Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I to sto kazes,,,,ne samo da je planirano ,nego izgleda i profi ,,i profi pocisceno ...

- - - - - - - - - -

Doterala liniju ,i krenula putem ponovo ,u svetu trnovite estrade,,,tu je bila uocena ,,,i zapazena

- - - - - - - - - -

Veliki broj je video u parovima ,kada je gostovala..cekaj to je jedno od poslednjih gostovanja u javnosti bese?

12Milos Marjanovic11,brat Zorana Marjanovica, foto facebook_1000x0.jpg

- - - - - - - - - -

Kako mislis klijenata pok.Z.,cime se ona bavila?

Vudu magija

Kakva covece vudu magija,nije ovo Haiti?!

Dobro možda grešim ali da neko može auru da vidi čoveku e to je jakooooo čudno

- - - - - - - - - -

Kad smo ga suočili s nelogičnostima u njegovim iskazima, kada smo mu rekli da mu je alibi klimav i tanak i da baš niko od ukućana nije mogao da potvrdi da je on u vreme zločina spavao u kući, Miloš je odjednom počeo da plače! Vikao je: Ne znam više, ne znam ja ništa...Ponadali smo se tada da će se slomiti i reći sve što zna, ali on se brzo pribrao i nastavio sa svojom starom verzijom - prenosi sagovornik "Informera" iz istrage, koji kaže da je Miloš Marjanovič posle tog informativnog razgovora zadržan u policiji više od 12 sati.
Više izvora iz istrage potvrdilo je da postoje snažne indicije da je Miloš lagao o nestanku i ubistvu snaje.

Nista ja ne verujem tim njihovim dokazima ,to sto ti pricas ,da su onda nasli bio bi uhapsen i priveden.A sto se tice tragova ,..,hehe ,..hehe,.zanima me da li su sa druge strane kanala gledali da li postoje neki tragovi guma ,obuce....da li tu postoje bilo kakvi sumnjivi tragovi...

Mozda nisi pratio ovu temu od pocetka... Taj zemljani put do kanala o kome se prica uopste nije spojen sa glavnim putem... Postavljao sam ovde i slike(njega od glavnog puta razdvaja kanal!!!) To je samo prolaz(put) izmedju njiva... Na njega se ne moze kolima nikako stici! Moze buldozerom, ili traktorom okolnim putem ne direktno sa glavnog puta... Ako su je dovezli nocu, predpostavljam da si forenzicari nasli tragove tog traktora!!! Ljudi uzmite google map, sidjite na glavni put pa cete videti da taj kanal izmedju glavnog puta i tog putica izmedju njiva koj se pominje ne moze da se predje ni traktorom, mozda moze neko ko je bas profi traktorista...
Sta je poenta.... Pa poenta je da i novinari znaju o cemu se ovde radi... Oni sada forsiraju pricu da je donesena mozda i uz sugestije iz policije... Jednostavno ce se tako narod baviti kojekakvim zabludama da ljudi mogu normalno da rade... A to i novinarima odgovara... Dakle u korist novinarima i policiji kolektivno zaludjivanje naroda... Moguce je i da postoji neka taktika da optuzeni misli da su oni u zabludi ili da mu nikako nisu na tragu....

A da setio sam se, reci cete: A mozda su parkirali kola na glavnom putu i vise njih je nosili uvijenu u tebih do kanala, bacili je i vratili se nazad u kola sa sve tepihom.....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back