!I da SVAKI MOMENAT MOZE DA BUDE VAZAN AKO SE TEL LOCIRA .On je apelovao da ukljuce lokatore ,a zasto nisu?!Taj intervju je dao Kuriru ,to su njegove reci ,...

On i jeste insistirao da se pronadje ali ga to ne lisava osumnjicenosti. Majka joj je bila tu.

Pre neki dan je jedan od novinara gostovao u jutarnjem programu i pričao o tome šta je bilo tog prvog i drugog dana kada su bili kod Marjanovića u kući. Kaže kroz priču da je išao do toaleta, prolazio kroz kuću itd. Znate koliko ljudi je tu bilo? Koliko različitih tragova koji su ostavljali ti isti ljudi? Policija je tek nakon nekoliko dana došla u kuću da zapleni stvari i pregleda sve.Milena

Krv bi ostala ,sijalo bi kupatilo ko diskoteka ,i najmanji trag krvi bi se video,,,a posle se pusta buva da je kupatilo cisceno kao nekom varikinom ,koja i ne moze da ocisti hemoglobin?!

On i jeste insistirao da se pronadje ali ga to ne lisava osumnjicenosti. Majka joj je bila tu.Majole

Ali umanjuje osumnjicenost ,ne zaboravi da je preko novinara apelovao da krenu u potragu ,i ako neko ima bilo kakve informacije da javi .,,ovi ne bi ni mrdnuli da nije apelovao ,kako kaze vajni 24h?!!!!I preko dr.mreza je apelovao ,zar krivac to radi ?!

- - - - - - - - - -

Pa,ocigledno je da jesu uzeli uzorke ...

On je verovatno znao za taj zakon od 24h ,da 24 h mora da se saceka ,pa da onda prijavi i krene se u potragu ,,sta je on tu pogresno uradio ,objasni?! Da je proslo 24h ,a da nije prijavio ,e to bi vec bilo nesto drugo...On ni sam nije bio siguran sto se procedure tice,, Bilo bi zanimljivo kada je ta advokatica ZORA saznala da je ona nestala i od koga?!Vreme ,kada je saznala moze na neki nacin da ga opravda...

Eto ti Grome jos jedno ime Zora sinhronicitet ,ili sta vec ,Bog jedan znaP
?!?

Milena,mene zanima da li se sa mjesta s kojeg je Jelena navodno krenula trcati,a Zoran ostao vidi kanal u kojem je nadjena?

Ne znam, možda se i sam kanal ne vidi, ali se livada vidi sasvim dobro. Sam je rekao da je bio na livadi a tu nema nikakvih prepreka da on nije mogao da vidi da je neko juri ili vuče ka kanalu.

- - - - - - - - - -

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=09&dd=26&nav_category=16&nav_id=1307631

- - - - - - - - - -

Ti organi su, kako podseća Stanković, jedini ovlašćeni da utvrde istinu vezanu za smrt Jelene Marjanović, "a za svoj rad odgovaraju građanima Republike Srbije, u čije ime donose odluke, pored ostalog i za nasilno uzimanje tuđeg života.

Upravo sam htela da postavim ovu vest. Znači on ništa nije rekao. Opet su novine okrenule, čak i Večernje Novosti!

Što se tiče Stankovića, ne osporavam njegovu stručnost, ali on je čovek koji je zaglibio u politiku... Zar on nije jedan od onih koji je tvrdio da su se gardisti međusobno poubijali? Iako postoji onaj vodnik koji je stigao do jednog vojnika dok je bio živ i pitao ga odakle je pucano, vojnik mu je rekao "iznutra, iznutra". I to niko nije uzeo u obzir, jer tako odgovara državi.

Čujte kako lupeta advokat... kao za samopromociju optužuje CFI, a njima nije ovo prvi slučaj da rade. Plus kaže da ih niko nije pozvao da rade na tome! Opet vidimo da ignorišu Krsmanoviće koji su angažovali CFI.

Voditeljka kaže da je proverena informacija iz nekog dnevnog lista, da je ubijena u kanalu i da je to izveštaj Stankovića, na šta advokat potvrdno klima glavom. A onda se posle oglasio Stanković i kaže to što je rekao...

Opet glupost, pitaju ga da li je bio nekad na nasipu a on kaže da nije, ali iz priče sa Marjanovićima on zna da nasip nije ravan i da ima nagib! Zoran reče da Vladimir nije ni znao da nađe nasip kada ga je zvao da mu javi da je Jelena nestala... toliko dobro poznaje nasipi, jel? Zoran je taj "nagib" u Ćirilici opisao kao krivni, što nije. Taj nagib dovodi do toga da se još bolje vidi čitava staza jer je malo uvučen ka samom kanalu tj ka livadi. To je nešto minimalno, sve se vidi!

Poslednja izmena:
Kontroverzan je Stankovic....

- - - - - - - - - -

Čujte kako lupeta advokat... kao za samopromociju optužuje CFI, a njima nije ovo prvi slučaj da rade. Plus kaže da ih niko nije pozvao da rade na tome! Opet vidimo da ignorišu Krsmanoviće koji su angažovali CFI.Milena

Milena ,mnogi na ovom forumu to isto rade ,omalovazavaju rad CFI ,,prave se ludi ,aaaa.Krsmanovici ,istrajte sa CFI ,da nas niko ne pravi budalama vise.

Čujte kako lupeta advokat... kao za samopromociju optužuje CFI, a njima nije ovo prvi slučaj da rade. Plus kaže da ih niko nije pozvao da rade na tome! Opet vidimo da ignorišu Krsmanoviće koji su angažovali CFI.

Voditeljka kaže da je proverena informacija iz nekog dnevnog lista, da je ubijena u kanalu i da je to izveštaj Stankovića, na šta advokat potvrdno klima glavom. A onda se posle oglasio Stanković i kaže to što je rekao...

Opet glupost, pitaju ga da li je bio nekad na nasipu a on kaže da nije, ali iz priče sa Marjanovićima on zna da nasip nije ravan i da ima nagib! Zoran reče da Vladimir nije ni znao da nađe nasip kada ga je zvao da mu javi da je Jelena nestala... toliko dobro poznaje nasipi, jel? Zoran je taj "nagib" u Ćirilici opisao kao krivni, što nije. Taj nagib dovodi do toga da se još bolje vidi čitava staza jer je malo uvučen ka samom kanalu tj ka livadi. To je nešto minimalno, sve se vidi!

Marić ponavlja "Zoran je nasjeo na klopku i ušao u rijaliti" ....prvo rijaliti ubistvo,prvo rijaliti hapšenje (u blazoj formi) itd.
Postvljala sam link na kojem Marić priča o ovoj temi ,tv projektima i slično. Neće me začuditi ako se poslije ove "predstave" Z ponovo pojavi u rijalitiju i da ovaj slučaj ostane neriješen!
Mi kao drustvo uopšte nismo svjesni do kojih granica ljudi mogu ići u ostvarivanju svojih ,ja ću ih nazvati "bijednih" ciljeva! Zapravo ne postoje uopšte granice! Toliko!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back